ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

Σελίδες 43 μέχρι 46 έχουνε απαντηθεί όλα σε 4 διαφορετικές μορφές, κάτσε και διάβασε, φόρουμ είμαστε όχι τηλεφωνικό κέντρο, τώρα τα υπόλοιπα που γράφεις για δεκανείς/λοχίες και χάσιμο εκπαίδευσης/εμπιστοσύνης είναι μπούρδες

Υ. Γ και οι παλιοί μπούρδες σου λένε Εικόνα

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Saint Cupra έγραψε:
θανασης έγραψε:Υπαρχει υεα ειδικων δυναμεων; Αν ναι πως μπορω να καταταγω εκει;

ναι κ πρεπει να εχεις πολυ καλο βυσμα φιλε.

το οτι οι περισσοτεροι δεα εδ εχουν βυσμα οπως σχεδον ο περισσοτερος κοσμος δεν σημαινει οτι χρειαζεται βυσμα για να γινεις δεα στις εδ... Οκ; Αμα εισαι καλος υεα στην σχολη και το κυριοτερο πας πολυ καλα στα αθληματα που θα δωσεις εκει ειναι πολυ δυσκολο να μην σε στειλουν στο κεαπ... Αλλα και να σε στειλουν δεν σημαινει οτι εγινες δεα των εδ. Παλι δινεις την πρωτη μερα εισαγωγικα αθληματα για να μπεις στο σχολειο... Αλλα και να τα περασεις... Μεχρι και την τελευταια μερα εαν δν εχεις συμπληρωσει την απαιτουμενη βαθμολογια που χρειαζεται δεν θα γινεις δεα λοκατζης... Και οτι βυσμα και να χεις μπερε κ πτυχιο στην απονομη δεν θα παρεις...
κοινως για να γινεις δοκιμος στις εδ πρεπει να φτυσεις αιμα στο κεαπ και να κανεις καλους χρονους... Αυτο δεν σημαινει δε, οτι δεν εχουν γινει δεα εδ και γιωταδες...
johng

Δημοσίευση από johng »

Ευχαριστώ φίλε τα κοίταξα αλλα μάλλον θα πρέπει να αφησα πισω σείδες...
Άβαταρ μέλους
Maniatis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Maniatis »

ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:
Saint Cupra έγραψε:
θανασης έγραψε:Υπαρχει υεα ειδικων δυναμεων; Αν ναι πως μπορω να καταταγω εκει;

ναι κ πρεπει να εχεις πολυ καλο βυσμα φιλε.

το οτι οι περισσοτεροι δεα εδ εχουν βυσμα οπως σχεδον ο περισσοτερος κοσμος δεν σημαινει οτι χρειαζεται βυσμα για να γινεις δεα στις εδ... Οκ; Αμα εισαι καλος υεα στην σχολη και το κυριοτερο πας πολυ καλα στα αθληματα που θα δωσεις εκει ειναι πολυ δυσκολο να μην σε στειλουν στο κεαπ... Αλλα και να σε στειλουν δεν σημαινει οτι εγινες δεα των εδ. Παλι δινεις την πρωτη μερα εισαγωγικα αθληματα για να μπεις στο σχολειο... Αλλα και να τα περασεις... Μεχρι και την τελευταια μερα εαν δν εχεις συμπληρωσει την απαιτουμενη βαθμολογια που χρειαζεται δεν θα γινεις δεα λοκατζης... Και οτι βυσμα και να χεις μπερε κ πτυχιο στην απονομη δεν θα παρεις...
κοινως για να γινεις δοκιμος στις εδ πρεπει να φτυσεις αιμα στο κεαπ και να κανεις καλους χρονους... Αυτο δεν σημαινει δε, οτι δεν εχουν γινει δεα εδ και γιωταδες...

Κυνηγος παιζει βυσμα και οταν δινεις αγωνισματα μπορει να τα βγαλεις ολα αριστα να σαι στους πρωτους και να σε κοψουν! Και ξερεις τι θα σ πουν οτι κοπηκες στη συνεντευξη!

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!(ΚΕΑΠ 2010 Γ'ΕΣΣΟ!)
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Saint Cupra »

Κυνηγος παιζει βυσμα και οταν δινεις αγωνισματα μπορει να τα βγαλεις ολα αριστα να σαι στους πρωτους και να σε κοψουν! Και ξερεις τι θα σ πουν οτι κοπηκες στη συνεντευξη!

+1000

οταν διναμε η σειρα μου για δοκιμοι ειδ. Δυν. Ειμασταν αρκετοι πολλοι ηταν σκετα κομαντα κ μου κοβαν αυτους δεν σου βαζω τον εαυτο μου που κ εγω κοπηκα αλλα μου παιρνουσαν κατι οχι I αλλα ηχαν παει σε αλλο γραμμα της αλφαβητου. Ηταν προκλητικοι αρκετα κ φανηκε γι'αυτο ασε το βυσμα αλλα στενοχωρηθηκα που τα εδωσα ολα κ δεν τα καταφερα για λογους που δεν γνωριζω.

Άβαταρ μέλους
Maniatis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Saint Cupra έγραψε:

+1000

οταν διναμε η σειρα μου για δοκιμοι ειδ. Δυν. Ειμασταν αρκετοι πολλοι ηταν σκετα κομαντα κ μου κοβαν αυτους δεν σου βαζω τον εαυτο μου που κ εγω κοπηκα αλλα μου παιρνουσαν κατι οχι I αλλα ηχαν παει σε αλλο γραμμα της αλφαβητου. Ηταν προκλητικοι αρκετα κ φανηκε γι'αυτο ασε το βυσμα αλλα στενοχωρηθηκα που τα εδωσα ολα κ δεν τα καταφερα για λογους που δεν γνωριζω.

ετσι cupra το εχω ζησει! Βεβαια εγω ημουν σε αυτους που περασαν! Αλλα δεν υπαρχει αξιοκρατια!
KOUK
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Δημοσίευση από KOUK »

Γεια σας παιδια! Μπορει καποιος αν μπορει να μου πει περιπου το προγραμμα ενος δεα ει. Δ. Δλδ μετα τους 5 μηνες κρητη παει ρεντινα κ μετα ; Πανε καπου αλλου; Και για ποσο καιρο;
Άβαταρ μέλους
Maniatis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

KOUK έγραψε:Γεια σας παιδια! Μπορει καποιος αν μπορει να μου πει περιπου το προγραμμα ενος δεα ει. Δ. Δλδ μετα τους 5 μηνες κρητη παει ρεντινα κ μετα ; Πανε καπου αλλου; Και για ποσο καιρο;

Στη μοναδα μετα που εχεις παρει μεταθεση! Να αναλαβεις καθηκοντα λογικα διμοιριτη! Εκτος και εισαι αλεξιπτωτα τοτε περιμενεις να περασεις και τη ΣΧΑΛ!
mitsopaido
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mitsopaido »

Μια ερώτηση να κανω και οποιος μπορει ας με απαντησει...
μπαίνω 16-5 αυλωνα διαβιβασεις... Γινετε να μπω δοκιμος στις Ε. Δ. Αν ναι πως;
(εχω ρωτίσει και αλλου αλλα δν εχω καταλαβει τι παιζει)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν κάτσεις και διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις, αλλιώς δεν πρόκειται, δεν έχουμε την όρεξη να ασχολούμαστε συνέχεια με τα ίδια πράγματα
Άβαταρ μέλους
xalaoua
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xalaoua »

Χαιρεται παιδια. Το χαρτι μου μου λεει οτι θα καταταγω 11 του Ιουλη ΚΕΕΔ ΝΕΑ ΠΕ στις ειδικες δυναμεις ΥΕΑ. Αυτο ειναι εφεδρος αξιωματικος στις ειδικες δυναμεις; Ρωταω γιατι μπορει να με στειλουνε και υεα στο πεζικο και δε θελω !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Να είναι αξιωματικός, ε αν δεν θέλεις να σε στείλουν στο πεζικό η σε άλλο σώμα μην μπεις στον κόπο να δώσεις για δόκιμος
Άβαταρ μέλους
xalaoua
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από xalaoua »

Συγνωμη αλλα δε καταλαβα τι εννοεις "αν δε θελω να με στειλουν πεζικο"; Αφου λεει οτι παρουσιαζομαι στις ΕΔ, πως γινεται να παω εκει; Ρωταω γιατι χρειαζομαι τα μορια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ε αν διαβάσεις και προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις
Άβαταρ μέλους
ydrohoos7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από ydrohoos7 »

Παιδια θα ηθελα να καταταγω υποψηφιος εφεδρος αξιωματικος ειδηκων δυναμεων. Ειμαι 32 ετων και λειπω απο τα 18 στην Αγγλια. Σπουδες, και μετα δουλεια... Περασαν τα χρονια...

Εχω μερικες ερωτησεις γιατι σκεφτομαι να κατεβω και να καταταγω συντομα.

1. Ποιες πρεπει να ειναι οι αθλητικες μου επιδωσεις κατα τα τεστ επιλογης;(ευτυχως ειμαι αρκετα γυμνασμενος)

2. Εχω λιγο μυωπια (1,5 δεξι + 1,25 αριστερο ματι) και μια παλια εγχειρηση στο γονατο η οποια μου εχει αφησει αρκετα μεγαλο σημαδι που φαινεται. Υπαρχει περιπτωση να με κοψουν για αυτα;

3. Μετα απο ΣΕΑΠ Κρητη που κατατασεσαι; Νομιζω Ρεντινα... Αν ειναι ετσι, ποσο καιρο καθεσαι Ρεντινα και που πας μετα;

4. Περιλαμβανεται αμφιβια εκπαιδευση (καταδυσεις κτλ) σε καποιο απο τα σχολεια για εφεδρους;

5. Υπαρχει δυνατοτητα να παω καποια στιγμη ΟΥΚ ως εφεδρος;

6. Μπορει καποιος να μου περιγραψει επιγραμματικα μια τυπικη μερα στη ΣΕΑΠ για να παρω μια ιδεα για το βαθμο δυσκολιας της εκπαιδευσης; Τι ειδους ασκησεις περιλαμβανονται.

Αυτο που με απασχολει καπως ειναι η κατασταση του γονατου μου γιατι δεν ειναι και στα καλυτερα. Φοβαμαι μην τυχων και δυσκολευτω στο τρεξιμο με το βαρος του σακου και εχω πολλους πονους. Κατα τα αλλα ειμαι αρκετα δυνατος. Απο καμψεις καμια 50-60 τις εχω, κοιλιακους απλους 100 σιγουρα, ελξεις καμια 12αρα τις βγαζω...

Θα εκτιμουσα πολυ καποιες απαντησεις γιατι εχω βαρεθει το κολονησο που λεγεται Αγγλια τοσα χρονια και πιστευω οτι θα μου αρεσει πολυ να κανω την θητεια μου κανοντας γυμναστικη και Μαθενοντας καινουρια πραγματα... Που δεν αποκλειεται να χρειαστουν κιολας στο μελλον ετσι οπως εχουνε ερθει τα πραγματα στην Ελλαδα...

Ευχαριστω πολυ

Κωστας

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες