Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΕΚΑΜ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΕΚΑΜ »

Θα συμφωνησω με τον ΔΥΚ οντως πρεπει να εχει παει με αυτα που γραφει.

speedster 1323

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από speedster 1323 »

ΕΚΑΜ έγραψε: Θα συμφωνησω με τον ΔΥΚ οντως πρεπει να εχει παει με αυτα που γραφει.

Ρε παιδια ο ανθρωπος το λεει... Δεν πηγα μονιμος γιατι τοτε τα πραγματα στην δουλεια μου ηταν καλα κ τωρα οχι... Ποτε πηγε λεγεωνα; Τεσπα το παληκαρι δεν ειπε οτι πηγε κ κακως κανουμε υποθεσεις... Ειχε παει αλλεξ/τα (μπορει να ειμασταν κ σειρουλεςΕικόνα)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

speedster 1323 έγραψε:
ΕΚΑΜ έγραψε: Θα συμφωνησω με τον ΔΥΚ οντως πρεπει να εχει παει με αυτα που γραφει.

Ρε παιδια ο ανθρωπος το λεει... Δεν πηγα μονιμος γιατι τοτε τα πραγματα στην δουλεια μου ηταν καλα κ τωρα οχι... Ποτε πηγε λεγεωνα; Τεσπα το παληκαρι δεν ειπε οτι πηγε κ κακως κανουμε υποθεσεισ... Ειχε παει αλλεξ/τα (μπορει να ειμασταν κ σειρουλεσΕικόνα)

Φίλε μου καλό θα ήτανε να διαβάσεις λίγο καλύτερα αυτά που γράφει ο φίλος πιο πάνω περί λεγεώνας. Αναφέρει ότι δεν πήγε μόνιμος στον Ελληνικό Στρατό διότι οι (τότε) οικονομικές συνθήκες της δουλειάς του ήτανε ευνοικές για εκείνον συνεπώς δεν το επεδίωξε. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον δεν μπορεί να καταταγεί στον ΕΣ λόγω ορίου ηλικίας (28). Οι πληροφορίες που μας δίνει περί λεγεώνας δεν ''δείχνουν'' ότι δεν έχει πάει αλλά το αντίθετο. Είναι αρκετά κατατοπιστικός και οι πληροφορίες του είναι ενδιαφέρουσες για όποιον ενδιαφέρεται για την Λεγεώνα άρα υποθέσεις δεν γίνονται. Φυσικά όλα αυτά θα μπορούσε να μας τα επιβεβαιώσει και ο ίδιος.

Φιλικά πάντα Εικόνα

speedster 1323

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από speedster 1323 »

KΑτανοω τι εχει γραψει ο φιλος χριστοφορος, απλα λογω πιθανοτητων ειμαι δυσπιστος στο αν εχει υπηρετησει (χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι οι πληροφοριες ειναι καλεσ) ... Η δυσπιστια μου προερχεται απο την εντυπωση που μου εχει δημιουργησει το forum που στα (topic) τα περισσοτερα πραγματα που Λεει ο καθενας, ειναι αυτα που εχει ακουσει (ραδιοαρβυλα) κ οχι αυτα που εχει ζησει με αποτελεσμα να υπαρχει συγχησει πληροφοριων κ αλαλουμ... Τα πραγματα που λεει ο φιλος χριστοφορος ειναι γνωστα κ σε εμενα (χωρις δυστηχως να εχω παει) αλλα κ σε καθε ατομο που σκεφτηκε σοβαρα να καταταγει στην λεγεωνα κ εμαθε απο σοβαρες πηγες πληροφοριεσ... Εικόνα Τεσπα αν θελει μας δινει απαντηση το παληκαρι...
demis

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από demis »

Ο πατερας μου ηταν στην λεγεωνα και σας πληροφορω πως δεν 8ελετε να μαθετε ποια ειναι η εκπαιδευση τους, εμεινε 5 χρονια βασικη ακπαιδευση και επιπλεον 3 εθελοντικα... Πολλα παρασημα απο τη γαλλικη δημοκρατια και μεχρι σημερα παιρνει συνταξη απο τη γαλλια... Θελει πολλα κιλα καρυδια για να πας εκει περα και οι ιστοριες ειναι συγκλονιστικες...
ΧΕΤΛΕΟΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΧΕΤΛΕΟΣ »

demis για πες μας κατι παραπανω
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Vessty »

Κατα την γνωμη μου το πιο δυσκολο πραγμα στην λεγεωνα δεν ειναι η εκπαιδευση αλλα η σκοπιμη απομακρυνση απο φιλους/οικογενεια. Δεν ξερει κανεις αν ζεις η πεθανες και επισης ουτε εσυ τους βλεπεις και χανεσαι απο αυτους για αρκετο καιρο. Θα ηθελα να ρωτισω για μερικες παραπανω πληροφοριες σε αυτο το θεμα απο τον φιλο που ανεφερε οτι πηγε ο πατερας του.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το "σκόπιμη" είναι σχετικό μιάς και μιλάμε ΚΑΘΑΡΑ για προαιρετική επιλογή. Σίγουρα έχεις ένα δίκιο αλλά η εκπαίδευση είναι συνεχής, επίπονη πολλές φορές σε πραγματικό χωροχρόνο με αποτέλεσμα πολλοί υποψήφιοι να εγκαταλείπουν.

ΧΕΤΛΕΟΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΧΕΤΛΕΟΣ »

Τοσο ευκολα μπαινεις λεγεωνα; Και αμα δεν βγαλεις την εκπεδευση τι γινεται; Παντως καλο ειναι να μην παει κανεις.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΧΕΤΛΕΟΣ έγραψε: Και αμα δεν βγαλεις την εκπεδευση τι γινεται;

Το αυτονόητο.

Γυρίζεις στο σπιτάκι σου.

ΧΕΤΛΕΟΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΧΕΤΛΕΟΣ »

Πως γυρισεις σπιτι σου αφου δεν κανεις 5ετες συμβολαιο;

david

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από david »

Θελω να παω στη λεγεωνα των ξενων ζηταω πληροφοριες

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΧΕΤΛΕΟΣ έγραψε:Πως γυρισεις σπιτι σου αφου δεν κανεις 5ετες συμβολαιο;

Το 5ετές συμβόλαιο ισχύει φυσικά ΜΟΝΟ εφόσον περάσεις την εκπαίδευση που απαιτείται.

Εάν αποτύχεις γυρίζεις στο σπίτι σου.

?????

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ????? »

Σε αυτα τα 5 χρονια στην λεγεωνα τη κανεις εκπεδευση εκπεδευση εκπεδευση μονο; Και ποια ειναι η γνωμη σας σαν θελει να καταταγει καποιος;

SPIDERMAN

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από SPIDERMAN »

Υπαρχει κανενας απο εδω μεσα που να εχει υπυρετηση στην λεγεωνα των ξενων;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης