Αμφίβιοι Καταδρομείς: Γενικές πληροφορίες
Θελω να ρωτήσω:
1) οι αμφιβιοι στον ωμο τους δεν εχουν την ετικέτα "δυναμεις καταδρομων" αλλά αυτή που λεει "δυναμεις εθνοφυλακης";
1) οι αμφιβιοι στον ωμο τους δεν εχουν την ετικέτα "δυναμεις καταδρομων" αλλά αυτή που λεει "δυναμεις εθνοφυλακης";
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Δυνάμεις Καταδρομών!
Ευχαριστω απλα ρωταω γιατι πιο πισω λενε οτι στα δωδεκανισα (ροδο, κω κλπ) λενε δυναμεις εθνοφυλακης και οχι καταδρομων... Αν ξερει κανεις ας μου πει.
Παιδιά ξέρετεαν κάποιος θα μπορεί να πάει στην ΣΥΚ από αμφίβιος καταδρομέας οταν αυξηθεί η θητεία;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
Κώστας έγραψε:Παιδιά ξέρετεαν κάποιος θα μπορεί να πάει στην ΣΥΚ από αμφίβιος καταδρομέας οταν αυξηθεί η θητεία;
Αποκλείεται!
Αποκελειετε να αυξηθεί η θητεία; Γιατί από οτι ξέρω παλιότερα όταν ήταν 12μηνο γινόταν
-
- Στρατηγός
Κώστας έγραψε:Αποκελειετε να αυξηθεί η θητεία;Γιατί από οτι ξέρω παλιότερα όταν ήταν 12μηνο γινόταν
Λάθος τα ξέρεις
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Κώστας έγραψε:Αποκελειετε να αυξηθεί η θητεία; Γιατί από οτι ξέρω παλιότερα όταν ήταν 12μηνο γινόταν
Και 2 χρονια να γινει η θητεια πλεον το σχολειο ειναι αμιγως επαγγελματικο και αυτο δεν θα αλλάξει...

Αλλωστε ο ΣΞ πλεον εχει δικο του σχολειο γι'αυτην τη δουλεια...

ΟΚ μαλλον εχεις δικαιο. Πάντως ουκ Π/Ν θα γίνετε;
-
- Στρατηγός
Κώστας έγραψε:ΟΚ μαλλον εχεις δικαιο. Πάντως ουκ Π/Ν θα γίνετε;
Δεν γίνεται
Πρωτον παιζει καποιο ρολο το υψος για την εισοδο στις Ε. Δ. Ειμαι 1.64. Τα αθληματα τα διαβασα και ξερω οτι μπορω να τα περασω. Μονο το υψος με προβληματιζει μιας και για στρατιωτικες σχολες το ελαχιστο οριο ηταν 1.70. Αν δηλωσω αμφιβιους καταδρομεις ειναι σιγουρο οτι θα με παρουν η μπορει να καταληξω ΛΟΚ; Επισης διαβασα οτι για αμφιβιους μπορει να σε στειλουν σε 5 νησια στα οποια ειναι και η ροδος. Υπαρχει τροπος να εξασφαλισω τοποθετηση στη ροδο; Μενω εκει καποιους μηνες εδω και πολλα χρονια και εχω συγγενεις αλλα καταγομαι απο αγρινιο στο οποιο εκανα και την δηλωση. Δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο.
Θελω να υπηρετησω στους αμφιβιους καταδρομεις, μπορει να μ πει οποιος εχει υπηρετησει πως ειναι τα πραγματα εκει περα, το γουσταρω πολυ, ειμαι πειθαρχειμενος εχω πεισμα και θεληση, το μονο μειονεκτημα μου ειναι δεν ειμαι παρα πολυ καλος στο τρεξιμο αλλα θα το δουλεψω, μπορω να τα βγαλω περα;

-
- Στρατηγός
Για σκοπέτο καλός είσαι! Τι να το κάνεις το τρέξιμο; 

Μην αγχώνεσαι για τρέξιμο... Μόνο σκοπέτα θα βαράς και μαγειρία λάντζα σε φουλ ρυθμούς. Αλλά γενικά θα σου φύγει το άγχος και αυτό είναι το καλο της υπόθεσης.
Ρε παιδιά τι είναι ο διακεκριμένος οπλίτης και τι κέρδος έχει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης