Θητεία στην Αεροπορία Στρατού
Γεια χαρα. Μια απλη ερωτηση θελω να κανω, ειμαι στη δ' 2011 και θα παω αεροπορια στρατου. Ειμαι Αθηναιος και αυτο που θελω ειναι σε τακτα χρονικα διαστηματα να ερχομαι Αθηνα, δεν με νοιαζει να εχω συνεχεια εξοδους, αρκει τις οσες εξοδους εχω, να τις κανω στην Αθηνα. Τα Μεγαρα λοιπον τι λενε; Συνεχιζουν να κανουν σκοπιες γυρω γυρω στην Αθηνα ή εφτιαξε το θεμα; Επισης ποιο ταγμα να προτιμησω; Γενικα για πειτε καμια αποψη οι της Β' ΕΣΣΟ 2011 αν υπαρχει κανεις,'η και οι πιο παλιοι.
Καλημέρα παιδιά. Έμαθα πως 24/11 μπαίνω Θήβα στο σώμα αεροπορία στρατού τι παίζει αξίζει σε σχέση με υλικού πολεμου; Ποίες μονάδες είναι καλά να πας;
313 λελε! Τα μεγαρα ειναι μακραν το καλυτερο στρατοπαιδο σας το λεω γιατι το εζησα απο κοντα ! Ειναι ενα στρατοπαιδο ομως που λειτουργει αναλογα με τις καψες του διοικητη! Εγω ειμουν οδηγος και δεν χρειαστηκε ποτε να κανω τον γιωτα να γλυτωσω σκοπιες και πολλα αλλα που κανουν μερικα γιωτομπαλα, οποιος παει περναει τελεια εχει ανα απο τα καλυτερα φαγητα το εστιατοριο του στρατοπαιδου που παιζουν στον Ες, εγω συνιστω 2 τυαδ ειναι λοχαρα εχει πολυ καλους θαλαμους απεναντι τα εστιατορια και καψιμι και εχει ειδικοτητες οδηγους, σκοπους, καψιμι, σιτιστες, μαγειρους, μηχανικους για τα καυσιμα, κ. Α Οσο για τα αλλα ταγματα καλα ειναι αλλα ειναι ταγματα μεχρι τελους θητειας να κανεις τον σκοπεα αρα ειναι λιγο μαλακια καλα απο θαλαμους ειναι χαλια 2 τεεπ,2 τεας,(2 συας καλα γιωτομπαλα ολα μεταξυ μας) ! Οπου και να πατε ειναι ωραια σας ευχομαι καλη θητεια και προσοχη τα αλανια του τυαδ γιατι εισαστε οι μαγκιες του στρατοπαιδου και χωστε και καμια γκαζια και απο μενα στο σταγερ!
Στην αεροπορια στρατου μπορεις να παρεις ειδικότητα γραφέα... ; (με το βύσμα πείτε όλα γίνονται) ...
Χ έγραψε:Στην αεροπορια στρατου μπορεις να παρεις ειδικότητα γραφέα... ;(με το βύσμα πείτε όλα γίνονται) ...
Παντού μπορείς να χωθείς στα γραφεία. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις!
Αυριο παρουσιαζομε θηβα ΑΣ και θεος βοηθος :P μετα να παω μέγαρα λετε ή στεφανοβικειο; Και σε ποιες μονάδες συγκεκριμένα μου προτείνετε;
Λοιπον παιδια, ανταποκριση απο Μεγαρα. Η ΕΣΣΟ που μολις μπηκε ηταν η μεγαλυτερη που μπηκε ποτε. Σε ταγματα με δυναμη 30 ατομα μεχρι πριν λιγο καιρο (Τεας Τεεπ) μπηκαν αλλοι 27, συνολο 57 με 30 κρεβατια! Δεν ξερω τι θα γινει, αλλα σε ταγματα οπως αυτα που ειπα, χρειαζονται 11 ατομα καθε μερα στις υπηρεσιες, και υπαρχουν 45 ατομα να τις βγαζουν (βγαζω απ εξω τους 315 γιατι. Λελε!). Αυτο σημαινει οτι ακομα και να αυξηθουν οι σκοπιες σε αλλα στρατοπεδα απο 8 σε 16, ακομα και να ανοιξει νεα σκοπια, στις χειροτερες περιπτωσεις δηλαδη, θα ειναι 15 υπηρεσιες και 30 ατομα!1-1 δηλαδη σαν νεος... Αντε στο 2-1 σαν. Εμπλοκη :P Δεν ξερω τι θα γινει τελικα, αλλα προβλεπεται ζωαρα!
Καλησπέρα, μιά και μιλάμε για τα μέγαρα και μάλλον για εκεί με έχουν σε 15-20 μέρες, πού είναι καλλίτερα μήπως ξέρει κανείς?
Παιδια μεγαρα κυριλε ειναι... Μια χαρα ζωαρα θα κανετε... Για πειτε τι παιζει στο στρατοπεδο κανεις... Ο μπ******; Ο καπ*******; Φολα τρωτε; Ακομη Καρφοκολιαζει ο γεδεον; Εφυγε ο μπαρι και γλιτωσατε παντως. Στελνετε ακομη μενιδι, αγιους, σπβ και πειραια;
η αργυρω ζει; Εχει τη γουνα της;
312 ΛΕΛΕ!
η αργυρω ζει; Εχει τη γουνα της;
312 ΛΕΛΕ!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπερα σας εγω επειδη εχω δουλεψει ως μαθητευομενος στο στεφανοβικειο που ειναι και αεροπορια στρατου θα μπορουσαν να με παρουν; Αν και ξερω οτι θελει βισμα απλα ρωταω μηπως ξερει καποιος κατι και αν θελει βισμα θελει πολιτικο η στρατιωτικο; Ευχαριστω
Όσο αφορά τα Μέγαρα, μιας και το ζω από μέσα το πράγμα (όχι ως φαντάρος), θα πω τα εξής:2ο ΤΥΑΔ εντελώς χαλαρά, όλη μέρα παίζουν πινκ πονκ, υπηρεσίες ελαχιστότατες και κατα τ' άλλα, παράπονα ακόμα και για αυτές τις λίγες (... ). Βέβαια υπάρχει γενικό πρόβλημα γιατί έχει καιρό να έρθει σειρά, οπότε έχουν δημιουργηθεί διάφορα προβλήματα (βλέπε άγριο χώσιμο φαντάρων σε υπηρεσίες κυρίως από 2ο ΤΕΑΥ και ΤΕΕΠ). Στο ΤΕΑΥ δεν έρχονται βύσματα, έρχονται όσοι έχουν ειδικότητα μηχανοσυνθέτη αεροσκαφών ή τεσπα κάτι παρόμοιο. Είμαι βέβαιος γι αυτό. Στο ΤΥΑΔ είναι όλοι βύσματα.
Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει μεγάλο θέμα επειδή δεν έχει μπει σειρά από το Νοέμβρη. Τώρα που οι περισσότεροι απολύονται, η κατάσταση έχει γίνει δύσκολη μιας και οι φαντάροι κάνουν τόσες υπηρεσίες όσες δεν έκαναν 8 μήνες! Ακούγεται ότι θα μπει σειρά τον Αύγουστο αλλά ελάχιστα άτομα σε σχέση με αυτά που έμπαιναν κάποτε οπότε αυτό σημαίνει ότι θα συνεχιστεί το χώσιμο. Στο ΤΕΑΥ ακούγεται ότι δεν θα έρθει κανείς και το ΤΕΕΠ μεταφέρεται οσονούπω στο Βόλο. Αυτά.
Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει μεγάλο θέμα επειδή δεν έχει μπει σειρά από το Νοέμβρη. Τώρα που οι περισσότεροι απολύονται, η κατάσταση έχει γίνει δύσκολη μιας και οι φαντάροι κάνουν τόσες υπηρεσίες όσες δεν έκαναν 8 μήνες! Ακούγεται ότι θα μπει σειρά τον Αύγουστο αλλά ελάχιστα άτομα σε σχέση με αυτά που έμπαιναν κάποτε οπότε αυτό σημαίνει ότι θα συνεχιστεί το χώσιμο. Στο ΤΕΑΥ ακούγεται ότι δεν θα έρθει κανείς και το ΤΕΕΠ μεταφέρεται οσονούπω στο Βόλο. Αυτά.
Χαιρετώ την παρέα. Στο Στεφανοβίκειο απο Αθήνα πώς πάει κανείς; Είδα ότι έχει σταθμό τρένο μακριά και περνάει κτελ αλλά δεν βρήκα δρομολόγια.
Γεια σας! Τα πραγματα στα μεγαρα πως ειναι παιδια; Θα ερθω λογικα με την επομενη σειρα. Ειναι καλα ι τρως εμπλοκη φουλ ακομα/. Και ποιο ταγμα ειναι καλυτερα;
Καλησπέρα παιδιά, είμαι στο 2ο τυαδ από τις 12 ιουλίου κ μπορώ Να πω Πως είναι αρκετά Καλά. Όπως είναι λογικό Έχουμε κ Εμείς εμπλοκή όπως κ σε όλα τα στρατόπεδα. Τώρα τον αύγουστο Περιμένουμε Να μπει σειρά Να λασκαρει λίγο το πράγμα. Το τάγμα μου μπορώ Να πω Ότι είναι από τα καλύτερα σε Ότι αφορά τα στελέχη καθώς υπάρχει ένα κλίμα χαλαρότητας οι θάλαμοι πολύ κομπλέ κ δίπλα στα εστιατόρια. Οποίος έχει μέσο Ας μπει 2ο τυαδ ;) !318 λελε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες