Ιατρικές εξετάσεις στο στρατό

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Mπαμπης

Δημοσίευση από Mπαμπης »

Δλδ αυτο ειναι το θεμα να δουν αν εχω 2 ορχεις;
και δεν μπορουν να δεχτουν καποιο πιστοποιιτικο πρεπει να τα πιασουν για να το καταλαβουν
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 24
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τα βλέπουν, δεν τα πιάνουν. Εικόνα
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Μου είπε κάποιος πως του μέτρησαν τα μπαλάκια του να δουν αν όντως είναι μέσα στο όριο.

Κανονικά θα έπρεπε να μας τα μετρούν σε Όλους Να ξέρουμε τι μας γίνεται.Εικόνα

Για μυωπία μας εξετάζει γιατρός ή δηλώνουμε τι έχουμε;

Πριν μερικά χρόνια αντιμετώπισα ένα πρόβλημα όρασης τώρα δεν έχω πρέπει να το αναφέρω; Είχα βγάλει και ακτινογραφίες να τις πάρω μαζί μου ή μόνο τις γνωματεύσεις;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Θα σου συνιστούσα να τα αναφέρεις όλα. Έτσι και αλλιώς θα σε στείλουν σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Οι γιατροί στο Κέντρο τυπική εξέταση σου κάνουν.
Γκεστ

Δημοσίευση από Γκεστ »

Τελικα τα κοιτανε τα "μπαλακια" η οχι; Με αλλα ατομα η 1-1?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι απλώς τα κοιτάνε. Έναν προς έναν σας εξετάζουν και ο καθένας είναι σε ξεχωριστό παραβάν.
kostas

Δημοσίευση από kostas »

Nassos έγραψε:Θα σου συνιστούσα να τα αναφέρεις όλα. Έτσι και αλλιώς θα σε στείλουν σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Οι γιατροί στο Κέντρο τυπική εξέταση σου κάνουν.
Όλους όσους έχουν μυωπία ή κάποιο πρόβλημα τους στέλνουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο για εξετάσεις;

Θα μας πάνε με αυτοκίνητο του στρατού και όταν ξεμπερδέψουμε όλοι θα μας επιστρέψουν πίσω ή απλά θα μας δώσουν άδεια να πάει μόνος του ο καθένας;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όλοι όσοι έχουν κάποιο παθολογικό πρόβλημα πάνε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο με λεωφορεία που ναυλώνονται από τον Στρατό.
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ

Δημοσίευση από vectorone »

Να σας ρωτησω ωρε παιδια.

Ποσο τυπικα λαμβανουν την αναλογια βαρους-υψους; Ρωταω διοτι ειμαι πανω απο το οριο με βαση το ΦΕΚ για Ι2 (Ι1 δεν βγαινω με τη καμια λογο μυωπιας 3.25-3.5) (1.70-100) (4.5/10 νομιζω) αλλα δυστυχως η ευτυχως το ολο βαρος δεν ειναι μονο λιπος. Βλεπετε καποιο διαστημα εκανα γυμναστηριο για ογκο με αποτελεσμα να παρω κιλα, μετα σταματησα και κατεβαζα μπυρες και κρασια και σουβλακους, μετα ξαναρχισα Για λιγο με μπυρες και κρασια και σιγα-σιγα κατοσταρησα το κοντερ. Και σκεφτομαι τωρα, τι ***** εκανα; Γιατι αμα βγω τωρα κανα Ι3, δεν θα μπορω να πατησω το ποδι μου στην Τσυπρον, που σκοπευα να δηλωσω.

Για δωστε τα φωτα σας στον αχαϊρευτο μπυρακλη (αλλες οκτω μερες και σου 'ρχομαι Αυλωνα).

kostas

Δημοσίευση από kostas »

Είναι πολύ τυπική σε αυτό το θέμα δεν τους ενδιαφέρει αν είσαι γυμνασμένος ή αγύμναστος πας στο στρατιωτικό νοσοκομείο και μετά περνάς από επιτροπή απαλλαγών.

Στη σειρά μου σε έναν έδωσαν 2ετη αναβολή για 3 κιλά παραπάνω, έβγαλαν άτομα ι4 και ι3 λόγο βάρους.

panos

Δημοσίευση από panos »

Ξέρει κανείς τι εξετάσεις πρέπει να κάνω πριν μπω στο στρατό; Έμαθα ηλεκτρονικά ότι κατατάσωμαι Αυλώνα, μέσω της ιστοσελίδας της στρατολογίας. Δεν μου έχει έρθει το χαρτί ακόμα μπορώ να πάω να κάνω τώρα τις εξετάσεις;
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

panos έγραψε:Ξέρει κανείς τι εξετάσεις πρέπει να κάνω πριν μπω στο στρατό; Έμαθα ηλεκτρονικά ότι κατατάσωμαι Αυλώνα, μέσω της ιστοσελίδας της στρατολογίας. Δεν μου έχει έρθει το χαρτί ακόμα μπορώ να πάω να κάνω τώρα τις εξετάσεις;

δεν κανεις καμια εξεταση εκτος αν πρεπει να κανεις λογω καποιου πιθανου προβληματος το οποιο πρεπει και να το αναφερεις εκει... Χαρτι μην περιμενεις γιατι δεν θα ερθει!(κατεργηθηκαν)

Ξεχασα την ακτινογρφια θωρακος που πρεπει να βγαλεις σε καποιο νοσοκομειο

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Οι ΕΔΥΕΘΑ θα αναρτώνται μόνο στο Διαδίκτυο, το χαρτί κατάταξης ισχύει ώς έχει. Πώς αλλιώς θα πάς για ακτινογραφία και κυρίως με τι αποδεικτικό κατάταξης θα παρουσιαστείς;Εικόνα
minoas

Δημοσίευση από minoas »

Καλημέρα! Να κάνω μια ερώτηση, παρουσιάζομαι 25 Νοέμβρη Αυλώνα, και έχω κανονίσει στις 17 να πάω να κάνω ένα γενικό τσεκ απ (αιμοληψία κλπ) σε κέντρο υγείας ιδιωτικό αν δεν κάνω λάθος. Αν έχω τα αποτελέσματα των εξετάσεων πχ Από Εξετάσεις αίματος και τους τα δείξω θα με Ξανά-τρυπάνε μέσα για αίμα όταν καταταγώ ή επειδή έχω κάνει τις εξετάσεις δεν υπάρχει πρόβλημα;Μα ισχύουν αυτά για γδυσίματα και παραβάν κλπ;

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Δε σου κάνουν αιμοληψία και εξετάσεις αίματος. Δύο εμβόλια σου κάνουν και παίρνουν μία σταγόνα αίματος για να δούνε τι ομάδα αίματος έχεις μήπως χρειαστεί οτιδήποτε.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης