Ιατρικές εξετάσεις στο στρατό
Αυτο υσχιει σε ολα τα Κεντρα Εκπαιδευσης Νεοσυλλεκτων; Εγω ειναι να καταταγω στην Αυλωνα τον Νοεμβριο ισχυει και εκει ενας - ενας στο παραβαν?
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Δηλαδη στο πεγαλο πευκο παει ενας ενας συνολο 1000 ατομα; Θα βραδιασουμε!
Καλησπέρα σε όλους!
Ερώτηση... Είμαι ακόμα Γ Λυκείου, σε ένα μήνα περίπου είναι να περάσουμε όλοι όσοι είμαστε γ λυκείου από το στρατολογικό γραφείο... Εκτός από τα χαρτιά χρειάζεται κάποιου είδους εξετάσεις; Γίνονται εκεί πέρα; Αν ναι, τι είδους ακριβώς; Εννοώ πχ καρδιολογικές /αίματος/ούρων/γαστρεντερικές κτλπ...
Ερώτηση... Είμαι ακόμα Γ Λυκείου, σε ένα μήνα περίπου είναι να περάσουμε όλοι όσοι είμαστε γ λυκείου από το στρατολογικό γραφείο... Εκτός από τα χαρτιά χρειάζεται κάποιου είδους εξετάσεις; Γίνονται εκεί πέρα; Αν ναι, τι είδους ακριβώς; Εννοώ πχ καρδιολογικές /αίματος/ούρων/γαστρεντερικές κτλπ...
Τα εμβολια σε περιπτωση που τα εχεις κανει σε παιδικη ηλικία και υπαρχουν στο βιλβιαριο σου στα ξανακανουνε οτι και να γινει?
Ναι φιλε μου ειναι διαφορετικα αυτα
Ασφαλώς όχι για τις νόσους από τις οποίες ήδη προστατεύεσαι. Είτε για άλλη νόσο είτε για ίδια νόσο αλλά που χρειάζεται αναμνηστική δόση (πχ. Τέτανος).ΝΙΚΟΣ Τ έγραψε:Τα εμβολια σε περιπτωση που τα εχεις κανει σε παιδικη ηλικία και υπαρχουν στο βιλβιαριο σου στα ξανακανουνε οτι και να γινει;
Παιδια γνωριζει κανεις τι ειδους ιατρικες εξετασεις χρειαζονται; σε λιγοτερο απο εναν μηνα θα κανω την θητεια μου. ευχαριστω
Έχουν ξαναγραφτεί πολλές φορές παραπάνω.
Περνάς από:
-Μια σύντομη οφθαλμολογική εξέταση ώστε αν έχεις μυωπία ή άλλα προβλήματα να σε παραπέμψουν σε οφθαλμίατρο στρατιωτικού νοσοκομείου
-Ακοόγραμμα, όπου σε βάζουν να ακούσεις κάποιους ήχους, ώστε αν έχεις κάποιο πρόβλημα να μη ρίξεις βολές
-Μια σύντομη ψυχολογική εκτίμηση
-Παθολογική εξέταση, όπου συνήθως ακούνε την καρδιά, τους πνεύμονες, σε ρωτάνε αν έχεις κάποιο πρόβλημα ώστε να σε στείλουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο, μπορεί να σου πούνε και να "τα κατεβάσεις" ώστε να δούνε αν έχεις δύο.
-Επίσης, σου κάνουν κάποια εμβόλια (ανάλογα με τις ελλείψεις μπορεί να μη γίνουν όλα την πρώτη μέρα)
-Αν δεν ξέρεις την ομάδα αίματός σου, σου παίρνουν αίμα είτε λίγες σταγόνες αίματος από το δάχτυλο είτε κανονικά.
Περνάς από:
-Μια σύντομη οφθαλμολογική εξέταση ώστε αν έχεις μυωπία ή άλλα προβλήματα να σε παραπέμψουν σε οφθαλμίατρο στρατιωτικού νοσοκομείου
-Ακοόγραμμα, όπου σε βάζουν να ακούσεις κάποιους ήχους, ώστε αν έχεις κάποιο πρόβλημα να μη ρίξεις βολές
-Μια σύντομη ψυχολογική εκτίμηση
-Παθολογική εξέταση, όπου συνήθως ακούνε την καρδιά, τους πνεύμονες, σε ρωτάνε αν έχεις κάποιο πρόβλημα ώστε να σε στείλουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο, μπορεί να σου πούνε και να "τα κατεβάσεις" ώστε να δούνε αν έχεις δύο.
-Επίσης, σου κάνουν κάποια εμβόλια (ανάλογα με τις ελλείψεις μπορεί να μη γίνουν όλα την πρώτη μέρα)
-Αν δεν ξέρεις την ομάδα αίματός σου, σου παίρνουν αίμα είτε λίγες σταγόνες αίματος από το δάχτυλο είτε κανονικά.
Συντομη οφθαλμολογικη εξεταση; Αν τους πεις οτι δεν εχεις μυωπια θα σε εξετασουν;
Συνήθως σε βάζουν να διαβάσεις από κάποια μέτρα μακριά μερικά νούμερα σε έναν πίνακα και σε ελέγχουν με κάτι κάρτες για αχρωματοψία.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Το να δουμε αμα εχουμε 2 παει στοα διακο να σκυψουμε γτ;
Για να δουν αν έχεις κάποιου είδους δυσμορφία με τη σπονδυλική στύλη.
Και όχι δεν είναι για κάτι "άλλο".
Και όχι δεν είναι για κάτι "άλλο".

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Χαχαχαχα... Αντε παιδες 1 βδομαδα εμεινε
pavilion_alex έγραψε:Ισχυει οτι οταν καταταγεις σε εξεταζουν γιατροι του στρατοπεδου;
ρωταω επειδη μου εχουν πει οτι σε βαζουν να πιασεις τα γενετικα σου οργανα και να σκυψεις με σκοπο να δουν αν εχεις κανει sex απο τον πρωκτο. Ισχυει κατι τετοιο Και κατα ποσο μπορω να το αποφυγω κατα καποιο τροπο;
Ρε παιδιά εγώ που είμαι δυσκοίλιος από μικρός (έκανα και 3 βδομάδες να χέσω, φανταστείτε τι κουράδες έβγαζα) υπάρχει περίπτωση οι γιατροί να νομίζουν κάτι άλλο ή δε το δίνουν και πολύ σημασία; Πρέπει να το αναφέρω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης