Γυμναστική στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
drams

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από drams »

Ρε παιδιά αυτό τον καρό που είναι να φύγω για Ειδικές Δυνάμεις με έχουν ζαλίσει τα α... α με αυτά που θα κάνω εκεί !!! Γιατί όλοι τέτοια χαρά; Εγώ το μόνο που κάνω είναι να γελάω..
Εγώ το μόνο που έχω να πω στην σειρά 302 είναι ότι η αντιξοότητα μας κάνει δυνατότερος!!!
Prince_23
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Prince_23 »

drams έγραψε:Ρε παιδιά αυτό τον καρό που είναι να φύγω για Ειδικές Δυνάμεις με έχουν ζαλίσει τα α... α με αυτά που θα κάνω εκεί !!! Γιατί όλοι τέτοια χαρά; Εγώ το μόνο που κάνω είναι να γελάω..
Εγώ το μόνο που έχω να πω στην σειρά 302 είναι ότι η αντιξοότητα μας κάνει δυνατότερος!!!

Ο καθένας θα σου πει τα δικά του εσυ θα τα δείς καλύτερα και θα καταλάβεις απο κοντα τι ισχύει και τι δεν ισχυει. Το χειρότερο στις ΕΔ ειναι ο ψυχολογικός πόλεμος και οχι η γυμναστικη!
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Legion »

σωστος ο πριγκιπας
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από ILARXOS »

Όσο ήμουν ΥΕΑ (01ΙΟΥΝ07 - 12ΣΕΠ07) το γυμναστήριο το ανοίξαμε 2 φορές και αυτό για να το καθαρίσουμε σχετικά.
Ήταν τόσα πολλά αυτά που κάναμε που ΚΑΝΕΝΑΣ απ'τους 62 μας δεν ζήτησε να το ανοίξουμε. Ο ελαχιστος ελεύθερος χρόνος πήγαινε στον ύπνο.
Κομπρας

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Κομπρας »

Καλησπερα σε ολους! Πολυ ωραιο το φορουμ και με πολλες χρησιμες πληροφοριες.Εικόνα
Εγω παρουσιαζομαι Μαιο-δε γνωριζω ακομα που-δεικοψα την αναβολη και περιμενω να ερθει το χαρτι.

Η δικια μου ερωτηση ειναι η εξης:

Γνωριζετε εαν υπαρχουν γυμναστηρα μεσα στα στρατοπεδα; Με βαρη -διαδρομους κτλπ; Συγνωμη εαν ακουγεται χαζη η ερωτηση αλλα δεν εχω ιδεα πως ακριβως ειναι τα πραματα μεσα

Ευχαριστω!

Κομπρας

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Κομπρας »

Κανεις παιδες; Εικόνα
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Τους διαδρομους τη να τους κανεις; Εκει τρεχεις φυσικα χωρις διαδρομους. Μηπως θες μετα το γυμναστηριο στον Και τζακουζι; Εικόνα Ε ρε τι αλο θα ακουσω

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Γυμναστηρια σε στρατοπεδα δεν εχει σιγουρα αλλα και ουτε νομιζω και σε κεντρα εκπαιδευσεως. Δεν νομιζω κιολας δηλ οτι θα εχεις χρονο για τετοια αλλα και να εχεις θα θες αλλα πραγματα να κανεις Οπως ΥΠΝΟΣ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κομπρας έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Πολυ ωραιο το φορουμ και με πολλες χρησιμες πληροφοριες.Εικόνα
Εγω παρουσιαζομαι Μαιο-δε γνωριζω ακομα που-δεικοψα την αναβολη και περιμενω να ερθει το χαρτι.

Η δικια μου ερωτηση ειναι η εξης:

Γνωριζετε εαν υπαρχουν γυμναστηρα μεσα στα στρατοπεδα; Με βαρη -διαδρομους κτλπ; Συγνωμη εαν ακουγεται χαζη η ερωτηση αλλα δεν εχω ιδεα πως ακριβως ειναι τα πραματα μεσα

Ευχαριστω!

ναι αλλα δεν τα χρησιμοποιούνε οι φαντάροι
Κομπρας

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Κομπρας »

Ευχαρισω για τη σοβαρη απαντηση φιλε. Παντως δε το θεωρω και ιδιαιτερα παραλογο η αστειο αυτο που ρωτησα τι πιο φυσικο να γυμναζωνται οι στρατιωτες, εαν επιθυμουν... Τα βαρη ειναι πολυ σημαντικα για την αυξηση δυναμης, συγνωμη αν θελετε αδερφουλες εμο για στρατιωτες
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Μια χαρά ήταν η ερώτησή σου.

Υπάρχουν ορισμένα γυμανστήρια, αλλά δεν χρησιμοποιούνται.

Κατά την εκπαίδευσή μου στο ΚΕΥΠ ως ΔΕΑ είχαμε ένα γυμναστήριο που στους 4 μήνες χρησιμοποιήσαμε (ελέυθερα ο καθένας και χωρίς επίβλεψη) 1 ή 2 φορές συνολικά.

Pretoras
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Pretoras »

Τι να τα κανουμε ρε παιδια τα γυμναστηρια τα βαρη κτλ... Με τοσο τρεξιμο το μονο που θα θελουμε ειναι στον ελευθερο μας χρονο να αραξουμε, να χαλαρωσουμε και να κοιμηθουμε. Οχι να κανουμε βαρη, ελεος!
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

Πρετορα εμενα για παραδειγμα μαρεσει η γυμναστικη και θα ηθελα να κανω μεσα στο στρατοπεδο αφου ειναι αναγκαιο για αντοχη αλλα αν ειναι να ψοφισουμε δεν θα κανουμε απλα. Το θεμα ειναι που θα βρουμε για να κανουμε!
peter veneths

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από peter veneths »

Γεια σας Παιδιά καλώς σας βρήκα Οι ερωτήσεις μου είναι:
1) Στα στρατόπεδα έχει γυμναστήρια;
2) Στις ειδικές δυνάμεις έχει γυμναστήρια;
3) Γενικά στο στρατό σε ποιες μονάδες-κατηγορίες έχει γυμναστήρια εάν έχει;
Και αν έχει Που θα με συμβουλέψατε να πάω Ώστε να έχει γυμναστήρια Πιο σίγουρα μην με παρεξηγήσετε αλλά Δεν θέλω να πάει στραφεί όλη η δουλεία Τεσσάρων χρονών (εγώ έχω ακούσει ότι στις ειδικές δυνάμεις έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος, σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει
Ευχαριστω Εκ των πρότερων

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Γυμναστική στο στρατό

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχει σε αρκετά στρατόπεδα γυμναστήρια.

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο θέμα, προτείνω να υπηρετήσεις στην Κύπρο. Έχει άψογες εγκαταστάσεις - γυμναστήρια - γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου - καλό φαγητό - καλές εξόδους και ψιλο νορμάλ εκπαίδευση.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες