Κατάργηση θητείας (2007-2016)

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
panagiotis kefaliano
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από panagiotis kefaliano »

@evritis309
δεν λεω δεν θα ηταν η καλυτερη μου για παραμεθοριο (κοινωνικης θυτειας) αλλα το προτιμω απο στρατιωτικη θυτεια και στην τελικη δεν ειμαι υποχρεωμενος και ουτε εσεις να υπηρετειτε η στο ενα η στο αλλο χωρις την θεληση σας (χωρις χρηματα) επηδη το κρατος θελει να μας Εκμεταλλευτεί τι σοι δημοκρατια εχουμαι (θα μπορουσαν να το κανουν οπως και στους εθελοντες πυροσβεστες ετσι μαλιστα γιατι, μην μου πεις οτι το ενα ειναι πιο σημαντικο απο το αλλο ειναι το ιδιο πραγμα και τα δυο εξισου σημαντικα παλι καλα που δεν εχουμαι και πυροσβεστικη θυτειαΕικόνα απλως την κοινωνικη θυτεια την θεωρω πολυ καλυτερη λυση εστω και αν ειναι παραμεθοριο
@RTech @Παρης
μαγκες με καλυψατε απολυτα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από yandr »

Δημοκράτες στις υποχρεώσεις και φασίστες στα δικαιώματα. Από εκεί ξεκίνησε η κάτω βόλτα.

Αλλά τι να πει κανείς για τους Έλληνες; Εδώ στο φόρουμ του περιοδικού 4τροχοί διαμαρτύρονταν για την υποχρεωτική χρήση της ζώνης ασφαλείας γιατί τους περιορίζει την ελευθερία.

Ρούφα τώρα ένα ξεγυρισμένο μνημόνιο Έλληνα για να αντιληφθείς ότι υπάρχουν και υποχρεώσεις (θητεία, φόροι, ζώνη κλπ).

panagiotis kefaliano
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από panagiotis kefaliano »

Συμφωνω με ολα οσα ειπες εκτος απο την θητεια, καλα οκ γουστα γνωμες ειναι αυτα μην το παιρνουμε προσωπικα το κουρασαμε καληνυχτω !
Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από wrccc »

Η θητεια δεν θα καταργηθη οπως ειναι γνωστο κρυβει ανεργεια απο τους 6.000.000 ενεργους πολιτες (τα αλλα 4.000.000 ειναι παπουδες και παιδια) οι μισοι ειναι ανεργοι φαντασου τι γινετε. Σαφος το κρατος εχει ολοι την ευθυνη για τι κατασταση του στρατου αλλα αυτον εχουμε τι να κανουμε και θα πατε ο τουρκος ειναι προτον πυλων και εσυ (panagiotis kefaliano, γιαννης89) κατσε να λες για τη καταργηση οτι και να λες δεν αλλαζει τιποτα. Καθε μερα αναχετησεις γινονται αντε με τις @δ3ρφ3ς φοβουνται 9 μηνες διαλειμμα απο τη ζωη τους πο πο αμαν. Πολυ σοβαρα το περνετε
Γιάννης89
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Γιάννης89 »

Ωπα φιλαρακο για κοψε λιγο τους χαρακτηρισμους, δεν σε εβρισε κανεις. Και σου απανταω μονο και μονο επειδη εθεσες και το δικο μου ονομα στην παρενθεση. Το να μη γουσταρει καποιος να παει σ αυτη τη μαλακια που λεγεται στρατιωτικη θητεια ειναι δικαιωμα του εσυ ομως δεν εχεις κανενα απολυτως δικαιωμα να χαρακτηριζεις ετσι οποιον εχει αντιθετη αποψη μ εσενα... Το οτι η θητεια μειωνει πλασματικα την ανεργια ειναι σωστο αλλα ρωτησαν τον καθενα απο εμας αν θελουμε να παμε καπου με το ζορι, τι σοι δημοκρατια ειναι αυτη που σου επιβαλλει κατι για οσο διαστημα κι αν ειναι... Άτομα που γουσταρουν στρατους, αγγαρειες κι ολα αυτα τα κομπλεξικα τα παρακολουθησαμε πριν λιγες μερες με το γνωστο περιστατικό στην εκπομπη του Παπαδάκη... Οποτε ασε τους χαρακτηρισμους κατα μερος και πιστευε ο, τι θελεις αλλα παντα μεσα στο πνευμα του διαλογου...
Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από wrccc »

Την αποψη μου ειπα οπως ολοι σας δικαιωμα μου ειναι βρισε με και εσυ. Οταν ερθει ο τουρκος εξω απτη πορτα σας ομως να δουμε τη θα λετε
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Γιάννης89 έγραψε:Ωπα φιλαρακο για κοψε λιγο τους χαρακτηρισμους, δεν σε εβρισε κανεις. Και σου απανταω μονο και μονο επειδη εθεσες και το δικο μου ονομα στην παρενθεση. Το να μη γουσταρει καποιος να παει σ αυτη τη μαλακια που λεγεται στρατιωτικη θητεια ειναι δικαιωμα του εσυ ομως δεν εχεις κανενα απολυτως δικαιωμα να χαρακτηριζεις ετσι οποιον εχει αντιθετη αποψη μ εσενα... Το οτι η θητεια μειωνει πλασματικα την ανεργια ειναι σωστο αλλα ρωτησαν τον καθενα απο εμας αν θελουμε να παμε καπου με το ζορι, τι σοι δημοκρατια ειναι αυτη που σου επιβαλλει κατι για οσο διαστημα κι αν ειναι... Άτομα που γουσταρουν στρατους, αγγαρειες κι ολα αυτα τα κομπλεξικα τα παρακολουθησαμε πριν λιγες μερες με το γνωστο περιστατικό στην εκπομπη του Παπαδάκη... Οποτε ασε τους χαρακτηρισμους κατα μερος και πιστευε ο, τι θελεις αλλα παντα μεσα στο πνευμα του διαλογου...
Μπορεις να μου εξηγησεις ενα πραγμα φιλε μου; Απο την στιγμη που εισαι αντιθετος με την στρατιωτικη θητεια τι δουλεια εχεις σε ενα φορουμ που μιλαει για τον στρατο;

Απο την στιγμη που συχαινεσαι οτι εχει σχεση με τον στρατο πως μπορεις να εχεις αποψη για στρατιωτικα θεματα;

Γιάννης89
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγώ δε σε βρίζω σεβομαι την αποψη σου και ουδεποτε θα το εκανα... Αλλα ξυπνηστε λίγο κανένας τούρκος δεν προκειται να ερθει, ολα αυτα τα κάνουν οι κυβερνησεις για να καθοδηγουν τον κόσμο και να έχουν τ νεολαια αβουλη και στρατιωτακι στις ορεξεις του κάθε γαλονα... Κι αν μια στο εκατομμυριο έρθει ο τουρκος ή οποιοσδηποτε αλλος να εισαι σιγουρος πως ολοι θα σταθουμε στη μαχη και πολύ περισσότερο αό αυτούς που το παιζουν πατριωτες...
Γιάννης89
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

EΊναι ενα θεμα του φορουμ το οποίο αναφέρεται σε όλους και σε αυτούς που είναι υπερ και στους κατα... Και για να ξεκαθαρισω κατι ούτε αναρχικός είμαι ούτε κνιτης απλά είμαι κάθετος στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία που μας μεταφέρει αιώνες πίσω. Και τώρα πάλι καλα είναι 9 μηνες παλιά ακούμε τους γονείς μας ναέχουν παει 2 χρόνια θητεία για το τίποτα, και όπως όλοι αφηγούνται 2 χρόνια πολύτιμα χαμένα από τη ζωή τους... Και στα φορουμ μπορεί να συμμετέχει ο καθένας και να λέει τη γνώμη του δημοκρατία έχουμε, δυστυχώς για κάποιους εδώ δεν ισχύουν οι κανόνες του στρατου...
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Γιάννης89 έγραψε:EΊναι ενα θεμα του φορουμ το οποίο αναφέρεται σε όλους και σε αυτούς που είναι υπερ και στους κατα... Και για να ξεκαθαρισω κατι ούτε αναρχικός είμαι ούτε κνιτης απλά είμαι κάθετος στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία που μας μεταφέρει αιώνες πίσω. Και τώρα πάλι καλα είναι 9 μηνες παλιά ακούμε τους γονείς μας ναέχουν παει 2 χρόνια θητεία για το τίποτα, και όπως όλοι αφηγούνται 2 χρόνια πολύτιμα χαμένα από τη ζωή τους... Και στα φορουμ μπορεί να συμμετέχει ο καθένας και να λέει τη γνώμη του δημοκρατία έχουμε, δυστυχώς για κάποιους εδώ δεν ισχύουν οι κανόνες του στρατου...
Εχεις υπηρετηση την στρατιωτικη σου θητεια η απλα λες αυτα που σου διηγουνται αλλοι; Ειπε κανενας οτι δεν εχουμε δημοκρατια η οτι δεν μπορεις να λες την γνωμη σου;

Απλα ειναι περιεργο απο την μια να εισαι κατα των ενοπλων δυναμεων και τις θητειας και απο την αλλη να εχεις αποψη για ενα πραγμα που δε το εχεις ζησει αλλα ουτε και θες να το ζησεις Εικόνα

Παρης

Δημοσίευση από Παρης »

Καταργηση θητειας δεν σημαινει καταργηση του στρατου. Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει καποιος αυτο; Η θητεια σημερα δεν προσφερει ΚΑΜΙΑ εκπαιδευση οποτε το να λεμε οτι αν την καταργησουμε θα μπει ο Τουρκος μεσα γιατι θα χασουμε τους Ραμπο ειναι απλα αστειο. Ακομη η Τουρκια τρεχει με ρυθμους αναπτυξης 8-9%,o Eρντογαν εχει κανει πολλες μεταρυθμισεις (μια απο αυτες η μετατροπη του στρατου τους σε επαγγελματικο) και τα τελευταια χρονια γινονται πολλες επενδυσεις εκει. Αν μερικοι νομιζετε οτι θα θυσιασουν ολα αυτα που εχουν πετυχει με κοπο τοσα χρονια για να ερθουν να επιτεθουν στην Ελλαδα και να τα χασουν ολα, συν τις συνεπειες που θα εχει αυτο σε παγκοσμιο επιπεδο (βλεπουμε τι γινεται για την εξοδο της Ελλαδας απο το ευρω τωρα,ποσο μαλλον με πολεμο) ειστε γελασμενοι. Ναι παιζει τα παιχνιδια της η Τουρκια αλλα μεχρι εκει. Αρκετα με αυτο το παραμυθι της Τουρκιας που θα μπει μεσα και θα μας βιασει τις μανες, τις αδερφες κτλ.

Αν υπηρχε πραγματι απειλη δεν θα ειχε η θητεια την μορφη που εχει σημερα ενω θα χρησιμοποιουσαν και τις γυναικες. Τιποτα απο αυτα δεν συμβαινει ομως και οι πολιτικοι την διατηρουνε για καθαρα μικροκομματικους σκοπους και μονο για αυτο και πρεπει να καταργηθει, κατι που θα γινει αργα ή γρηγορα.
Επισης δικαιωμα του καθενος ειναι να επισκεπτεται οποιο φορουμ θελει. Αν δεν υπηρχε ο θεσμος την θητειας Δεν θα ειχε κανενας καμια ορεξη να ασχολειται με τα του στρατου περα απο τους στρατοκ@βλους.

Γιαννης89 μην ξεχνας οτι βρισκεσαι σε ενα χωρο που υπαρχουν πολλοι υποστηρικτες της Χρυσης Αυγης. Στο γκαλοπ για τις εκλογες του Μαιου ειχε παρει 38%! Μιλαμε για απιστευτο ποσοστο οποτε μην σου κανουν εντυπωση οι απαντησεις.
Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από wrccc »

Γιάννης89 έγραψε:EΊναι ενα θεμα του φορουμ το οποίο αναφέρεται σε όλους και σε αυτούς που είναι υπερ και στους κατα... Και για να ξεκαθαρισω κατι ούτε αναρχικός είμαι ούτε κνιτης απλά είμαι κάθετος στην υποχρεωτική στρατιωτική θητεία που μας μεταφέρει αιώνες πίσω. Και τώρα πάλι καλα είναι 9 μηνες παλιά ακούμε τους γονείς μας ναέχουν παει 2 χρόνια θητεία για το τίποτα, και όπως όλοι αφηγούνται 2 χρόνια πολύτιμα χαμένα από τη ζωή τους... Και στα φορουμ μπορεί να συμμετέχει ο καθένας και να λέει τη γνώμη του δημοκρατία έχουμε, δυστυχώς για κάποιους εδώ δεν ισχύουν οι κανόνες του στρατου...

γιατι ντε και καλα να ειναι χαμενοι μηνες σαφως μαθαινεις εσυ εχεις κολισει με τα καψονια και τις αγγαριες και νομιζεις ολι μερα ειναι με τη σβουγγαριστρα. Οτι θα σβουγγαρισεις σαν νεος και θα σε κανουν ''καψονια'' ειναι μες στο προγραμμα να δουν αμα εισαι λιποψυχος και καλα. Ο καθενας εχει την αποψη του αλλα πολυ τραγικα το περιγραφεις τα συγκεκριμενο θεμα. Ασε που στο σπιτι κανεις περισοτερες ''αγγαριες'' σκουπιδια, σκουπισμα, να πλενεις τ αμαξι, να ψωνισεις και πολλα αλλα
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Επειδη καποιοι μιλανε για καταργηση της θητειας ας δουνε και αυτο να καταλαβουν τι σημαινει να υπηρετεις την πατριδα σουΕικόνα

http://greeknation.blogspot.gr/2012/06/video-twitter.html

Γιάννης89
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Πες τα ρε φίλε πραγματικα να ακουστεί και μια λογική φωνή εδώ μέσα... Αρρωστήσαμε από τους άντρακλες που έχουν παει στρατό και είναι το μόνο για το οποιο περηφανευονται λες και ειναι κατορθωμα...
Παρης

Δημοσίευση από Παρης »

Το ειδαμε. Πρεπει να ανατριχιασουμε κιολας; Δεν εχετε καταλαβει μερικοι οτι επειδη εσεις ειστε κ@βλωμενοι με το στρατο δε σημαινει οτι ειμαστε και ολοι οι υπολοιποι.
Να σε ρωτησω κατι; Παρκάρεις παράνομα πανω σε πεζοδρομια, διαβαζεις πεζων κτλ; Τους πεζους τους σεβεσαι σαν οδηγος; Οδηγεις πανω απο τα επιτρεπομενα ορια ταχυτητας; Τα εισοδηματα σου τα δηλωνεις ορθως στην εφορια ή φοροδιαφευγεις; Την πολη σου και την υπαιθρο τις διατηρεις καθαρες ή πετας τα σκουπιδια οπου να ναι; Τις παραλιες το καλοκαιρι μηπως τις χρησιμοποιεις για προσωπικο σου τασακι σβηνοντας τις γοπες στην αμμο; Τη δημοσια περιουσια τη σεβεσαι; Σε χωρους που απαγορευεται το καπνισμα καπνιζεις;
Αν κανεις εστω και ενα απο αυτα τοτε δεν εισαι τοσο πατριωτης οσο νομιζεις, οσα λινκς απο βιντεο και να στελεις και οτι και να λες για το στρατο και τη θητεια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης