Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από αυτά που γνωρίζω δεν μπορείς να ξανά πάρεις αναβολή για αει/τει
Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

Θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση περί αναβολής.
Μόλις μπήκα στη σχολή ΑΕΙ το 2006 πήρα αναβολή μέχρι το 2015.
Αυτό το μήνα τελειώνω τη σχολή και παίρνω πτυχίο. Είμαι υποχρεωμένος να διακόψω την αναβολή μου ή μπορώ να συνεχίσω κάποιο μεταπτυχιακό ή ακόμα και να δουλέψω και να μπω κανονικά το 2015;
Αν γίνει το τελευταίο θεωρείται κακή χρήση αναβολής;
Ευχαριστώ πολύ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Έχουμε ξεχωριστά θέματα και για την διακοπή αναβολής και για την κακή χρήση, αν τα διαβάσεις θα καταλάβεις
PRODEATOR
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσίευση από PRODEATOR »

Στις 6 Μαρτίου παρουσιάζομαι, μπορώ να πάρω αναβολή (λόγω σπουδών) και να την Διακόψω Μετά για να μπω Νοέμβριο Η Αύγουστο; Είχα και ένα ατύχημα χθες με το πόδι μου και θα χρειαστεί μάλλον να βάλω νάρθηκα.Εικόνα Ξέρει να μου πει κανείς τι μπορώ να Κάνω Με το Όλο Θέμα; Διάβασα στο Φόρουμ Για Αναβολή Για κοινωνικούς λόγους π την Παίρνεις Σχετικά Εύκολα κλπ. Και νομίζω θα ήταν ότι πρέπει... Αλλά αν την πάρω θα παρουσιαστώ με την επόμενη εσσο Πάλι Στο πεύκο η αναιρούνται Αυτά ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Βασικά αποφάσισε τι θέλεις αναβολή για σπουδές η αναβολή για μια εσσό; Όσο για τις ειδικές τα έχουμε γράψει 1000 φορές και να μην παρουσιαστείς εκεί μπορείς να πας
PRODEATOR

Αναβολή για μία εσσο. Πήρε πριν τηλέφωνο ο πατέρας μου έναν φίλο του που είναι στο πεντάγωνο και του είπε πως το καλύτερο είναι να μην πάρω αναβολή και να παρουσιαστώ κανονικά και θα αποφανθεί εκεί τι θα κάνω. Μπορεί να μου δώσουν εκεί αναβολή. Και να μπω κανονικα με την επόμενη εσσο. Αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Κάτι πράγματα μόνο σε μένα μπορούν να συμβούν. Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν θες με ακούς αλλιώς άκουσε τον φίλο του πατέρα σου, αν παρουσιαστείς θα σου δώσουν αναβολή για λόγους υγείας και δεν θα μπορείς να πας ειδικές δυνάμεις όταν ξανά παρουσιαστείς

Αναβολή για κοινωνικούς λόγους

η επιλογή είναι δικιά σου

PRODEATOR

Το έχω διαβάσει όλο αυτό το θέμα και το σκέφτομαι. Αλλά για ένα τέτοιο πράγμα δεν θα με αφήσουν να πάω ειδικές δυνάμεις ; Τι να πω ; Τόση γκαντεμιά ; Εσύ δηλαδή είσαι σίγουρος για αυτό ; Για ένα στραβοπάτημα στα σκαλιά πάτησα κάπως απότομα και μάλλον είναι κάταγμα στη φτέρνα από την Κάτω Μεριά εκεί που πατάει το πόδι. Από ότι κατάλαβα αυτο που μου προτείνεις να πάρω την αναβολή αυτή και με την επόμενη σειρά που θα μπω που πιθανώς θα ειμαι πεζικό θα πάω από εκεί ειδικές δυνάμεις... Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

είμαστε off topic

Δεν δέχονται στις ειδικές δυνάμεις άτομα που έχουνε πάρει αναβολή για λόγους υγείας, οπότε αν θέλεις να πας παίρνεις για κοινωνικούς λόγους, δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν θα βγούμε άλλο εκτός θέματος

για την κατάταξη στις ειδικές έχουμε αρκετά θέματα, διάβασε τα και θα καταλάβεις

PRODEATOR

Τα διαβάζω, δεν έχω και άλλη επιλογή εδώ που φτάσαμε.Εικόνα Πάντως σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά!
agxomenos

Δημοσίευση από agxomenos »

Θα ηθελα κι εγω να ρωτησω κατι. Η αναβολη μου ληγει 31/12/2013. Το νωριτερο που μπορω να τελειωσω με τη σχολη μου ειναι Φεβρουαριος 2014.
1) Αν τελικα δεν καταφερω μεχρι τοτε να παρω πτυχιο, μπορω να παρω κι αλλη αναβολη;(πχ 6μηνες) ;2) Αν δεν μου δωσουν κι αλλη αναβολη και εξαντλησω αυτην που εχω χωρις να διακοψω, με ποια ΕΣΣΟ θα μπω μεσα;

cntrlgm
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από cntrlgm »

agxomenos έγραψε:. Η αναβολη μου ληγει 31/12/2013...
1) Αν τελικα δεν καταφερω μεχρι τοτε να παρω πτυχιο, μπορω να παρω κι αλλη αναβολη;(πχ 6μηνες) ;2) Αν δεν μου δωσουν κι αλλη αναβολη και εξαντλησω αυτην που εχω χωρις να διακοψω, με ποια ΕΣΣΟ θα μπω μεσα;

1) αναβολη για κοιν. Λογους για μια μονο ΕΣΣΟ. Με τα υπαρχοντα δεδομενα 2 μηνες.
2) θα κληθεις για τη Β ΕΣΣΟ του 2014. Με τα υπαρχοντα δεδομενα Μαρτιο του 14.
Άβαταρ μέλους
original
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από original »

Καλησπέρα... Έχω πάρει αναβολή για σπουδές στο εξωτερικό... Η αναβολή μου, λήγει στις 31 δεκέμμβρη αυτού του έτους,2012... Είμαι του 1985... Και την σημερινή ημέρα έχς 27 χρόνια στην πλάτη μου... Από οτι γράφει η αναβολή και στην ιστοσελίδα τοθ μπλογκ... Είδα ότι για ΑΕΙ... Η αναβολή δίνεται μέχρι τις 31 δεκέμβρη του 28ου έτους της ηλικίας του ενδιαφερόμενου... Οι σπουδές δυστυχώς δεν θα έχουν τελειώσει μέχρι τις 31 δεκέμβρη του 2012... Που θα είμαι 27 χρονών, και όχι 28 όπως λέει η νομοθεσία... Τι μπορώ να κάνω... Αν μου έχουν κάνει λάθως υπολογισμούς... Και μου έχουν φάει ενα χρόνο... Η αναβολή μου είναι του 2004, αν δεν μπορώ να κάνω κάτι ώστε να μπορέσω να πάρω τον έναν χρόνο που κλέψαν στην στρατολογία, υπάρχει κάποια εναλακτική λύση η σενάριο... Είναι για κοινωνικούς λόγους, σωστά, και για πόσο καιρό θα μου δώσοθν ευχαριστώ πάρα πολύ... Μπράβο σας, για το σύνδεσμο... Μεγάλη βοήθεια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

αναβολή για κοινωνικούς λόγους

Υ. Γ δεν στέλνουμε το ίδιο μήνυμα σε δύο θέματα!

turbo_r90
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από turbo_r90 »

Καλησπέρα. Θα ήθελα να γνωρίζω αν μπορώ να πάρω δεύτερη αναβολή απ την στιγμή που έχω πάρει ήδη την πρώτη για σπουδές σε οτεκ τουριστικών επαγγελμάτων, την οποία τελείωσα αλά αργότερα γράφτηκα σε ένα ΙΕΚ και μάλλον θα χρειαστεί να συνεχίσω τρίτο έτος σπουδών εκεί απ' του χρόνου τον Σεπτέμβρη. Έχω γεννηθεί Φλεβάρη του 90 και η αναβολή είχα πάρει από ότι θυμάμαι λήγει το 2013. Τι μπορώ να κάνω ώστε να συνεχίσω τις σπουδές στο ΙΕΚ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες