Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από antonioknight »

Παρτε ενα κινητο απλο για να μην εχετε προβλημα
Άβαταρ μέλους
SVDDragunov.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από SVDDragunov. »

Να ρωτησω κατι αλλο.(δεν βρηκα το αντιστοιχο θεμα οποτε κανψ εδω την ερωτηση) ... Αμα παρω μαζι μου FullFace θα πουν τιποτα ; Γιατι πιστευω τις κρυες νυχτες του χειμωνα στην σκοπια θα ειναι πολυ χρησιμο.'Η θα ακουσω καμια καμπανα ; Ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπορείς να έχεις μαζί σου fullface ναι.
Άβαταρ μέλους
SVDDragunov.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από SVDDragunov. »

Ευχαριστω πολυ.
StillBorn

Δημοσίευση από StillBorn »

Καλησπερα παιδια!Ειναι να καταταγω Ναυπλιο την επομενη τριτη και θα ηθελα να ρωτησω για το κινητο τηλεφωνο. Δεν με ενδιαφερει η καμερα απλα Το χρειαζομαι για να μπαινω ιντερνετ. Η κοπελα μου σπουδαζει γερμανια και επικοινωνουμε μεσω email.Mε μια απλη συσκευη δεν θα εχω την δυνατοτητα να μπαινω ιντερνετ, συνεπως δεν θα μπορω να μιλαω μαζι της.

Γνωριζει μηπως κανεις που υπηρετησε Ναυπλιο, αν μπορω να το περασω καπως. Αν το εχω στη τσεπη θα με ψαξουν οταν παρουσιαστω; Πρεπει να το αναφερω μηπως; Δυστυχως τα email Ειναι ο μονος οικονομικος τροπος να επικοινωνησω απο τη στιγμη που βρησκεται εκτος ελλαδας.

Άβαταρ μέλους
morfeas3kala
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από morfeas3kala »

StillBorn έγραψε:Καλησπερα παιδια!Ειναι να καταταγω Ναυπλιο την επομενη τριτη και θα ηθελα να ρωτησω για το κινητο τηλεφωνο. Δεν με ενδιαφερει η καμερα απλα Το χρειαζομαι για να μπαινω ιντερνετ. Η κοπελα μου σπουδαζει γερμανια και επικοινωνουμε μεσω email.Mε μια απλη συσκευη δεν θα εχω την δυνατοτητα να μπαινω ιντερνετ, συνεπως δεν θα μπορω να μιλαω μαζι της.

Γνωριζει μηπως κανεις που υπηρετησε Ναυπλιο, αν μπορω να το περασω καπως. Αν το εχω στη τσεπη θα με ψαξουν οταν παρουσιαστω; Πρεπει να το αναφερω μηπως; Δυστυχως τα email Ειναι ο μονος οικονομικος τροπος να επικοινωνησω απο τη στιγμη που βρησκεται εκτος ελλαδας.

Είναι ανάλογα με το ποιός θα σε ψάξει. Αν ο άλλος θέλει να κάνει σωστά τη δουλεία του θα στο πάρει το κινητό. Καλύτερα να έχεις 2 κινητά το ένα χωρίς κάμερα και το άλλο καλά κρυμένο πάνω σου. Και το βραδάκι που θα πέσεις για ξεκούραση το βάζεις στα πραγματά σου...
Να σε ψάξει δεν ξέρω σίγουρα αν μπορεί αν και νομίζω ότι επιτρέπετε. Αλλά μπορεί σίγουρα να σου πεί να γυρίσεις τις τσέπες σου ανάποδα.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

morfeas3kala έγραψε:
Είναι ανάλογα με το ποιός θα σε ψάξει. Αν ο άλλος θέλει να κάνει σωστά τη δουλεία του θα στο πάρει το κινητό. Καλύτερα να έχεις 2 κινητά το ένα χωρίς κάμερα και το άλλο καλά κρυμένο πάνω σου. Και το βραδάκι που θα πέσεις για ξεκούραση το βάζεις στα πραγματά σου...
Να σε ψάξει δεν ξέρω σίγουρα αν μπορεί αν και νομίζω ότι επιτρέπετε. Αλλά μπορεί σίγουρα να σου πεί να γυρίσεις τις τσέπες σου ανάποδα.

αυτό κάνουν όλοι με τα δύο κινητά. Και εγώ αυτό έκανα. Ο σωματικός έλεγχος δεν επιτρέπεται νομικά, όμως στον στρατό ισχύουν άλλοι κανόνες, οπότε άτυπα επιτρέπεται δεν υπάρχει και κανονισμός όμως για αυτό.

StillBorn

Δημοσίευση από StillBorn »

Και εγω αυτο σκεφτηκα, να επαιρνα δυο. Αν ομως μου το βρουν το καλο, θα μου το κρατησουν; Και αν ναι ποτε θα μου το επιστρεψουν?
LARA GARCIA DANI
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από LARA GARCIA DANI »

Κι εμενα με ενδιαφερει να μπαινω στο ιντερνετ και γιαυτο σκεφτομαι να παρω μαζι μου ταμπλετ (χωρις καμερα φυσικα) πιστευετε οτι μαυτο θα εχω προβλημα;

RTech

Δημοσίευση από RTech »

Έχω την εντύπωση ότι η μόνη απαίτηση για κινητό είναι να μην έχει κάμερα. Άρα αν δεν έχει κάμερα θεωρώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα, άσχετα του αν μπαίνει internet.

Τώρα για tablet λίγο δύσκολο το κόβω. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί θα τους φανεί κάπως.

Αν πάρεις κινητό με κάμερα, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σε κοινή θέα. Δεν ξέρεις ποιός πρόκειται να μπει στο θάλαμο ενώ φορτίζεις. Πρέπει να φορτίζεις μόνο όταν είσαι εσύ από πάνω και να το έχεις σε θέση που να μπορείς να το κρύψεις μέσα σε 5 δευτερόλεπτα (κοινώς αν είσαι ακριβώς δίπλα στην είσοδο του θαλάμου μάλλον θα έχεις θέμα).

Αν το ανακαλύψουν θα σου το κατασχέσουν και θα φας περί τα 10 Φ. Θα σου το επιστρέψουν μόλις βγεις με άδεια ορκωμοσίας, ίσως όταν θα έχεις επισκεπτήριο, με το σκεπτικό ότι θα το δώσεις στους δικούς σου.
Άβαταρ μέλους
Rossoblu
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Rossoblu »

KΑλυτερα στο κεντρο να να μην εχεις κινητο με καμερα, ενα απλο αρκει για να επικοινωνεις με τον εξω κοσμο. Υπολογιστε και το γεγονος οτι τα smartphones καταναλωνουν πολλη μπαταρια και στο κεντρο οι πριζες για να φορτισεις ειναι συνηθως δυσευρετες.
17/11/10 - 9/12/10 ΚΕΤΘ 9/12/10 - 6/5/11 3ο ΤΕΑΣ 7/5/11 - 29/5/11 I ΜΠ/ΛΣ 30/5/11 - 16/8/11 3ο ΤΕΑΣ
arxaios297

Δημοσίευση από arxaios297 »

ΚΕΤΘ Αυλώνα σήμερα παρουσιάστηκε φίλος και του έσπασαν την κάμερα του κινητού. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν για όσους παρουσιάζονται και γι'αυτούς που λένε ότι απλά στο παίρνουν.
nikos1994

Δημοσίευση από nikos1994 »

Στα στρατοπεδα δεν υπαρχουν καμερες που μας κατασκοπευουν; Εχω ακουσει οτι παντου εχουν καμερες ακομα και μεσα στα δωματια. Ετσι μου ειπε καποιος. Εμας λοιπον γιατι μας απαγορευουν τις καμερες; Λες και ποιος ξερει τι θα κανουμε...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

nikos1994 έγραψε:Στα στρατοπεδα δεν υπαρχουν καμερες που μας κατασκοπευουν; Εχω ακουσει οτι παντου εχουν καμερες ακομα και μεσα στα δωματια. Ετσι μου ειπε καποιος. Εμας λοιπον γιατι μας απαγορευουν τις καμερες; Λες και ποιος ξερει τι θα κανουμε...

Καλησπέρα φίλε μου. Οι κάμερες που υπάρχουν εντός των στρατοπέδων (δεν υπάρχουν εντός των θαλάμων) αλλα αποκλειστικά περιμετρικά του στρατοπέδου ή σε καίρια σημεία ασφάλειας (αποθήκες ΒΟΠ-ΑΟΤ) και υφίστανται αποκλειστικά για την ασφάλεια του στρατοπέδου και των αποθηκών οπλισμού, και όχι για έλεγχο εργασίας του προσωπικού. Ο λόγος τώρα που απαγορεύουν τις κάμερες είναι για να μην τραβηχτεί απο κάποιον κάποιο βίντεο η φωτογραφίες της στρατιωτικής εγκατάστασης και διοχετευτούν αυτές σε κακόβουλο προορισμό.

nikos1994

Δημοσίευση από nikos1994 »

dn24 έγραψε:
nikos1994 έγραψε:Στα στρατοπεδα δεν υπαρχουν καμερες που μας κατασκοπευουν; Εχω ακουσει οτι παντου εχουν καμερες ακομα και μεσα στα δωματια. Ετσι μου ειπε καποιος. Εμας λοιπον γιατι μας απαγορευουν τις καμερες; Λες και ποιος ξερει τι θα κανουμε...

Καλησπέρα φίλε μου. Οι κάμερες που υπάρχουν εντός των στρατοπέδων (δεν υπάρχουν εντός των θαλάμων) αλλα αποκλειστικά περιμετρικά του στρατοπέδου ή σε καίρια σημεία ασφάλειας (αποθήκες ΒΟΠ-ΑΟΤ) και υφίστανται αποκλειστικά για την ασφάλεια του στρατοπέδου και των αποθηκών οπλισμού, και όχι για έλεγχο εργασίας του προσωπικού. Ο λόγος τώρα που απαγορεύουν τις κάμερες είναι για να μην τραβηχτεί απο κάποιον κάποιο βίντεο η φωτογραφίες της στρατιωτικής εγκατάστασης και διοχετευτούν αυτές σε κακόβουλο προορισμό.

Ναι αλλα για δες εδω http://diktiospartakos.blogspot.gr/2009/02/blog-post_20.html Που εχουν βαλει καμερες μεσα σε θαλαμους! Οσον αφορα τα κινητα, ενταξει εν μερει εχουν δικιο, αλλα απο την αλλη εαν γνωριζουν οτι δεν υπαρχουν καμερες καταγραφης, ισως να το εκμεταλλευονται οι ανωτεροι αυτο και να κανουν καταχρηση εξουσιας, με παραβατικες συμπεριφορες προς τους στρατιωτες. Δεν γνωριζω εκ των εσω καθως ακομα δεν εχω υπηρετησει αλλα πολλα ακουω και μαθαινω...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης