Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών
Ειμαι γεννημενος Αυγ 1985
Πηρα αναβολη σπουδων μεχρι Δεκ 2012 (οπότε και θα είμαι 27 χρονων.
Βρήκα μεταπτυχιακό στο Εξωτερικό αλλά δεν μου επεκτείνουν την αναβολή.
Δεν δικαιούμαι αναβολη μέχρι τον δεκ του 2013 ;(οπότε γίνομαι 28 χρονών) ;
Πηρα αναβολη σπουδων μεχρι Δεκ 2012 (οπότε και θα είμαι 27 χρονων.
Βρήκα μεταπτυχιακό στο Εξωτερικό αλλά δεν μου επεκτείνουν την αναβολή.
Δεν δικαιούμαι αναβολη μέχρι τον δεκ του 2013 ;(οπότε γίνομαι 28 χρονών) ;
Οχι. Για το στρατο εχεις γεννηθει 1/1/1985, αρα η αναβολη σου ειναι μεχρι 31/12/2012
Ευχαριστω... Αλλα δεν υπαρχει καποιος τροπος να παρω αλλο1 χρονο αναβολη?
Για σπουδες, μονο το διδακτορικο. Μετα υπαρχουν ιατρικοι και ψυχολογικοι λογοι.
Αν δεν σε ενδιαφερει η αναβολη για ψυχολογικους λογους, μπορεις να κανεις τη θητεια σου και να κανεις μεταπτυχιακο μετα. Χιλιες φορες ευχομαι να ειχα κανει το ιδιο. Με το 9μηνο, μπορει να κουμπωσει και καλα, σε σχεση με το ποτε υπολογιζεις να παρεις πτυχιο
Αν δεν σε ενδιαφερει η αναβολη για ψυχολογικους λογους, μπορεις να κανεις τη θητεια σου και να κανεις μεταπτυχιακο μετα. Χιλιες φορες ευχομαι να ειχα κανει το ιδιο. Με το 9μηνο, μπορει να κουμπωσει και καλα, σε σχεση με το ποτε υπολογιζεις να παρεις πτυχιο
Πηρα αναβολη για να ξαναδωσω πανελληνιες. Αποφασισα ομως να μην ξαναδωσωκαι να γραφτω σε ιεκ φετος τον φλεβαρη. Η αναβολη μου τελειωνει τελος του 13 εγω ομως θελω η αναβολη μου να τελειωσει τελος του 14. Ξερει να μου πει κανεις τι θα κανω?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Όταν γραφτείς στο ΙΕΚ θα πας στην στρατολογία και θα πάρεις αναβολή για σπουδές
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Χαίρεται. Σπουδάζω σε Τ. Ε. Ι. Και ι αναβολή μου ισχύει μεχρι το 2019 σε ένα μήνα θέλω να σταματίσω την σχόλη. Θα πρέπει να υπηρετίσω εαν σταματίσω έτσι απλά; Θα επικοινωνήσει το Τ. Ε. Ι. Με τον στρατο και θα καλεθω να υπηρετίσω; Η απλα σταματαω και κανενας δεν μαθαινει τιποτα και πηγαινω στρατο κανονικα το 2019; Και αν σταματησω και το 2019 μαθαινουν οτι εκανα λουφα 8 χρονια θα θεωρηθω λιποτακτης; Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
Commando92 έγραψε:Χαίρεται. Σπουδάζω σε Τ. Ε. Ι. Και ι αναβολή μου ισχύει μεχρι το 2019 σε ένα μήνα θέλω να σταματίσω την σχόλη. Θα πρέπει να υπηρετίσω εαν σταματίσω έτσι απλά; Θα επικοινωνήσει το Τ. Ε. Ι. Με τον στρατο και θα καλεθω να υπηρετίσω; Η απλα σταματαω και κανενας δεν μαθαινει τιποτα και πηγαινω στρατο κανονικα το 2019; Και αν σταματησω και το 2019 μαθαινουν οτι εκανα λουφα 8 χρονια θα θεωρηθω λιποτακτης; Ευχαριστω.
Λιποτάκτης όχι, αλλά θα έχεις κάνει κακή χρήση αναβολής
Γεια σας.
Έχω πάρει αναβολή λόγω σπουδών σε ΙΕΚ, η οποία ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.
Μου ήρθε χαρτί να παρουσιαστώ πέρυσι τον Αύγουστο του 2010 και τότε δήλωσα και την αναβολή λόγω σπουδών.(πληροφοριακά είμαι γεννηθείς το '91).
Είχα ήδη ξεκινήσει τις σπουδές από το Φεβρουάριο του '10 και φέτος τον Ιούνιο του '11 τελείωσα την ειδικότητα (αν και επίσημα η ειδικότητα είναι 2ετής).
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1.) Εφόσον δεν σκοπεύω να συνεχίσω να σπουδάζω, υποχρεούμαι να ακυρώσω την αναβολή μου τώρα και να παρουσιαστώ ή, η αναβολή ισχύει κανονικά έως τις 31/12/2014 ανεξαρτήτως του αν θα σπουδάζω οπότε και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εγώ;
2.) Από όσο έχω ψάξει η θητεία στο στρατό ξηράς είναι ακόμα 9μηνη (; ).
Αν ακυρώσω τώρα την αναβολή μου, θα έχω τη δυνατότητα να παρουσιαστώ και να ξεκινήσω τη θητεία μου άμεσα στις αρχές του 2012 (Φεβρουάριο);
Και αν ναι, η θητεία που θα κάνω θα εξακολουθεί να είναι 9μηνη;(επειδή έχω ακούσει ότι είναι πιθανό να την αυξήσουν μέσα στο 2012)
Εύχαριστώ.
Έχω πάρει αναβολή λόγω σπουδών σε ΙΕΚ, η οποία ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014.
Μου ήρθε χαρτί να παρουσιαστώ πέρυσι τον Αύγουστο του 2010 και τότε δήλωσα και την αναβολή λόγω σπουδών.(πληροφοριακά είμαι γεννηθείς το '91).
Είχα ήδη ξεκινήσει τις σπουδές από το Φεβρουάριο του '10 και φέτος τον Ιούνιο του '11 τελείωσα την ειδικότητα (αν και επίσημα η ειδικότητα είναι 2ετής).
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1.) Εφόσον δεν σκοπεύω να συνεχίσω να σπουδάζω, υποχρεούμαι να ακυρώσω την αναβολή μου τώρα και να παρουσιαστώ ή, η αναβολή ισχύει κανονικά έως τις 31/12/2014 ανεξαρτήτως του αν θα σπουδάζω οπότε και δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εγώ;
2.) Από όσο έχω ψάξει η θητεία στο στρατό ξηράς είναι ακόμα 9μηνη (; ).
Αν ακυρώσω τώρα την αναβολή μου, θα έχω τη δυνατότητα να παρουσιαστώ και να ξεκινήσω τη θητεία μου άμεσα στις αρχές του 2012 (Φεβρουάριο);
Και αν ναι, η θητεία που θα κάνω θα εξακολουθεί να είναι 9μηνη;(επειδή έχω ακούσει ότι είναι πιθανό να την αυξήσουν μέσα στο 2012)
Εύχαριστώ.
1. Αν θες την κοβεις, αν θες οχι. Δεν εχεις κυρωσεις.
2. Αν την κοψεις τωρα, πας για Μαιο. Απιθανο να πας Φεβρουαριο. Και ναι ειναι 9μηνη, μεχρι να ανακοινωθει κατι διαφορετικο. Ολα τα αλλα, ειναι απλα φημες.
2. Αν την κοψεις τωρα, πας για Μαιο. Απιθανο να πας Φεβρουαριο. Και ναι ειναι 9μηνη, μεχρι να ανακοινωθει κατι διαφορετικο. Ολα τα αλλα, ειναι απλα φημες.
-
- Στρατηγός
lga2011 έγραψε:
2.) Από όσο έχω ψάξει η θητεία στο στρατό ξηράς είναι ακόμα 9μηνη (;).
Αν ακυρώσω τώρα την αναβολή μου, θα έχω τη δυνατότητα να παρουσιαστώ και να ξεκινήσω τη θητεία μου άμεσα στις αρχές του 2012 (Φεβρουάριο) ;
Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ
Αύξηση θητείας το 2012;
Το 2ο, όσο αφορά την αύξηση θητείας, το βρήκα λίγο αργότερα αφού είχα κάνει τις ερωτήσεις.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Βοηθάτε πολύ κόσμο.
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Βοηθάτε πολύ κόσμο.
Γεια σας. Αν και σας εχουν ξαναλκανει τετοιου περιεχομενου ερωτιση θα ηθελα μια ποιο προσφατη απαντηση αφου απο οτι βλεπω αλλαζουν συνεχεια οι νομοι... εχω παρει αναβολη λογο σπουδων σε ιιεκ μεχρι τις 31/12/2011 αλλα εχω παρει το πτυχιο μου απο τις 7/2009...
θα εχω καποιο προστιμο πανω σε αυτο; Επειδη ακουσα οτι μολις παρεις το πτυχιο σου πρεπει να κοψεις την αναβολη σου αμεσως...
σας παρακαλω απαντηστε μου... Ευχαριστω!
θα εχω καποιο προστιμο πανω σε αυτο; Επειδη ακουσα οτι μολις παρεις το πτυχιο σου πρεπει να κοψεις την αναβολη σου αμεσως...
σας παρακαλω απαντηστε μου... Ευχαριστω!
Δεν μας λυπάσαι ρε φίλε; Εκατό φορές το έχουμε απαντήσει.
Λες να αλλάζουν οι νόμοι σε καθημερινή βάση δηλαδή;
Λες να αλλάζουν οι νόμοι σε καθημερινή βάση δηλαδή;
Κύριοι καλησπέρα. Η αναβολή μου λήγει 31/12/11. Σπουδάζω ακόμα στο πανεπιστήμιο απ τ 2002 (έτος εισαγωγής). Γεννημένος 21/7/84. Υπάρχει δυνατότητα περεταίρω αναβολής; Αν ναι, γνωρίζετε τις διαδικασίες που ππέπει να τρέξω; Θα πρέπει να απευθυνθώ κάπου συγκεκριμένα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης