Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
aka68
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ζωγραφική,ψαροντούφεκο,ενυδρεία..
Επάγγελμα: 'Εμπορος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από aka68 »

Ο πρώτος έλληνας που πήγε στη λεγεώνα ξένων, είναι ο Κ. Σαραντίδης μετά το Β' παγκ. Πόλεμο και μετά πήγε με το μέρος των Βιετκόγκ, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς απέναντι τους.
Μέχρι τώρα 4000 έλληνες έχουν καταταχτή στη λεγεώνα των ξένων.
?????

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ????? »

Οταν παιθενουν ποιους ενοεις;

Και κατι αλο δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιθανεις συμφωνω οτι υπαρχει η δυνατητα αλα δεν ειναι τιποτα σιγουρο γιατι πολυ ακουω να λενε αιωνια η μνημη πρωτου καποιος παει εκει και κατι ακομα οτι γραφει δεν ξεγραφει

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όλα τα παραπάνω εννοούνται μόνο στην περίπτωση που δεν ''πεθάνεις'' στην εκπαίδευση.
?????

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ????? »

Τοση σκληρη εκπεδευη εχονε δυκ;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 27
Επικοινωνία:

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Nassos »

Διάβασε τι περνάνε στη Γαλλική Γουϊάνα και θα καταλάβεις. Μέχρι και οι Αμερικανοί SEALs πάνε και εκπαιδεύονται εκεί.Εικόνα Ο δέ στίβος μάχης που έχουν είναι ίσως ο δυσκολότερος στον κόσμο.
cristina

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από cristina »

Σερνονται στην κυριολεξια κλαιγοντας σαν μωρα παιδια και οσοι αντεχουν αντεξαν.
?????

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ????? »

Τοσο πλυ δεν το περιμενα

νινισ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από νινισ »

cristina εσει εισαι γυναικα που το ξερειςΕικόνα;

????????

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ???????? »

Για λεγεωνα ξενων δεν θελει γαλλικα απ'οτι διαβασα. Χρειααζετε ομως Να ξερεις αγγλικα; Η καποια αλη γλωσσα; Δλδ αα ξερεις μον Ελληνικα δεν σε παιρνουνε;

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Σου κανουν μαθηματα γαλλικων εκει! Καποτε το εψαχνα κ εγω το θεμα.

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
????

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ???? »

Το ξερω αυτο τα γαλλικα στα μαθαινουν εκει λαθος το εγραψα εγω ηθελα να πω αν χρειαζετε να ξερεις εστω ΑΓΓΛΙΚΑ. Με λιγα λογια μπορει να παει καποιος εκει μονο με Ελληνικα χωρις να ξερει οποιαδηποτε αλη γλωσσα;

Χριστόφορος

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Χριστόφορος »

Καλησπέρα παιδιά. Κατ'αρχας Διάβασα με μεγάλη προσοχή όσα έχουν γραφεί πιο πάνω από την αρχή ακόμα του θέματος. Αν μου επιτρέπεται να πω και εγώ την άποψή μου, θα ήθελα να ξεκινήσω με μια μικρή "επίθεση" σε κάποιους απο εσάς που αναφέρονται στο μην το κάνεις και δεν θα είσαι έλληνας και πήγαινε στους ουκάδες!
Πιστεύω ότι τα πάντα είναι επιλογές και ο καθένας έχει δικαίωμα σε αυτές. Το να γίνεις ουκάς, τουλάχιστον στην ελλάδα, δεν είναι και το πιο εύκολο! Είμαστε σε μία χώρα όπου το βύσμα χρειάζεται παντού. Εγώ ήθελα όυκ, δεν μπόρεσα, ξέμεινα στα αλεξίπτωτα. Δεν πειράζει, καλά να είμαστε! μπορώ να γίνω μόνιμος; Η απάντηση είναι όχι γιατί έχω περάσει το όριο ηλικίας. Γιατί δεν πήγα νωρίτερα; Γιατί τα πράγματα στη δουλειά μου τότε ήταν καλά, τώρα όχι. Χρειάζετε να απολογηθώ σε κανέναν; Νομίζω (σίγουρα δλδ) πως όχι. Όσοι θέλουν να πάνε στη λεγεώνα να πάνε. Είναι ένα επάγγελμα, σε κάποιους αρέσει, σε Κάποιους όχι. Τα λεφτά είναι καλα; Ξεκινάς με ψίχουλα σε σχέση με την ταλαιπωρία που τρως αλλα στην πορεία είναι κάτι παραπάνω απο καλα! Αν είσαι μάγκας, τελειώνεις την πενταετία σου με κομπόδεμα καλό. Είναι δύσκολα εκεί; Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν στην κόλαση είναι πιο χαλαρά. Όχι πάντα βέβαια, έχει και η λεγεώνα τα καλά της αλλά ας μην γελιόμαστε, δεν βρίσκεσε εκεί για τα καλά! Όποιος βέβαια το "σκέφτεται" να πάει, καλό είναι να μην μπει στον κόπο, πρέπει να είσαι σίγουρος. Και η σιγουριά δεν έρχεται ούτε απο το τι γράφω εγώ, ούτε απο το τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα! Αρκεί να είσαι απο 17 έως 40. βέβαια, μετά τα 25-28 πρέπει να αξίζεις για να σε πάρουν. Προηγούμενη στρατιωτική θητεία δεν έχει σημασία αλλά ειναι ένα ατού στο συνολικό σου φάκελλο. Σου αρέσει η περιπέτεια, ονειρέυεσαι μάχες και δόξες; Η λεγεώνα είναι το κατάλληλο μέρος για σένα. Κάτι όμως που δεν ξέρεις και που δεν το γράφουν τα blogs, όταν θα αντιμετωπίζεις τον εχθρό, ο οποίος μπορεί να είναι στρατιώτης ή αντάρτης, θα έρθει κάποια στιγμή να αντιμετωπίσεις και ένα παιδί με όπλο, μια γυναίκα με ένα ρουκετοβόλο. Και να ξέρεις ότι για αυτούς θα είσαι και εσύ εχθρός. Όταν βέβαια λέω παιδί, δεν το εννοώ με τον "ελληνικό" τρόπο. Για εμάς παιδια είναι τα πιτσιρίκια που μένουν σπίτι μέχρι τα 20,25 και γιατί όχι 30 τους χρονια. Και να ξέρεις ότι θα είσαι ο εχθρός τους και θα κάνουν ότι μπορούν να σε σκοτώσουν. Και θα βρεθείς πολλές φορές σε τέτοια θέση. Μην φοβάσαι όμως. Η εκπαίδευση στη λεγεώνα είναι πολύ καλή. Το πιο πιθανό έως σίγουρο είναι ότι θα βγεις νικητής. Βλέπεις το FAMAS είναι πολύ καλό και αξιόπιστο όπλο. Αν λοιπόν είσαι άνθρωπος της περιπέτειας και γουστάρεις τις συγκινήσεις πήγαινε σε αυτή τη δουλειά. Και μην αγχώνεσαι για το αν θα σε στείλουν να πολεμήσεις ενάντια στους δικούς σου, προδότης της πατρίδας σου δεν γίνεσαι. Όταν υπάρχουν εμπλοκές σε χώρες καταγωγής λεγεωνάριων, είναι η μοναδική φορά που τους ρωτάνε αν θέλουν να πάνε και συνήθως δεν τους στέλνουν απο μόνοι τους. Ελπίζω να κάλυψα κάποιους απο εσάς σε κάποια ερωτήματα!
ΕΚΑΜ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από ΕΚΑΜ »

Χριστοφορος εχεις υπυρετηση λεγεωνα;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΕΚΑΜ έγραψε:Χριστοφορος εχεις υπυρετηση λεγεωνα;

Δεν είναι αυτονόητη η απάντηση φίλε μου με βάση τα παραπάνω που αναφέρει ο φίλος μας; Εικόνα

speedster 1323

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από speedster 1323 »

D.Y.K έγραψε:
ΕΚΑΜ έγραψε: Χριστοφορος εχεις υπυρετηση λεγεωνα;

Δεν είναι αυτονόητη η απάντηση φίλε μου με βάση τα παραπάνω που αναφέρει ο φίλος μας;Εικόνα

Εσυ πιστευεις οτι εχει υπηρετησει. εγω δεν το νομιζω χωρις να βαζω το χερι μου στην φωτια... Εικόνατο οτι γνωριζει καποιος πολλα πραγματα δεν μου λεει τιποτα... Φωτο κ βλεπουμε... Αλλιως παταω το φιδιΕικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης