Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών
Μου έχει έρθει το χαρτί να παρουσιαστώ στη 1 Φεβρουαρίου. Είμαι από Αγρίνιο. Θέλω να πάρω αναβολή λόγω σπουδών. Μπορώ να πάρω την αναβολή σε οποιοδήποτε στρατολογικό κέντρο ή μόνο σε αυτό που ανήκω στρατολογικά ;
Στη Στρατολογική Υπηρεσία στην οποία υπάγεσαι.
Μου ηρθε χαρτι απο το στρατο για να παρουσιαστω στις 2 Φεβρουαριου. Πριν μια βδομαδα πηγα να κανω αιτηση για να παρω αναβολη επειδη σπουδαζω. Σημερα μου ηρθε το χαρτι στο σπιτι μου και μου λεει οτι εχω αναβολη μεχρι 2019.
Τωρα που ηρθε το χαρτι της αναβολης θα πρεπει να κανω κατι αλλο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Νικος έγραψε:Μου ηρθε χαρτι απο το στρατο για να παρουσιαστω στις 2 Φεβρουαριου. Πριν μια βδομαδα πηγα να κανω αιτηση για να παρω αναβολη επειδη σπουδαζω. Σημερα μου ηρθε το χαρτι στο σπιτι μου και μου λεει οτι εχω αναβολη μεχρι 2019.
όχι
Γεια σας. Στις 11/1/2012 με πήραν τηλέφωνο απο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου ότι ήρθε το χαρτί για την στράτευση μου στις 1/2/2012. Μετά απο κάποια Έκανα αίτηση αναβολής στις 19/1/2012 στο ΚΕΠ της περιοχής μου και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο μετά απο 10-15 μέρες να δω αν έχει έρθει η αναβολή. Πήρα σήμερα τηλέφωνο στα ΚΕΠ και μου είπαν ότι το χαρτί αυτό μπορεί και να έρθει 1 μήνα μετά απο την Ημερομηνία που έκανα την αίτηση! Τι πρέπει να κάνω εγω τώρα να περιμένω να έρθει το χαρτί ή να παρουσιαστώ; Μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον να εξηγήσω το πρόβλημα μου και να μου βρεί μια λύση;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα... Ένας φίλος μου σπουδάζει σε ΑΕΙ κι έχει ήδη τελειώσει 1 σχολή ΑΕΙ, αυτό δηλαδή, είναι το δεύτερο πτυχείο του... Είχε πάρει αναβολή για την πρώτη του σχολή το 2005 όταν μπήκε. Η αναβολή ίσχυε μέχρι το 2015... Αυτός έχασε το χαρτί της αναβολής κι αντί να κάνει αίτηση να του εκδόσουν άλλο, πήγε και ξαναέκανε αίτηση γι αναβολή για τη δεύτερή του σχολή στην οποία μπήκε το 2010... Το χαρτί που πήρε για τη νέα αναβολή λέει ότι η αναβολή ισχύει μέχρι το 2014... Μπορεί να κάνει κάτι για να μην ισχύσει η δεύτερη αναβολή; Πότε θα στρατευτεί τελικά, το 2014 ή το 2015; Ευχαριστώ...
-
- Στρατηγός
Η αναβολή του λήγει το 2014
. Άκουσα ότι αν δεν πάρεις το πτυχίο μέχρι να τελειώσει η αναβολή για το στρατό ή αν την κόψεις πριν τελειώσεις τα μαθήματα και δεν έχεις παρουσιαστεί τουλάχιστον μια φορά το χρόνο σε εξεταστική, σου επιβάλλουν 6 μήνες επιπλέον θητεία η οποία είναι εξαγοράσιμη με 3 ευρώ τη μέρα. Συνολικά δηλαδή 540 ευρώ και για τους 6 μήνες! Ισχύει;
-
- Στρατηγός
Αυτά που τα ακούτε ένας θεός ξέρει...
Καλησπέρα και πάλι. Είμαι στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Ντερή Κολετζ). Εφόσον έδωσα και πέρυσι πανελλήνιες (τελευταιά χρονιά που μπορούσα να δώσω) δε μπορώ να πάω στο Ρουφ (ή καπου αλλού) Να καταθέσω ότι έδωσα Πανελλήνιες Και να πάρω αναβολή; Οπως είπατε το χαρτί μου ήρθε και δε ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ και παλι.
-
- Στρατηγός
Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά απ'ότι κατάλαβα αναβολή λόγω πανελλαδικών εξετάσεων δε μπορώ να πάρω επειδή έχω δώσει παραπάνω από 2 φορές. Επίσης μου έχει έρθει το χαρτί και παρουσιάζομαι στις 05/03/2012 στην Άρτα που είναι και λίγο μακριά για να πάω μόνο για την αναβολή επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους.1) Αν γραφτώ σε κάποιο ΙΕΚ που δίνει αναβολή και τη παρουσιάσω στο Ρουφ ή όπου αλλού χρειαστεί μπορώ να πάρω αναβολή;2) Αν πάρω πιστοποιητικό από το κολλέγιο μου (Ντερή κολετζ) ότι σπουδάζω εκεί υπάρχει περίπτωση να πάρω αναβολή; Και τέλος 3) αν καταφέρω και πάρω αναβολή έστω ενός έτους μετά θα μπορούσα να πάρω κάποια αναβολή περισσότερων χρόνων έχοντας γραφτεί σε κάποιο επαγγελματικό λύκειο που θα είναι όμως μόνο για την αναβολή; Συγγνώμη και πάλι που σας (τα) ζάλισα αλλά θέλω να τελειώσω τις σπουδές μου και μετά να υπηρετήσω. Ευχαριστώ
Συγγνώμη, το Deree πλέον δεν είναι αναγνωρισμένο από το κράτος ώς "Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης";
Όταν σπούδαζα εγώ (2002-2006) δεν μας δινόταν αναβολή στράτευσης. Αν είχες περάσεις σε κανά ΑΕΙ-ΤΕΙ τη γλίτωνες, διαφορετικά έκανες εγγραφή σε Ιδιωτικό ΙΕΚ για να πάρεις αναβολή.
Όταν σπούδαζα εγώ (2002-2006) δεν μας δινόταν αναβολή στράτευσης. Αν είχες περάσεις σε κανά ΑΕΙ-ΤΕΙ τη γλίτωνες, διαφορετικά έκανες εγγραφή σε Ιδιωτικό ΙΕΚ για να πάρεις αναβολή.
Γεια σας παιδια καταρχην! Θα ηθελα να μαθω αν ισχυει οτι την αναβολη λογω σπουδων μπορεις να την χρησιμοποιησεις 2 φορες; Ας πουμε στο σχολειο μου δωσανε μεχρι το 2013.(1ηφορα) ... Μετα καποια στιγμη μπηκα κ για ιατρικους λογους εφυγα κ μου δωσαν αναλογη αναβολη για 1 χρονο! Οταν μου ειχε ερθει το χαρτι να μπω τοτε δηλωσα οτι σπουδαζω ακομα κ πηρα αναβολη λογω σπουδων για μια εσσο! Τελικα ουτε την επομενη εσσο μπηκα κ πηρα αναβολη για ιατρικους λογους αλλο ενα χρονο! Τωρα τελειωσε ο χρονος κ με καλεσανε... ! Θα ηθελα να ξερω αν μπορω να παρω να χρησιμοποιησω την αναβολη λογω σπουδων που ειχα αρχικα δλδ μεχρι το 2013; ! ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης