Ιατρικές εξετάσεις στο στρατό

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι εντάξει, μόνο στην περίπτωση που σου είχε εμφανιστεί τον τελευταίο χρόνο θα έπρεπε να το πεις
Giannis90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Giannis90 »

Greek_Army έγραψε:Όχι εντάξει, μόνο στην περίπτωση που σου είχε εμφανιστεί τον τελευταίο χρόνο θα έπρεπε να το πεις

Ακόμα έχω αλλά όχι τόσο πολύ... Κάνω κανά δυο μέρες να παω άλλες φορές τρεις ή ακόμη και μία... Λέω μη με δουν τίποτε με μεγαλήτερη κολότρυπα από τους άλλους και με περάσουν για αδερφή!:D

Ilios

Δημοσίευση από Ilios »

Δεν κοιτάνε αν τον παίρνεις απο πίσω, αυτό που κοιτάνε και σου ζητάνε να σκύψεις είναι η σπονδυλική στήλη, και αυτό ντυμένος ή ημυγυμνος, μόνο αν έχεις δυο όρχεις κοιτάνε.
Balage

Δημοσίευση από Balage »

Να κανω μια ερωτηση... ; Θελω να μπω στις Ειδικες Δυναμεις αλλα εχω μυωπια...1.25 και 1.50 για την ακριβεια... Θα με αποκλεισουν... ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 24
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Κατατάχθηκα στο ΚΕΕΜ στις 28 Οκτώβρη (διήμερη αναβολή) και λόγω της ημέρας, δεν μου έκαναν εμβόλια.Όποτε το ανέφερα μου έλεγαν "έλα αύριο"! Τελικά, μου είπαν "θα τα κάνεις στην μονάδα".

Είμαι 4 μήνες φαντάρος, και εμβόλια δεν έχω κάνει!

Δόξα το Θεό, δεν έχω πάθει κάτι προς το παρόν!

KΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από KΩΣΤΑΣ »

Καλησπερα δεν εχω κανει το εμβολιο για μινιγκιτιδα και φυματιωση, τα κανουν μολις μπω στην αεροπορια η οχι?
Anikulapo

Δημοσίευση από Anikulapo »

Αυτή τη φαγούρα να κρύψουνε μερικοί τις παθήσεις τους και ειδικά τη μυωπία δεν την καταλαβαίνω. Δικαιολογίες όπως, δε θέλω να ξεχωρίζω, θέλω να πάρω όπλο, θέλω να μπω στο τάδε σώμα, τις ακούω χαζές. Να πάρω κι εγώ το χιλιοειπωμένο παράδειγμα του ααααααααν γίνει πόλεμος, άκυρο αλλά τι να κάνουμε, θεωρητικά για αυτό πάμε στρατό. Στον πόλεμο λοιπόν, ή ό, τι άλλο παρόμοιο, θα σας αρέσει να χάσετε τα γυαλιά σας, τους φακούς σας και αυτομάτως να αχρηστευτείτε ως στρατιώτες και να βάλετε σε κίνδυνο τις ζωές των συναδέλφων σας; Όλα αυτά γιατί κρύψατε τη μυωπία κλπ. Αν έχετε δει τυπικές ταινίες δράσεις, οι «κακοί» βαράνε στο γάμο του ***** και δεν πετυχαίνουν ποτέ τους «καλούς», συνήθως χάνουν στο τέλος. Για αυτό λοιπόν, επειδή δεν είναι θέμα μαγκιάς και ντροπής αλλά του τι μπορεί ρεαλιστικά να προσφέρει κανείς, μη σκέφτεστε πώς θα κρύψετε το ένα και το άλλο. Δείχνει ανευθυνότητα και μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ μια μέρα. Για την ιστορία έχω 9,5 μυωπία και ναι θα πάω Ι/4 γιατί έτσι λέει ο νόμος, τι να κάνουμε; Δεν την επέλεξα την μυωπία μου και κατανοώ πως ο στρατός δε χρειάζεται μόνο «ράμπο».
ΚΙΤΣΟΣ

Δημοσίευση από ΚΙΤΣΟΣ »

Anikulapo έγραψε:Αυτή τη φαγούρα να κρύψουνε μερικοί τις παθήσεις τους και ειδικά τη μυωπία δεν την καταλαβαίνω. Δικαιολογίες όπως, δε θέλω να ξεχωρίζω, θέλω να πάρω όπλο, θέλω να μπω στο τάδε σώμα, τις ακούω χαζές. Να πάρω κι εγώ το χιλιοειπωμένο παράδειγμα του ααααααααν γίνει πόλεμος, άκυρο αλλά τι να κάνουμε, θεωρητικά για αυτό πάμε στρατό. Στον πόλεμο λοιπόν, ή ό, τι άλλο παρόμοιο, θα σας αρέσει να χάσετε τα γυαλιά σας, τους φακούς σας και αυτομάτως να αχρηστευτείτε ως στρατιώτες και να βάλετε σε κίνδυνο τις ζωές των συναδέλφων σας; Όλα αυτά γιατί κρύψατε τη μυωπία κλπ. Αν έχετε δει τυπικές ταινίες δράσεις, οι «κακοί» βαράνε στο γάμο του ***** και δεν πετυχαίνουν ποτέ τους «καλούς», συνήθως χάνουν στο τέλος. Για αυτό λοιπόν, επειδή δεν είναι θέμα μαγκιάς και ντροπής αλλά του τι μπορεί ρεαλιστικά να προσφέρει κανείς, μη σκέφτεστε πώς θα κρύψετε το ένα και το άλλο. Δείχνει ανευθυνότητα και μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ μια μέρα. Για την ιστορία έχω 9,5 μυωπία και ναι θα πάω Ι/4 γιατί έτσι λέει ο νόμος, τι να κάνουμε; Δεν την επέλεξα την μυωπία μου και κατανοώ πως ο στρατός δε χρειάζεται μόνο «ράμπο».

Eντάξει φίλε 9,5 μυωπία κρύβεται; Δε νομίζω! Για μισό η έστω ένα βαθμό παραπάνω γιατί όχι! Αυτομάτως γίνεσαι Ι1 ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ και έχεις ίσως αργότερα τη δυνατότητα να παίρνεις μέρος σε προκυρήξεις όπως π. Χ αυτή της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!

vasilisx
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vasilisx »

Και μενα 2+ μηνες ακομα δεν μου εχουν κανει τιποτα ακομα...
Άβαταρ μέλους
Powarz
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Powarz »

Παιδια εκανα την ακτινογραφια του θωρακα για την καταταξη, αλλα δε βρισκω το βιβλιαριο υγειας μου... Θα βρω το μπελα μου;
ziogas191
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ziogas191 »

Για ποιο λογο να βρεις το μπελα σου;
anonymos

Δημοσίευση από anonymos »

Παιδια ειναι αληθεια οτι εξεταζουν αν σε εχουν παρει απο πισω; ... Σας παρακαλω μια σοβαρη απαντηση... Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 24
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι ρε φίλε, μη πιστεύεις τη κάθε βλακεία που ακούγεται από ράδιο αρβύλα.Εικόνα
anonymos

Δημοσίευση από anonymos »

Ευχαριστω πολυ... Ανακουφιστηκα τωραΕικόνα