Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
DasBoot
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Μηχανικος

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από DasBoot »

Η πλειοψηφια των γκει ειναι κανονικοι στη ζωη τους οπως ολοι μας.
Ενας τετοιος ανηρ δεν βλεπω τον λογο για τον οποιον να μην υπηρετησει.

Αν ομως μιλαμε για-επιτρεψτε μου την ρατσιστικη φραση-"ξεφωνημενη"
ενταξει δεν εχει λογο υπαρξης στο στρατευμα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

297 ; Τι αιτια μπορει να εχει ενας ομοφυλοφιλος απο το περιβαλλον του; Γιατι να κατηγορουμε τον ομοφυλοφιλο; Η αυτους που τον οδηγησανε εκει; Γιατι να εχεις ενοχες και καταλοιπα μεσα σου; Ποιος; Δυσκολευομαι να σε παρακολουθησω.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 7
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Rafale έγραψε:297 ; Τι αιτια μπορει να εχει ενας ομοφυλοφιλος απο το περιβαλλον του; Γιατι να κατηγορουμε τον ομοφυλοφιλο; Η αυτους που τον οδηγησανε εκει; Γιατι να εχεις ενοχες και καταλοιπα μεσα σου; Ποιος; Δυσκολευομαι να σε παρακολουθησω.
Υπαρχουν πολυ εξω γενεις παραγοντες οπως το υπερβολικο στρες, η απορρυψη, η Μη ικανοποιηση Βασικων συναισθηματικων αναγκων οπως η αγαπη η τρυφεροτητα η αποδοχη, που μπορουν να οδηγησουν γενικα σε παρεκληνουσες συμπεριφορες γενικα και ειδικοτερα σεξουαλικες συμπεριφορες στην προσπαθεια να καλυφθουν οι αναγκες με καποιον διαφορετικο τροπο. Παντα μιλαω για μερος του συνολου των ομοφιλοφιλων και της οποιας παρεκλισης γενικοτερα.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Rafale έγραψε:297 ; Τι αιτια μπορει να εχει ενας ομοφυλοφιλος απο το περιβαλλον του; Γιατι να κατηγορουμε τον ομοφυλοφιλο; Η αυτους που τον οδηγησανε εκει; Γιατι να εχεις ενοχες και καταλοιπα μεσα σου; Ποιος; Δυσκολευομαι να σε παρακολουθησω.
Υπαρχουν πολυ εξω γενεις παραγοντες οπως το υπερβολικο στρες, η απορρυψη, η Μη ικανοποιηση Βασικων συναισθηματικων αναγκων οπως η αγαπη η τρυφεροτητα η αποδοχη, που μπορουν να οδηγησουν γενικα σε παρεκληνουσες συμπεριφορες γενικα και ειδικοτερα σεξουαλικες συμπεριφορες στην προσπαθεια να καλυφθουν οι αναγκες με καποιον διαφορετικο τροπο. Παντα μιλαω για μερος του συνολου των ομοφιλοφιλων και της οποιας παρεκλισης γενικοτερα.

ελα βρε 297 δεν εχω ακουσει το υπερβολικο στρες να εχει κανει καποιον ομοφυλοφιλοΕικόναπιστευεις οτι στη πορεια γινεται καποιος ομοφυλοφιλος ; Η γεννιεται Ετσι;DNA ; Τελος παντων. Υπαρχουν ειδικοι για να κανουν περαιτερω αναλυσεις γιατι και πως γινεται καποιος ομοφυλοφιλος. Ενα αλλο που θελω να αναφερω ειναι οτι υπαρχουν και οι αμφιφυλοφιλοι που ειναι ενα τεραστιο κομματι του πληθυσμου και δεν καναμε αναφορα καθολου σ αυτους.

...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Rafale έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
ελα βρε 297 δεν εχω ακουσει το υπερβολικο στρες να εχει κανει καποιον ομοφυλοφιλοΕικόναπιστευεις οτι στη πορεια γινεται καποιος ομοφυλοφιλος ; Η γεννιεται Ετσι;DNA ; Τελος παντων. Υπαρχουν ειδικοι για να κανουν περαιτερω αναλυσεις γιατι και πως γινεται καποιος ομοφυλοφιλος. Ενα αλλο που θελω να αναφερω ειναι οτι υπαρχουν και οι αμφιφυλοφιλοι που ειναι ενα τεραστιο κομματι του πληθυσμου και δεν καναμε αναφορα καθολου σ αυτους...
Υπαρχουν πολλα ηδη στρες αν θελεις μπορουνε να το συζητησουμε σε πμ... Οσο για το DNA, δεν εχω ακουσει να ταυτοποιηθηκε καποιο γονιδιο σαν υπευθυνο για τετοιου ειδους συμπεριφορα... Μπορει να μου εχει ξεφυγει

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Ξερω για μια ερευνα ενος γονιδιου Στο χρωμοσωμα χ στον αντρα που καθοριζει τον σεξουαλικο προσανατολισμο. Αυτη ομως η ερευνα ερχεται να αναιρεθει απο μια αλλη ερευνα Ενος Γιατρου που εκανε στο λοβο των Εγκεφαλων 37 αντρων οπου βρεθηκε μια διογκωση. Αυτοι οι ανθρωποι ειχαν πεθανει απο ειτζ. Το ειτζ εχει ηδη καταγραφει απο τις αρχες της δεκατιας του 90 οτι δημιουργει νευρολογικες ανωμαλιες στον εγκεφαλο και ειναι παρα πολυ πιθανο αυτη η υπεραναπτυξη του εγκεφαλου να εχει προκληθει απο τον ιο του ειτζ και οχι απο την ομοφυλοφιλια.

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Su-35 »

Παραμένουν χωρίς δικαίωμα δήλωσης σεξουαλικής προτίμησης οι ομοφυλόφιλοι στον στρατό των ΗΠΑ...

Δεν πέρασε από την Γερουσία η πρόταση για κατάργηση του νόμου με την οποία επιτρέπεται στο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ να δηλώνουν ανοικτά την ομοφυλοφολία τους. Η πρόταση συγκέντρωσε 56 ψήφους υπέρ και 43 κατά, δεν είχε δηλαδή την απαραίτητη πλειοψηφία των 60 ψήφων για να προχωρήσει η εξέτασή της.

Η άρση απαγόρευσης θητείας για τους γκέι και τις λεσβίες είχε προταθεί επί προεδρίας Κλίντον, αλλά συνάντησε αντιδράσεις που οδήγησαν τελικά στη συμβιβαστική πολιτική «don't ask,don't tell» (οι αρμόδιοι δεν ρωτούν, το προσωπικό δεν το δηλώνει).

Ωστόσο, οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να τιμωρηθούν με απόταξη αν αποκαλύψουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό αφού παραβαίνουν τον σχετικό νόμο.
DefenceNet

Αυτό για έναν ομοφυλόφιλο που έγραψε ότι αυτά γίνονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Όποιου του αρέσει να γέρνει (σαν το S120 Παπανικολής) ας το κρατήσει για τον εαυτό του και όχι να το διατυμπανίζει στις μονάδες του κτλ. Το «don't ask,don't tell» ισχύει, τρόπον τινά, και στην χώρα μας . ...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Su-35 έγραψε:Παραμένουν χωρίς δικαίωμα δήλωσης σεξουαλικής προτίμησης οι ομοφυλόφιλοι στον στρατό των ΗΠΑ...

Δεν πέρασε από την Γερουσία η πρόταση για κατάργηση του νόμου με την οποία επιτρέπεται στο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ να δηλώνουν ανοικτά την ομοφυλοφολία τους. Η πρόταση συγκέντρωσε 56 ψήφους υπέρ και 43 κατά, δεν είχε δηλαδή την απαραίτητη πλειοψηφία των 60 ψήφων για να προχωρήσει η εξέτασή της.

Η άρση απαγόρευσης θητείας για τους γκέι και τις λεσβίες είχε προταθεί επί προεδρίας Κλίντον, αλλά συνάντησε αντιδράσεις που οδήγησαν τελικά στη συμβιβαστική πολιτική «don't ask,don't tell» (οι αρμόδιοι δεν ρωτούν, το προσωπικό δεν το δηλώνει).

Ωστόσο, οι ομοφυλόφιλοι μπορεί να τιμωρηθούν με απόταξη αν αποκαλύψουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό αφού παραβαίνουν τον σχετικό νόμο.
DefenceNet

Αυτό για έναν ομοφυλόφιλο που έγραψε ότι αυτά γίνονται μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες. Όποιου του αρέσει να γέρνει (σαν το S120 Παπανικολής) ας το κρατήσει για τον εαυτό του και όχι να το διατυμπανίζει στις μονάδες του κτλ. Το «don't ask,don't tell» ισχύει, τρόπον τινά, και στην χώρα μας . ...
Σωστα! Δεν με νοιαζει τι κανει στο κρεβατι του ο διπλανος μου, πολιτης η στρατιωτικος,

απο την στιγμη που δεν ειναι κραγμένη φτερου, και δεν μου την πεφτει...

aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Ρε παιδια τι χαρακτηρισμοι ειναι αυτοι! Ελεος πια! Εφοσον δεν σας νοιαζει τι κανουν σεβαστειτε την επιλογη τους οπως αυτοι ανεχονται τοσα χρονια ακομα και στο 2010 την κατακραυγη και τους τετοιου τροπου σχολιασμους! Φυσικα και υπαρχουν ομοφυλοφιλοι στο στρατο και εγω εχω δει και αυτους που ειναι σεμνοι και εκεινους που το δειχνουν χωρις να ντραπουν τιποτα (και καλα κανουν). Οπως μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και ατομα που δεν ειναι και ισχυει το ιδιο και γι αυτους. Ειναι δηλαδη εκεινοι οι οποιοι επιθυμουν μια ηρεμη θητεια και ειναι σοβαροι και μετρημενοι και εκεινοι οι οποιοι ειναι παρτον ενα και χτυπα τον αλλο, και το παιζουν μαγκες, τουπε, και γενικα καποιοι (κι ας ειναι στην ουσια το ιδιο με ολους τους αλλους). Το ζητημα δεν ειναι στην σεξουαλικη προτιμηση γιατι αυτο ανηκει στο πλαισιο των προσωπικων θεματων καποιου οπου ΚΑΝΕΙΣ δεν πρεπει και δεν μπορει να επεμβαινει. Το ζητημα ειναι στην κοινωνικη συμπεριφορα στον χαρακτηρα, με απλα λογια αν εισαι η δεν εισαι καλος ανθρωπος και σωστος απεναντι στους συνανθρωπους σου. Πουθενα αλλου δεν πρεπει να στηριζομαστε. Εκπολιτιστειτε πια και ξεκολληστε απο τα στερεοτυπα σας!
oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από oldie158 »

κυρίες κύριοι και λοιποί, εδώ υποτίθεται ότι γράφουμε για στρατό, δεν βρίσκεστε στο Κοσμοπόλιταν please

ΕΛΛΗΝ

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από ΕΛΛΗΝ »

Εναντιον των ομοφυλοφιλων και των αμφιφυλοφιλων ςτον ελληνικο ςτρατο
Γιάννης

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Γιάννης »

Παιδιά καλησπέρα!Λοιπόν, εγώ σαν αξιωματικός έχω να πω το εξής. Ο καθένας που θα παραλάβει δελτίο κατάταξης έχει υποχρέωση να προσέλθει για την εκπλήρωση της θητείας. Ο στρατός δεν ξέρει ποιος είναι ομοφυλόφιλος και ποιος όχι και φυσικά δεν απαγορεύει στον ομοφυλόφιλο να υπηρετήσει. Τον αν κάποιος θέλει να πάρει αναβολή για αυτό τον λόγο αυτό είναι δικό του θέμα όπως δικό του θέμα είναι το να θέλει να παραμείνει στο στράτευμα για να βρίσκεται όπως αναφέρατε και εσείς μέσα σε τόσους άνδρες (χωρίς να έχει δικαίωμα παρενόχλησης όμως). Το σίγουρο είναι ένα. Και ο στρατός είναι μια κοινωνία που σίγουρα έχει ομοφυλόφιλους και στρατεύσιμους αλλά και στελέχη.

tim

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από tim »

Έκατσα και διάβασα όλα αυτά που γράφετε.

Το θέμα είναι η ομοφυλοφιλία στο στρατό. Πώς να κρυφτεί κάποιος από τι στιγμή που θα ζει με άντρες. Αν σου αρέσουν είναι αδύνατον να κρυφτείς! Θα ''φανεί από μόνο του''. Όπως λένε θέλει η ''βούρτσα'' να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

Σε μια μέρα σε δυο σε έναν μήνα θα φανεί. Πώς να βλέπεις καθημερινά τόσους άνδρες ακόμη και γυμνούς αν είσαι γκέι τι θα κάνεις; Δηλαδή αν βάλεις έναν άνδρα στερημένο με 50 γυναίκες να ζήσει πως θα είναι;

Οι γκέι υπάρχουν και δεν τους φαίνετε στους περισσότερους αλλά εγώ ξέρω περιπτώσεις που ήταν θηλυπρεπείς και τους πήραν και αρρενωπούς γκέι που πήγαν και αυτοί κανονικά τώρα εγώ δεν πήγα φαντάρος ακόμη αλλά μια ερώτηση έχω να κάνω σε όλους!

Αν κάποιος ενεργητικός τώρα στερημένος στρειτ ή μπαη ή ενεργητικός ομοφυλόφιλος δεν ξέρω όπως θέλετε πάρτε το, έχει ορμές στην ιατρική εξέταση που λέτε ή γενικότερα κατά την εκπαίδευση ή στον ελεύθερο χρόνο τι γίνετε; Τον διώχνουν;

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

Κι εμεις εχουμε ορμονες και οι ομοφυλλοφιλοι εχουν. Οπως κρατιωμαστε κι εμεις ετσι κανουν και αυτοι. Εδω και εκατομμύρια χρονια υπαρχει ο αυνανισμος. Απο κει και περα επειδη σαν λαος ειμαστε ευδιακριτοι και "σταρατοι" δηλαδη ειτε θελωντας να ξεστομισουμε ειτε μας ξεφευγουν καποια πραγματα, παρεμβαινουν οι αρχες που γνωριζουν τι λαος ρατσιστικος κ επιθετικος ειμαστε, για να επιβαλλει μια ταξη. Ολοι εχουν δικαιωμα στο στρατο κατα την αποψη μου, γιατι αν αρχισει πολεμος δεν θα ρωτησουν αν ο αλλος ειναι "αδερφη" για να μην τον σκοτωσουν... Τα λεω καλα;
faoust21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από faoust21 »

Στην θητεια μου συναντησα στρατιωτη που ηταν γκευ και δεν υπηρξε απολυτως κανενα προβλημα με την θητεια του. Ηταν προβλεπομενος και επειδη ηταν ο πιο μορφωμενος του λοχου (κατοχος διδακτορικου) μπηκε στο γραφειο βοηθος επιλοχια και εβγαζε τρελη δουλεια. Υπηρχαν μερες που δεν εβγαινε ενω ηταν εξοδουχος και καθοταν μεχρι το βραδυ για να βγαλει δουλεια. Και οταν πηρε μεταθεση οντας 8μηνος πηρε και 4μερες απο τον λοχαγο αφου τον προτεινε ο επιλοχιας. Πισω απο την πλατη του ολοι λεγανε οτι ειναι γκευ αλλα επειδη ηταν στην παρεα μου κανεις δεν του μιλησε ποτε απαξιωτικα ή προσβλητικα. Ουτε στελεχος ουτε εφεδρος. Αλλα και παλι, αυτο δυστυχως παιζει με το τι ανθρωπους θα πεσεις. Αυτο μετραει για τα παντα στον στρατο δυστυχως.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες