Πεζοναύτες: Γενικές Πληροφορίες
Καλησπερα σας παιδια! Θελω να κανω καποιες ερωτησεισ¨... κατ αρχας, εχω επιλεγει ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, ειμαι ΥΕΑ και στο χαρτι εχει σαν ειδικοτητα ειδικες δυναμεις!
μπορει καποιος αρχικα να μου πει την σχετικοτητα των 3 αυτων πραγματων;
Ευχαριστω προκαταβολικα!:D
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
Ικαροσ έγραψε:Καλησπερα σας παιδια! Θελω να κανω καποιες ερωτησεισ¨... κατ αρχας, εχω επιλεγει ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ, ειμαι ΥΕΑ και στο χαρτι εχει σαν ειδικοτητα ειδικες δυναμεις!
Παρουσιάζεσαι στο ΚΕΤΘ και σε έχουνε βάλει στους Πεζοναύτες
Ότι άλλο θες θα το βρεις στην ενότητα των ειδικών δυνάμεων
Καλό ψάξιμο

Παιδια μια ερωτηση, αν κανω την θητεια μου στους πεζοναυτες μετα μπορω να γινω μονιμος;
-
- Στρατηγός
Παίδες καλησπέρα. Εχω ερώτηση. Μετα την ορκωμοσία, οι μεταθέσεις έρχονται αμέσως μετά την άδεια ορκωμοσίας; Πιο συγκεκριμένα στο ΚΕΤΘ ως πεζοναύτης θα κάτσω μόνο τις 15 μέρες ως την ορκωμοσία και μετά μετάθεση ή περισσότερο;
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
βαγγος έγραψε:Παίδες καλησπέρα. Εχω ερώτηση. Μετα την ορκωμοσία, οι μεταθέσεις έρχονται αμέσως μετά την άδεια ορκωμοσίας; Πιο συγκεκριμένα στο ΚΕΤΘ ως πεζοναύτης θα κάτσω μόνο τις 15 μέρες ως την ορκωμοσία και μετά μετάθεση ή περισσότερο;
Αν μαπινεις 24-27/10 το πιο πιθανο ειναι να ορκιστεις 11 Νοεμβριου να παρεις 4-5 μερες αδεια και μολις γυρισεις να σε περιμενει η τοποθετηση στην οριστικη μοναδα.
Βασικά φίλε insomniac Μπαίνω 23/11. Το κακό είναι ότι με έχουν μπερδέψει οι απέξω. Οι μισοί μου λένε ότι στο κέντρο θα μείνω μέχρι την ορκωμοσία και μετά την άδεια έρχεται αμέσως η μετάθεση και φεύγω στο 15νθήμερο και οι άλλοι μισοί μου λένε ότι θα συμπληρώσω 1 μήνα στο κέντρο καθώς μετά την άδεια ορκωμοσίας θα εκπαιδευτούμε και με όπλα κτλ. Κάτι σίγουρο υπάρχει;
-
- Στρατηγός
βάγγος έγραψε:Βασικά φίλε insomniac Μπαίνω 23/11. Το κακό είναι ότι με έχουν μπερδέψει οι απέξω. Οι μισοί μου λένε ότι στο κέντρο θα μείνω μέχρι την ορκωμοσία και μετά την άδεια έρχεται αμέσως η μετάθεση και φεύγω στο 15νθήμερο και οι άλλοι μισοί μου λένε ότι θα συμπληρώσω 1 μήνα στο κέντρο καθώς μετά την άδεια ορκωμοσίας θα εκπαιδευτούμε και με όπλα κτλ. Κάτι σίγουρο υπάρχει;
To σίγουρο είναι ότι πριν την Ορκωμοσία Θα κάνετε και βολές, για τα άλλα δεν γνωρίζει κάποιος, τα πάντα καθορίζονται από την ειδικότητα που θα πάρεις, μπορεί να γίνεις οδηγός η μάγειρας και να σπάρτη/γύθειο για εκπαίδευση, μπορεί να πας και αλλού...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλησπερα μαγκες. Λοιπον. Θα κανω τα χαρτια μου για διακοπη αναβολης τις επομενες ημερες ετσι ωστε να παω τον φεβρουαριο. Θελω να παω πεζοναυτης. Ειμαι φοιτητης στο πτυχιο και θα παω στρατο πριν το πτυχιο.
1) στο χαρτι που θα φτιαξω στην στρατολογια πως επιλεγω πεζοναυτης; Ειναι ειδικες δυναμεις;
2) καμια καλη δικαιολογια για να κανουν τα στραβα ματια στην δυσχρωματοψια που εχω; Κανουν σε ολες το τεστ με τα χρωματα ή μια φορα στους τοσους;
3) δεν θελω να παω απλο στρατο, θελω πεζοναυτης για να τρεχω και λιγο και γενικα να κανουμε ασκησεις κτλ. Ειναι οκ καταστασεις ή ξεφευγουν;
1) στο χαρτι που θα φτιαξω στην στρατολογια πως επιλεγω πεζοναυτης; Ειναι ειδικες δυναμεις;
2) καμια καλη δικαιολογια για να κανουν τα στραβα ματια στην δυσχρωματοψια που εχω; Κανουν σε ολες το τεστ με τα χρωματα ή μια φορα στους τοσους;
3) δεν θελω να παω απλο στρατο, θελω πεζοναυτης για να τρεχω και λιγο και γενικα να κανουμε ασκησεις κτλ. Ειναι οκ καταστασεις ή ξεφευγουν;
-
- Στρατηγός
kritikaros έγραψε:Καλησπερα μαγκες. Λοιπον. Θα κανω τα χαρτια μου για διακοπη αναβολης τις επομενες ημερες ετσι ωστε να παω τον φεβρουαριο. Θελω να παω πεζοναυτης. Ειμαι φοιτητης στο πτυχιο και θα παω στρατο πριν το πτυχιο.
Πεζοναύτες: Κατάταξη και αθλήματα
Πεζοναύτες: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
Tην πρώτη ημέρα σου δείχνουν κάτι χρωματιστούς αριθμούς και το κάνουνε σε όλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης