Προεδρική Φρουρά - Γενικά

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
speedster 1323

Δημοσίευση από speedster 1323 »

D.Y.K έγραψε:
speedster 1323 έγραψε:Παιδια το θεμα δυσκολια ειναι υποκειμενικο, το προβλημα με την προεδρικη φρουρα ειναι οτι τα παιδια που πανε δεν περιμενουν τοση πιεση (μια θητεια νορμαλ πηγαν να κανουν) με αποτελεσμα να σπαζονται ευκολα... Εικόνα. Επηδει καποιος εδω ειπε οτι για να πας στην προεδρικη φρουρα θελεις @***** θα του πω οτι δεν γνωριζω κανεναν που θελει να υπηρετησει με σθενος κ εχει μεγαλα τετοια που θα του αρεσε να να κανει τοσους μηνες ρομποτοσκοπια κ να φωτογραφιζετε με τους τουριστες... Δεν λεω συμβολικο το σωμα αλλα δεν βρισκω τον λογο σε δραστηριο ατομο που θελει να κερδισει εμπειριες να επιλεξει αυτο το αντικειμενο (καθε μερα το ιδιο πραγμα).Εικόνα

Σε ότι έχει να κάνει με τα πιο πάνω που αναφέρεις δεν θα διαφωνήσω.

Παράλληλα όμως μην ξεχνάς ότι στον Στρατό καινούρια αντικείμενα δεν υπάρχουν, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε μια θητεία έφεδρου.

Την εμπειρία θα την ζήσει μία φορά και προσωπικά άν και δεν υπηρέτησα στην ΠΦ, πιστεύω ότι είναι απο τις καλύτερες Εικόνα

ΥΣ : Προσωπική άποψη πάντα!Εικόνα

Εγω πιστευω οτι εμπειρια ειναι ενα μαχιμο αλμα, μια γερμανικη καταριχηση κ μερικα αλλα πραγματακια, να μοστραρω ως τσολιας στους τουριστες κ τα παιδακια τρωγωντας μαλι της γριας... Συγνωμη δεν με συγκινει... Παντα δικη μου αποψη. Κ κακα τα ψεμματα αν δεν ειχε κοινο ο τσολιας να μοστραρει δεν θα του αρεσε ουτε αυτο... Εικόνα Βασικα τωρα που το σκεφτομαι ξερετε τι ειναι ο τσολιας; Ο τελειος στρατιωτης 2 μετρα που δεν μασαει αλλα στην πραξη το μ1 που φερει μονο σαν ροπαλο ξερει να το χρησιμοποιηση... Ακουγομαι σαν βλακας αλλα νομιζω οτι ειναι η αληθεια αυτη.Εικόνα
faoust21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από faoust21 »

yandr έγραψε:
Στην ηθική επιβράβευση των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς που παρέμειναν ακλόνητοι μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη παρά τα επεισόδια και την συνεχή και εκτεταμένη χρήση χημικών από τις δυνάμεις της ΕΛ. ΑΣ. Προχώρησε η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Ο Πάνος Μπεγλίτης επισκέφθηκε την Τετάρτη την Προεδρική Φρουρά και απένειμε εύφημο μνεία στους ευζώνους για την στάση που τήρησαν στη διάρκεια των "απαράδεκτων και καταδικαστέων" προσφάτων επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Αντίστοιχες τιμές τους απέδωσαν τόσο η Προεδρία της Δημοκρατίας όσο και το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

ΕΘΝΟΣ
Αφού δεν τους έχουν κάψει ακόμη οι 'αγανακτισμένοι' πάλι καλά...

Μεγαλε, επειδη ημουν 29 ιουνιου κατω, οι μονοι απο τους οποιους κινδυνευουν οι ευζωνες ειναι οι μπατσοι. Αυτοι ριχνουν τα δακρυγονα ξερεις και δεν μπορεις να ανασανεις, οχι οι Αγανακτισμενοι.500 τραυματιες ειχαμε εκεινη την ημερα, ολοι πολιτες. Αρα ειναι μαλλον ευνοητο το ποιος ειναι ο επικινδυνος. Αν δεν μου τα διεγραφε ο Greek Army θα σου ποσταρα και βιντεακια να δεις αοπλους να τρωνε ξυλο και δακρυγονο απο τα ΜΑΤ αλλα θα τα διαγραψει. Αν θες στειλε πμ.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από yandr »

Δε νομίζω να σβήνει τέτοια βίντεο ο GreekArmy, αρκεί να ανεβαίνουν στο σωστό θέμα (ή σε νέο θέμα αν δεν υπάρχει κάτι σχετικό).
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

speedster 1323 έγραψε: Εγω πιστευω οτι εμπειρια ειναι ενα μαχιμο αλμα, μια γερμανικη καταριχηση κ μερικα αλλα πραγματακια, να μοστραρω ως τσολιας στους τουριστες κ τα παιδακια τρωγωντας μαλι της γριας... Συγνωμη δεν με συγκινει... Παντα δικη μου αποψη. Κ κακα τα ψεμματα αν δεν ειχε κοινο ο τσολιας να μοστραρει δεν θα του αρεσε ουτε αυτο... Εικόνα Βασικα τωρα που το σκεφτομαι ξερετε τι ειναι ο τσολιας; Ο τελειος στρατιωτης 2 μετρα που δεν μασαει αλλα στην πραξη το μ1 που φερει μονο σαν ροπαλο ξερει να το χρησιμοποιηση... Ακουγομαι σαν βλακας αλλα νομιζω οτι ειναι η αληθεια αυτη.Εικόνα

Όχι δεν με κατάλαβες, δεν αναφέρομαι στο ''θεά αθήναι'' της Προεδρικής Φρουράς αλλά στην καθημερινότητα ενός τσολιά σε μια θητεία έφεδρου σε σχέση με μια τυπική (απλούστερη) θητεία σε οποιοδήποτε άλλο σώμα ή όπλο!

Σαφώς και τα παραπάνω που αναφέρεις σε μια εκπαίδευση συγκινούν περισσότερο, αλλά δύσκολα θα τα συναντήσει ένας έφεδρος σε μια 9μηνη θητεία στην Ελληνική πραγματικότητα (βασικά με τίποτα) !

speedster 1323

D.Y.K έγραψε:
speedster 1323 έγραψε: Εγω πιστευω οτι εμπειρια ειναι ενα μαχιμο αλμα, μια γερμανικη καταριχηση κ μερικα αλλα πραγματακια, να μοστραρω ως τσολιας στους τουριστες κ τα παιδακια τρωγωντας μαλι της γριας... Συγνωμη δεν με συγκινει... Παντα δικη μου αποψη. Κ κακα τα ψεμματα αν δεν ειχε κοινο ο τσολιας να μοστραρει δεν θα του αρεσε ουτε αυτο... Εικόνα Βασικα τωρα που το σκεφτομαι ξερετε τι ειναι ο τσολιας; Ο τελειος στρατιωτης 2 μετρα που δεν μασαει αλλα στην πραξη το μ1 που φερει μονο σαν ροπαλο ξερει να το χρησιμοποιηση... Ακουγομαι σαν βλακας αλλα νομιζω οτι ειναι η αληθεια αυτη.Εικόνα

Όχι δεν με κατάλαβες, δεν αναφέρομαι στο ''θεά αθήναι'' της Προεδρικής Φρουράς αλλά στην καθημερινότητα ενός τσολιά σε μια θητεία έφεδρου σε σχέση με μια τυπική (απλούστερη) θητεία σε οποιοδήποτε άλλο σώμα ή όπλο!

Σαφώς και τα παραπάνω που αναφέρεις σε μια εκπαίδευση συγκινούν περισσότερο, αλλά δύσκολα θα τα συναντήσει ένας έφεδρος σε μια 9μηνη θητεία στην Ελληνική πραγματικότητα (βασικά με τίποτα) !

Δεν θα διαφωνησω ς αυτα που λες, το εθεσες ωραια. Απλα μερικοι το φουσκωσαν οτι για να εκτελεσεις καθηκοντα τσολια πρεπει να εισαι ο σουπερμανΕικόνα
psilos

Δημοσίευση από psilos »

Τι περιμενες πιτσιρικο ενα χτυπημα στην πλατη ενα μπραβο δεν το κανεις για αυτο, δεν το κανεις για τους αξ. το κανεις γιατι πρεπει, γιατι το θελεις, γιατι το μπορεισ...
τεσσαρες για τριχες παντου υπαρχουν *****
κ

Δημοσίευση από κ »

Φιλε εσυ που μιλας για τα μ1 δεν εχεις αποψη για την φρουρα κ καλυτερα να μην μιλας καθολου. Ασε να ξερουμε εμεις καλυτερα τι ειναι φρουρα.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Για την φρουρα εγω εχω προσωπικη αποψη,respect στα παλικαρια που λιωνουνε στο συνταγμα και σε οσους μπορουν να είναι τέντα για τοσες ώρες. ΟΥΣΤ στα βυσματα που πανε φρουρα για να είναι αθηνα... Μην τους λειψει το φραπεδακι τους...
ardi21

Δημοσίευση από ardi21 »

speedster 1323 έγραψε:
D.Y.K έγραψε:

Δεν θα διαφωνησω ς αυτα που λες, το εθεσες ωραια. Απλα μερικοι το φουσκωσαν οτι για να εκτελεσεις καθηκοντα τσολια πρεπει να εισαι ο σουπερμανΕικόνα

Δεν πρεπει να εισαι ο σουπερμαν. Απλα δεν μπορουνε ολοι. Και οχι τοσο σωματικα (αυτο ξεπερνιεται αν το θες, συνηθιζεις την κουραση) αλλα ψυχολογικα
speedster 1323

κ έγραψε:Φιλε εσυ που μιλας για τα μ1 δεν εχεις αποψη για την φρουρα κ καλυτερα να μην μιλας καθολου. Ασε να ξερουμε εμεις καλυτερα τι ειναι φρουρα.
Τι ειναι φρουρα. Τι μου διαφευγει... Ενημερωσεμε... Εικόνα
Macedonian

Δημοσίευση από Macedonian »

Λοιπον, επειδη υπηρετησα Προεδρικη Φρουρα θα σας δωσω 1 και μονο συμβουλη. Π. Φ. Θα πατε επειδη το θελετε και για κανενα αλλον λογο. Οποιοσδηποτε αλλος λογος ειναι λαθος και αυτο, δυστυχως, θα σας βγει εκει μεσα και δεν θα περασετε καθολου, μα καθολου καλα! Ειδικα οσοι ειστε απο Αθηνα και θελετε να ειστε διπλα στις γκομενες σας ξεχαστε το. Θα ειστε τοσο κουρασμενοι που δεν θα εχετε κουραγιο ουτε για τα προκαταρκτικα! Τελος ναι, Η Π. Φ. Δεν ειναι μαχημο σωμα ομως ειναι ισως το δυσκολοτερο σωμα για τους κληρωτους, τοσο σωματικα οσο και ψυχικα. Εγω τουλαχιστον που υπηρετησα με Δικα τον Σιαμητρο και διμοιριτη τον Κελεση, ετσι τα θυμαμαι τα πραγματα...

ΥΓ: ΚΑΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΥΖΩΝΕΣ! -)

ΣΤΑΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ »

Καλησπερα ρε μαγκες με πηραν π. Φ μαγειρα! Τωρα ειμαι σπαρτη μετα γυθειο και μετα παω αθηνα θα κανω εκπ για ευζωνας και μετα υπηρεσιες η τηα ειμαι στανταρ μαγειρασ?
Geol
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Geol »

Μια ερώτηση. Παρουσιάζομαι στις 30 στο ΚΕΕΔ. Αν, ξαναλέω ΑΝ με πάρουν για ΠΦ (είμαι λίγο πάνω από 1,83) υπάρχει ενδεχόμενο να με στείλουν στο Λόχο Διοικήσεως λόγω ύψους; Ή μόνο για αλλους λόγους στέλνουν κάποιον εκεί;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Geol έγραψε:Μια ερώτηση. Παρουσιάζομαι στις 30 στο ΚΕΕΔ. Αν, ξαναλέω ΑΝ με πάρουν για ΠΦ (είμαι λίγο πάνω από 1,83) υπάρχει ενδεχόμενο να με στείλουν στο Λόχο Διοικήσεως λόγω ύψους; Ή μόνο για αλλους λόγους στέλνουν κάποιον εκεί;

Δεν κατάλαβα. Σε ποιό Λόχο Διοικήσεως να σε στείλουν; Του ΚΕΕΔ;
Geol
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Geol »

Όχι, της Προεδρικής Φρουράς!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες