Γυμναστική στο στρατό
Γυμναστική στο στρατό
Ρε παιδιά αυτό τον καρό που είναι να φύγω για Ειδικές Δυνάμεις με έχουν ζαλίσει τα α... α με αυτά που θα κάνω εκεί !!! Γιατί όλοι τέτοια χαρά; Εγώ το μόνο που κάνω είναι να γελάω..
Εγώ το μόνο που έχω να πω στην σειρά 302 είναι ότι η αντιξοότητα μας κάνει δυνατότερος!!!
Εγώ το μόνο που έχω να πω στην σειρά 302 είναι ότι η αντιξοότητα μας κάνει δυνατότερος!!!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Γυμναστική στο στρατό
drams έγραψε:Ρε παιδιά αυτό τον καρό που είναι να φύγω για Ειδικές Δυνάμεις με έχουν ζαλίσει τα α... α με αυτά που θα κάνω εκεί !!! Γιατί όλοι τέτοια χαρά; Εγώ το μόνο που κάνω είναι να γελάω..
Ο καθένας θα σου πει τα δικά του εσυ θα τα δείς καλύτερα και θα καταλάβεις απο κοντα τι ισχύει και τι δεν ισχυει. Το χειρότερο στις ΕΔ ειναι ο ψυχολογικός πόλεμος και οχι η γυμναστικη!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Γυμναστική στο στρατό
σωστος ο πριγκιπας
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Γυμναστική στο στρατό
Όσο ήμουν ΥΕΑ (01ΙΟΥΝ07 - 12ΣΕΠ07) το γυμναστήριο το ανοίξαμε 2 φορές και αυτό για να το καθαρίσουμε σχετικά.
Ήταν τόσα πολλά αυτά που κάναμε που ΚΑΝΕΝΑΣ απ'τους 62 μας δεν ζήτησε να το ανοίξουμε. Ο ελαχιστος ελεύθερος χρόνος πήγαινε στον ύπνο.
Ήταν τόσα πολλά αυτά που κάναμε που ΚΑΝΕΝΑΣ απ'τους 62 μας δεν ζήτησε να το ανοίξουμε. Ο ελαχιστος ελεύθερος χρόνος πήγαινε στον ύπνο.
Γυμναστική στο στρατό
Καλησπερα σε ολους! Πολυ ωραιο το φορουμ και με πολλες χρησιμες πληροφοριες.
Εγω παρουσιαζομαι Μαιο-δε γνωριζω ακομα που-δεικοψα την αναβολη και περιμενω να ερθει το χαρτι.
Η δικια μου ερωτηση ειναι η εξης:
Γνωριζετε εαν υπαρχουν γυμναστηρα μεσα στα στρατοπεδα; Με βαρη -διαδρομους κτλπ; Συγνωμη εαν ακουγεται χαζη η ερωτηση αλλα δεν εχω ιδεα πως ακριβως ειναι τα πραματα μεσα
Ευχαριστω!

Εγω παρουσιαζομαι Μαιο-δε γνωριζω ακομα που-δεικοψα την αναβολη και περιμενω να ερθει το χαρτι.
Γνωριζετε εαν υπαρχουν γυμναστηρα μεσα στα στρατοπεδα; Με βαρη -διαδρομους κτλπ; Συγνωμη εαν ακουγεται χαζη η ερωτηση αλλα δεν εχω ιδεα πως ακριβως ειναι τα πραματα μεσα
Ευχαριστω!
Γυμναστική στο στρατό
Τους διαδρομους τη να τους κανεις; Εκει τρεχεις φυσικα χωρις διαδρομους. Μηπως θες μετα το γυμναστηριο στον Και τζακουζι;
Ε ρε τι αλο θα ακουσω

Γυμναστική στο στρατό
Γυμναστηρια σε στρατοπεδα δεν εχει σιγουρα αλλα και ουτε νομιζω και σε κεντρα εκπαιδευσεως. Δεν νομιζω κιολας δηλ οτι θα εχεις χρονο για τετοια αλλα και να εχεις θα θες αλλα πραγματα να κανεις Οπως ΥΠΝΟΣ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Γυμναστική στο στρατό
Κομπρας έγραψε:Καλησπερα σε ολους! Πολυ ωραιο το φορουμ και με πολλες χρησιμες πληροφοριες.
Ευχαριστω!
ναι αλλα δεν τα χρησιμοποιούνε οι φαντάροι
Γυμναστική στο στρατό
Ευχαρισω για τη σοβαρη απαντηση φιλε. Παντως δε το θεωρω και ιδιαιτερα παραλογο η αστειο αυτο που ρωτησα τι πιο φυσικο να γυμναζωνται οι στρατιωτες, εαν επιθυμουν... Τα βαρη ειναι πολυ σημαντικα για την αυξηση δυναμης, συγνωμη αν θελετε αδερφουλες εμο για στρατιωτες
Γυμναστική στο στρατό
Μια χαρά ήταν η ερώτησή σου.
Υπάρχουν ορισμένα γυμανστήρια, αλλά δεν χρησιμοποιούνται.
Κατά την εκπαίδευσή μου στο ΚΕΥΠ ως ΔΕΑ είχαμε ένα γυμναστήριο που στους 4 μήνες χρησιμοποιήσαμε (ελέυθερα ο καθένας και χωρίς επίβλεψη) 1 ή 2 φορές συνολικά.
Υπάρχουν ορισμένα γυμανστήρια, αλλά δεν χρησιμοποιούνται.
Κατά την εκπαίδευσή μου στο ΚΕΥΠ ως ΔΕΑ είχαμε ένα γυμναστήριο που στους 4 μήνες χρησιμοποιήσαμε (ελέυθερα ο καθένας και χωρίς επίβλεψη) 1 ή 2 φορές συνολικά.
Γυμναστική στο στρατό
Τι να τα κανουμε ρε παιδια τα γυμναστηρια τα βαρη κτλ... Με τοσο τρεξιμο το μονο που θα θελουμε ειναι στον ελευθερο μας χρονο να αραξουμε, να χαλαρωσουμε και να κοιμηθουμε. Οχι να κανουμε βαρη, ελεος!
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Γυμναστική στο στρατό
Πρετορα εμενα για παραδειγμα μαρεσει η γυμναστικη και θα ηθελα να κανω μεσα στο στρατοπεδο αφου ειναι αναγκαιο για αντοχη αλλα αν ειναι να ψοφισουμε δεν θα κανουμε απλα. Το θεμα ειναι που θα βρουμε για να κανουμε!
Γυμναστική στο στρατό
Γεια σας Παιδιά καλώς σας βρήκα Οι ερωτήσεις μου είναι:
1) Στα στρατόπεδα έχει γυμναστήρια;
2) Στις ειδικές δυνάμεις έχει γυμναστήρια;
3) Γενικά στο στρατό σε ποιες μονάδες-κατηγορίες έχει γυμναστήρια εάν έχει;
Και αν έχει Που θα με συμβουλέψατε να πάω Ώστε να έχει γυμναστήρια Πιο σίγουρα μην με παρεξηγήσετε αλλά Δεν θέλω να πάει στραφεί όλη η δουλεία Τεσσάρων χρονών (εγώ έχω ακούσει ότι στις ειδικές δυνάμεις έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος, σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει
Ευχαριστω Εκ των πρότερων
1) Στα στρατόπεδα έχει γυμναστήρια;
2) Στις ειδικές δυνάμεις έχει γυμναστήρια;
3) Γενικά στο στρατό σε ποιες μονάδες-κατηγορίες έχει γυμναστήρια εάν έχει;
Και αν έχει Που θα με συμβουλέψατε να πάω Ώστε να έχει γυμναστήρια Πιο σίγουρα μην με παρεξηγήσετε αλλά Δεν θέλω να πάει στραφεί όλη η δουλεία Τεσσάρων χρονών (εγώ έχω ακούσει ότι στις ειδικές δυνάμεις έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος, σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει
Ευχαριστω Εκ των πρότερων
Γυμναστική στο στρατό
Έχει σε αρκετά στρατόπεδα γυμναστήρια.
Όπως έγραψα και σε προηγούμενο θέμα, προτείνω να υπηρετήσεις στην Κύπρο. Έχει άψογες εγκαταστάσεις - γυμναστήρια - γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου - καλό φαγητό - καλές εξόδους και ψιλο νορμάλ εκπαίδευση.
Όπως έγραψα και σε προηγούμενο θέμα, προτείνω να υπηρετήσεις στην Κύπρο. Έχει άψογες εγκαταστάσεις - γυμναστήρια - γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου - καλό φαγητό - καλές εξόδους και ψιλο νορμάλ εκπαίδευση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες