TEIN έγραψε:Μπα δεν παιζει κατι τετοιο φιλε μου, αλλα περιεργο να οδηγουσες και τοσα πολλα, αντε καμια κανεδεζα οκ αλλα σταγιερ δεν νομιζω να εκανες αρκετα χλμ για το λογο οτι πλεον δεν εμπιστευονται οι δκτες σταγιερ σε στρτες...
Κρίμα πάντως, θα ήταν χρήσιμο να είχα την δυνατότητα αναβάθμισης του διπλώματος...
Παιδια διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και κατι που εχετε παραθεσει στην 5 αλλα σχεδον ολα αν καταλαβα αναφερονταν σε εφεδρους εγω πρωτα ο Θεος περναω η ΣΣΕ ή ΣΜΥ και ειχα ακουσει οτι το στρατιωτικο διπλωμα δεν ισχυει εξω, αλλα με ενα παραβολο σε καποια υπηρεσια (ουτε που θυμαμαι σε ποια) το κανεις ΚΑΙ πολιτικο... Ισχυει κατι τετοιο;
Εχω βγαλει διπλωμα στα τελη μαιου του 11 απλα δν το εχω ακομα στα χερια μου... μπορω να δειξω το χαρτι που μου δωσαν για να κυκλοφορω; θα κανω καλα αν πω οτι εχω διπλωμα;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Εχω βγαλει διπλωμα στα τελη μαιου του 11 απλα δν το εχω ακομα στα χερια μου... Μπορω να δειξω το χαρτι που μου δωσαν για να κυκλοφορω; Θα κανω καλα αν πω οτι εχω διπλωμα;
billaras έγραψε:Παιδια διαβασα τις προηγουμενες σελιδες και κατι που εχετε παραθεσει στην 5 αλλα σχεδον ολα αν καταλαβα αναφερονταν σε εφεδρους εγω πρωτα ο Θεος περναω η ΣΣΕ ή ΣΜΥ και ειχα ακουσει οτι το στρατιωτικο διπλωμα δεν ισχυει εξω, αλλα με ενα παραβολο σε καποια υπηρεσια (ουτε που θυμαμαι σε ποια) το κανεις ΚΑΙ πολιτικο... Ισχυει κατι τετοιο;
Καποιος που τελειωνει επιτυχως ειδικοτητα οδηγου στο Στρατο μπορει να το εκμεταλευτει βγαζοντας πολιτικο διπλωμα μετα ή επεκτεινοντας το υπαρχον Β Ερασιτεχνικο σε Γ κατηγοριας;
Η μετατροπή των στρατιωτικών αδειών ικανότητας οδήγησης σε αντίστοιχες πολιτικού τύπου καταργήθηκε με απόφαση του τότε Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών από 17-6-1996.
Η εκπαίδευση του στρατιωτικού προσωπικού (μόνιμου και οπλιτών) στην οδήγηση οχημάτων για την έκδοση άδειας ικανότητας οδηγού, γίνεται σύμφωνα με την ΠαΔ 3-7/201Ο/ΓΕΣ/ΔΕΚΠ, στην οποία Έχουν ενσωματωθεί οι προβλέψεις της Υπουργικής Απόφασης 34861/79, ΠΔ 19/95 και ΚΟΚ2007.