Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
thomaslar1992
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από thomaslar1992 »

Ειδα οτι πρεπει να παρουσιαστω στις 4/5. Αλλα σπουδαζω σε ενα τει. Μπορω να παρω αναβολη τωρα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

thomaslar1992 έγραψε:Ειδα οτι πρεπει να παρουσιαστω στις 4/5. Αλλα σπουδαζω σε ενα τει. Μπορω να παρω αναβολη τωρα;

Φυσικά και μπορείς
1992

Δημοσίευση από 1992 »

Καλησπερα και συγχαρητηρια για τις χρησιμες πληροφοφριες που παραθετετε. Είμαι 19 χρονών, σπουδαζω σε ΑΕΙ και σημερα ειδοποιηθηκα και παρελαβα χαρτι καταταξης που με καλει να παρουσιστω στις 3/5. Ρωτησα στο ΑΤ και μου ειπαν οτι πρεπει να παω στο στρατολογικο γραφειο να ζητησω αναβολη και εχω τις εξης αποριες: Α) αν προσκομισω τα απαραιτητα δικαιολογητικα εκδιδεται αυθημερον η αναβολη; Αν οχι ποσο καιρο κανει; Β) θα μου αποσταλει καποιο εγγραφο; Γ) αν δεν μου εχει αποσταλει καποιο εγγραφο Ως τις 3/5 πρεπει να παρουσιαστω; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1992 έγραψε:Καλησπερα και συγχαρητηρια για τις χρησιμες πληροφοφριες που παραθετετε. Είμαι 19 χρονών, σπουδαζω σε ΑΕΙ και σημερα ειδοποιηθηκα και παρελαβα χαρτι καταταξης που με καλει να παρουσιστω στις 3/5. Ρωτησα στο ΑΤ και μου ειπαν οτι πρεπει να παω στο στρατολογικο γραφειο να ζητησω αναβολη και εχω τις εξης αποριες: Α) αν προσκομισω τα απαραιτητα δικαιολογητικα εκδιδεται αυθημερον η αναβολη; Αν οχι ποσο καιρο κανει; Β) θα μου αποσταλει καποιο εγγραφο; Γ) αν δεν μου εχει αποσταλει καποιο εγγραφο Ως τις 3/5 πρεπει να παρουσιαστω; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Α. Εκείνη την στιγμή εκδίδεται
Β, Γ. Θα σου αποσταλεί σε 10-15 μέρες και φυσικά δεν θα παρουσιαστείς
1992

Δημοσίευση από 1992 »

Ευχαριστώ πολύ! Εως τη 1 το μεσημέρι είναι ανοικτό το στρατολογικό γραφείο της Π. Ράλλη;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1992 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ! Εως τη 1 το μεσημέρι είναι ανοικτό το στρατολογικό γραφείο της Π. Ράλλη;

Nαι μέχρι 1 το μεσημέρι μην πας όμως τελευταία στιγμή.
Παναγιωτης

Δημοσίευση από Παναγιωτης »

Καλησπερα. Παρουσιαζομαι αυτην την εσο εχοντας κοψει την αναβολη μου απ τον ιανουαριο. Σημερα εμαθα ομως οτι λογω της διπλωματικης μου εργασιας δεν μπορω να μπω αυτην την εσο, καθως δεν προλαβαινω να την παραδοσω και θα παει ολη μου η δουλεια χαμενη. Μπορω να παω αυριο στην στρατολογια να παρω άλλη αναβολη ή είναι πολύ αργα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παναγιωτης έγραψε:Καλησπερα. Παρουσιαζομαι αυτην την εσο εχοντας κοψει την αναβολη μου απ τον ιανουαριο. Σημερα εμαθα ομως οτι λογω της διπλωματικης μου εργασιας δεν μπορω να μπω αυτην την εσο, καθως δεν προλαβαινω να την παραδοσω και θα παει ολη μου η δουλεια χαμενη. Μπορω να παω αυριο στην στρατολογια να παρω άλλη αναβολη ή είναι πολύ αργα;

Μπορείς να πας να πάρεις αναβολή

Υ. Γ το μηνυμά σου το είχες στείλει στο κατ'εξαίρεση μετάθεση άλλη φορά θα σε παρακαλέσω να είσαι εντός θέματος
Kapchris

Δημοσίευση από Kapchris »

Δεν εχω τελειωσει την σχολη και θελω να παω στρατο... Και θελουν βεβαιωση για να μου ακυρωσουν την αναβολη... Απλη βεβαιωση σπουδων θελουν; Τι να την κανουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kapchris έγραψε:Δεν εχω τελειωσει την σχολη και θελω να παω στρατο... Και θελουν βεβαιωση για να μου ακυρωσουν την αναβολη... Απλη βεβαιωση σπουδων θελουν; Τι να την κανουν;

Την θέλουνε για να δούνε ότι πήρες την αναβολή για να σπουδάσεις

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Παιδιά καλησπέρα!

Πηγαίνω ακόμα 2α λυκείου γιατί έχω μείνει, και εμφανίζομαι στην Κόρινθο στις 4/5/11... Και θέλω να πάρω αναβολή... Γίνεται; Και αν ναι, πως μπορώ να πάρω αφού το σχολείο ανοίγει στις 2/5, θα προλάβω, Ή θα παρουσιαστώ κανονικά;

Ευχαριστώ!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Νίκος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα!

Πηγαίνω ακόμα 2α λυκείου γιατί έχω μείνει, και εμφανίζομαι στην Κόρινθο στις 4/5/11... Και θέλω να πάρω αναβολή... Γίνεται; Και αν ναι, πως μπορώ να πάρω αφού το σχολείο ανοίγει στις 2/5, θα προλάβω, Ή θα παρουσιαστώ κανονικά;

Ευχαριστώ!

Πρέπει με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσεις με το σχολείο σου για να σου δώσει χαρτί ότι είσαι μαθητής
Giorgos

Δημοσίευση από Giorgos »

Παιδια να ρωτησω... Με ηρθε χαρτι. Θα παρω αναβολη λογο σπουδων... Απλα λεει οτι παρουσιαζομαι 5/5/11 (Ειδικες δυναμεις Αυλωνα.) και η σχολη ανοιγει 2/5 (για να παρω χαρτι αναβολης) απο οτι εμαθα μπορω να παρω αναβολη μεχρι και την τελευταια μερα... Μπορει να το επιβεβαιωση κανεις;

επισης υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η πολη που θα παρουσιαστω οταν ειναι να παω στρατο... ; δηλαδη εχω σκοπο του χρονου που τελειωνω να Κόψω Την Αναβολή ... Θα πρεπει να παρουσιαστο παλι στην αυλωνα > Ειδικες δυναμεις;(ειχα δηλωσει Στρατο Ξηρας γιαυτο... )

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα...

σωτ

Δημοσίευση από σωτ »

Ειμαι 19 σπουδαζω σε τει. Θα πρεπει να περιμενω να μου ερθει χαρτι καταταξης; Η' να ζητησω αναβολή απο τώρα; Και αν παρω αναβολη Αφου εχει ερθει χαρτι για καταταξη τι διαφορα θα Έχει; Επισης, τα δικαιολογητικα ποια είναι; Εχω καλεσει στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης μου αλλα μου λενε οτι δεν ειναι αρμοδιοι για να με ενημερωσουν (κ μ το κλεινουν στα μουτρα). Ευχαριαστω.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες