Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Greek_Army »

egweimai έγραψε:Κάτι άλλο που μου 'ρθε τώρα. Το τρέξιμο γίνεται με τις αρβύλες;

εννοείται

egweimai
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από egweimai »

Στα κέντρα τις πρώτες μέρες (πριν δώσω τα αθλήματα) κάνουμε καθόλου τρέξιμο, ασκήσεις κτλ. Κι αν ναι, πόσο και τι ακριβώς; Θα με βοηθήσουν ώστε να είμαι έτοιμος; Εννοείται ότι έχω κάνει κι εγώ την προετοιμασία μου. Επίσης:

1. Στα αθλήματα σε ενημερώνουν από την προηγούμενη μέρα πχ για την ώρα που θα τα δώσεις; Υπάρχει περίπτωση να έχεις φάει ή να έχεις τρέξει ήδη και να έρθουν και να σου πουν έλα να δώσεις;
2. Σε τι επιφάνεια τρέχεις και κάνεις κοιλιακούς; Καλό θα είναι να προετοιμαστώ από τώρα αναλόγως.3. Αν με το καλό τα περάσω, μένω στο κέντρο ως την ορκωμοσία ή φεύγω αμέσως για Μεγάλο Πεύκο. Ευχαριστώ.

τττ

Δημοσίευση από τττ »

Καλησπερα θελω να παρουσιαστω Ε. Δ εχει χρονια που εχασα 50 κιλα και πλεον ειμαι 1.81 78 κιλα. Εχουν μεινει αρκετα σημαδια και λιπος αλλα τρεξιμο βγαζω ανετα καμψεις κ κοιλιακους το παλευω και μονο ελξεις δεν μπορω να βγαλω. Θα μπορεσω να μπω πιστευετε; Θελω να παω για την πατριδα μου κυριως αλλα κ για την εμπειρια
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Με λίγη παραπάνω προπόνηση θα καταφέρεις να βγάλεις και τις έλξεις.Εικόνα
kemik

Δημοσίευση από kemik »

Greek Army, χωρις δοση ειρωνιας λες οτι εκανες 1 μιλι σε 3 λεπτα με αρβυλα. Σου ειπαν μηπως εννοεις 1 χιλιομετρο και οχι μιλι και ειπες οχι, επεμεινες στο οτι ηταν μιλι. Το παγκοσμιο ρεκορ για τα 1.500 μετρα (εκατο μετρα και βαλε λιγοτερο απο μιλι δηλαδη) ειναι 3 λεπτα και 26 δευτερα. Μηπως τελικα ηταν χιλιομετρο και οχι μιλι; Ρωταω να ξερω κιολας...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

kemik έγραψε:Greek Army, χωρις δοση ειρωνιας λες οτι εκανες 1 μιλι σε 3 λεπτα με αρβυλα. Σου ειπαν μηπως εννοεις 1 χιλιομετρο και οχι μιλι και ειπες οχι, επεμεινες στο οτι ηταν μιλι. Το παγκοσμιο ρεκορ για τα 1.500 μετρα (εκατο μετρα και βαλε λιγοτερο απο μιλι δηλαδη) ειναι 3 λεπτα και 26 δευτερα. Μηπως τελικα ηταν χιλιομετρο και οχι μιλι; Ρωταω να ξερω κιολας...

Όπως είχα γράψει και τότε έπαιζα μπάλα, δεν έπινα δεν κάπνιζα γενικά έκανα "καλή" ζωή και ήτανε 1μίλι δεν έχω λόγο να πω ψέμματα, έτσι κι'αλλιώς είχε μετρηθεί η απόσταση με ασθενοφόρο.

Τώρα με τα σημερινά δεδομένα είναι 1 χιλιόμετρο...

Εντάξει 3 λεπτά δεν ήτανε ακριβώς αλλά ήτανε σίγουρα γύρω στα 3.Εικόνα

Οι ειδικές δυνάμεις έχουνε αλλάξει από τότε που υπηρέτησα εγώ και άλλα παιδιά, πλέον ζητάνε λιγότερα πράγματα, γιατί θέλουνε κόσμο και άλλα πολλά.

kemik

Δημοσίευση από kemik »

Δεν θελω να σε αμφισβητησω, ο λογος που ρωταω ειναι για να κρινω τις δικες μου επιδοσεις και συμφωνα με αυτα που λες εκανες παγκοσμιο ρεκορ και μαλιστα με αρβυλα καθως ετρεξες το 1500αρι συν 142 μετρα (αρα μιλι) σε κατω απο 3 ενω το παγκοσμιο ρεκορ του Χισάμ Ελ Γκερούζ Σε 1500αρι ειναι 3' και 26".
kk

Δημοσίευση από kk »

Μια ερωτηση παρακαλω και αν γινεται να απαντησει καποιος με υπευθυνοτητα. Για τις ελξεις ειτε σε πλαισια αθληματων για να πας ειδικες δυναμεις ειτε κατα τη διαρκεια της εκει εκπαιδευσης πως πρεπει να ειναι η λαβη.
Εννοειται εχω μπει στον κοπο να διαβασω τις σελιδες απο τα αντιστοιχα θεματα αλλα εχω δει πολλους (τους περισσοτερους ισως) να λενε ανοιχτη λαβη με παλαμες προς τα εξω, αλλους να λενε οπως να ναι και δεν παιζει ρολο και αλλους τις κλασικες με παλαμες προς τα μεσα και κλειστη λαβη. Καποιος να πει στα σιγουρα τι λαβη (ανοιχτη-κλειστη) και προς τα που κοιτανε οι παλαμες; Θα βοηθησει πολυ, ευχαριστω.

egweimai
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ευχαριστώ. Και κάτι άλλο ρε φίλε. Επειδή διαβάζω τώρα διάφορα μηνύματα σχετικά με τα αθλήματα, άλλος λέει πως είναι κάτι σα διαγωνισμός κι άλλος λέει πως αρκεί να βγάλεις ό, τι απαιτείται. Τι ισχύει; Δηλαδή αν αντί για 4 έλξεις που ζητάνε εγώ κάνω 10 θα είναι πλεονέκτημα ή δε μετράει; Πάντως απ' ό, τι μου έχουν πει, δεν κόβουν και κανέναν.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εσύ προσπαθείς για το καλύτερο με ότι και εάν αυτό συνεπάγεται. Εννοείται πως καλό θα ήτανε να είσαι μέσα στα όρια τα οποία ορίζουν, αλλά είναι πραγματικότητα και το ότι σπάνια κόβουν παιδιά που θέλουν να υπηρετήσουν στις καταδρομές.
egweimai
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Κοίτα τα βγάζω όλα. Μόνο για τις κάμψεις δεν είμαι σίγουρος (νομίζω ζητάνε 40 ενώ βγάζω 25-30). Απλώς καλό είναι να ξέρω επειδή αν είμαι οκ με 5 έλξεις κι εγώ κάνω άσκοπα 10 πχ, θα είμαι κουρασμένος για την επόμενη δοκιμασία
teolok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από teolok »

Απο οτι εχω ακουσει αν κανεις περισσοτερα απο το οριο σε καποιο (αν δεν σε σταματησουν) πιθανον να λειτουργησει θετικα σε περιπτωση που κανεις λιγοτερα σε καποιο αλλο. Αν πχ κανεις 80 καμψεις και αλλους τοσους κοιλιακους αλλα μονο 2-3 ελξεις δεν νομιζω οτι θα τους πειραξει. Αλλα ξαναλεω αυτο μου το εχουν πει, δεν ειναι προσωπικη εμπειρια.
egweimai
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εγώ θα κάνω μέχρι να μου πουν να σταματήσω για να είμαι οκ.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Για να μπει καποιος στα λοκ πρεπει να κανει και ελξεις σε μονοζυγο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Για να μπει καποιος στα λοκ πρεπει να κανει και ελξεις σε μονοζυγο;

Ναι, μην ρωτήσεις πόσες απλά ψάξε.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες