Δίπλωμα οδήγησης στο στρατό
Να ρωτήσω και εγώ κάτι, το δίπλωμα θα το δηλώσω όταν μπω, πρέπει να έχω το πρωτότυπο μαζί μου όμως; Ή μπορώ να τους πάω ένα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο; Για το φόβο της κλοπής το λέω!
nikos03 έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι, το δίπλωμα θα το δηλώσω όταν μπω, πρέπει να έχω το πρωτότυπο μαζί μου όμως; Ή μπορώ να τους πάω ένα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο; Για το φόβο της κλοπής το λέω!
Καλο ειναι να το εχεις μαζι σου, αλλα ετσι κι αλλιος αν μπεις οδηγος θα βγαλεις στρατιωτικο διπλωμα μετα.
Αλλα κανε ενα τηλεφωνο στρατολογια.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
nikos03 έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι, το δίπλωμα θα το δηλώσω όταν μπω, πρέπει να έχω το πρωτότυπο μαζί μου όμως; Ή μπορώ να τους πάω ένα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο; Για το φόβο της κλοπής το λέω!
μην κάνεις το λάθος και δώσεις το πρωτότυπο, τράβα με επικυρωμένο φωτοαντίγραφο
Greek_Army έγραψε:nikos03 έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι, το δίπλωμα θα το δηλώσω όταν μπω, πρέπει να έχω το πρωτότυπο μαζί μου όμως; Ή μπορώ να τους πάω ένα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο; Για το φόβο της κλοπής το λέω!
μην κάνεις το λάθος και δώσεις το πρωτότυπο, τράβα με επικυρωμένο φωτοαντίγραφο
Ωραία, κι εγώ αυτό σκεφτόμουν!

Κάπου είχα ακούσει ότι μπορείς να βγάλεις δίπλωμα όσο κάνεις τη θητεία σου. Ισχύει; Κι αν ναι, κατά πόσο αναγνωρίζεται;
Μάλλον θα στείλω εμαιλ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να βάλουν 2 ανακοινώσεις στην πρώτη σελίδα του site τους:
1. Ο τζάμπας πέθανε
2. Δεν μονιμοποιείται κανένας φαντάρος και για κανένα λόγο
3. Δεν μονιμοποιείται Κανένας ΔΕΑ και για κανένα λόγο
3. Δεν μονιμοποιείται Κανένας και για κανένα λόγο
Μπας και γλιτώσουμε εδώ μέσα.
1. Ο τζάμπας πέθανε
2. Δεν μονιμοποιείται κανένας φαντάρος και για κανένα λόγο
3. Δεν μονιμοποιείται Κανένας ΔΕΑ και για κανένα λόγο
3. Δεν μονιμοποιείται Κανένας και για κανένα λόγο
yandr έγραψε:Μάλλον θα στείλω εμαιλ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να βάλουν 2 ανακοινώσεις στην πρώτη σελίδα του site τους:
1. Ο τζάμπας πέθανε
2. Δεν νομιμοποιείται κανένας φαντάρος και για κανένα λόγο
3. Δεν νομιμοποιείται κανένας ΔΕΑ και για κανένα λόγο
3. Δεν νομιμοποιείται κανένας και για κανένα λόγο
κανε edit και γραψε μονιμοποιείται γιατί θα πήξεις στις ερωτήσεις :p
Καταραμένο copy - paste. Το διόρθωσα.
Καλημερα! Και συγχαρητηρια για το site!
εχω μια ερωτηση!
υπηρετουσα στον εβρο και πηρα μεταθεση για αθηνα
το θεμα ειναι οτι δεν εχω διπλωμα οδηγησης και στην περιοχη που μενω για να παω στο στρατοπεδο με τις Συγκοινωνιες κανω αρκετη ωρα και τις Περισσοτερες φορες καθυστερω
που θελω να καταληξω! Θελω να βγαλω διπλωμα οχι μεσα στο στρατο, αυτο δε γινεται το ξερω!
εξω σε καποια σχολη οδηγησης το θεμα ειναι αν γινεται επειδη εχω και στρατιωτικη ταυτοτητα.
οποιος ξερει ας απαντησει παρακαλω πολυ
σιγουρα θα παω και γω σε καποια σχολη οδηγησης να ρωτησω απο κοντα τι γινεται!
ευχαριστω πολυ!
εχω μια ερωτηση!
υπηρετουσα στον εβρο και πηρα μεταθεση για αθηνα
το θεμα ειναι οτι δεν εχω διπλωμα οδηγησης και στην περιοχη που μενω για να παω στο στρατοπεδο με τις Συγκοινωνιες κανω αρκετη ωρα και τις Περισσοτερες φορες καθυστερω
που θελω να καταληξω! Θελω να βγαλω διπλωμα οχι μεσα στο στρατο, αυτο δε γινεται το ξερω!
εξω σε καποια σχολη οδηγησης το θεμα ειναι αν γινεται επειδη εχω και στρατιωτικη ταυτοτητα.
οποιος ξερει ας απαντησει παρακαλω πολυ
σιγουρα θα παω και γω σε καποια σχολη οδηγησης να ρωτησω απο κοντα τι γινεται!
ευχαριστω πολυ!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Μπορείς να βγάλεις και με την στρατιωτική ταυτότητα
Ακριβώς, το έκανα και εγώ...
Εγώ ήμουν ΔΕΑ και στην ταυτότητα αναγράφονται τα στοιχεία μου στη Βέροια (ακόμη και σήμερα) !
Εγώ ήμουν ΔΕΑ και στην ταυτότητα αναγράφονται τα στοιχεία μου στη Βέροια (ακόμη και σήμερα) !
Επειδή δεν το είδα κάπου, με βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας (ή κάτι τέτοιο) ότι έχεις κάνει κάποια α χιλιόμετρα στο στρατό (π. Χ.2000 steyer) μπορείς να βγάλεις πολιτικό δίπλωμα; Υποθέτω πως όχι, απλά από περιέργια.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Οχι φιλε μου δυστυχως, το στρατιωτικο διπλωμα οδηγησης δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις πουθενα στην πολιτικη σου ζωη αργοτερα.
Το στρατιωτικό δίπλωμα έχει πάψει να έχει ισχύ και στην πολιτική ζωή απο το 1996.
Έχω δίπλωμα φορτηγού, δουλεύω οδηγός και σε ένα μηνα παρουσιάζομαι θα μου χρησιμεύσει το δίπλωμα του φορτηγού που έχω Γ κατηγορια, και μπορώ να βγάλω άλλο δίπλωμα στο στρατό;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες