Greek_Army έγραψε:Σωματικό έλεγχο δεν σου κάνουν γιατί απαγορεύεται, τώρα αν βρουν στο σάκο 2 φορτιστές κινητών με διαφορετικά βύσματα θα νομίζουν ότι τους περνάς για χαζούς
Εγώ έχω κινητό χωρίς κάμερα, για σίγουρα να τον πάρω πάνω μου κ τον φορτιστή;
Παρε ενα κινητο χωρις καμερα τουλαχιστον τωρα που θα παρουσιαστεις και μετα την αδεια σου οταν ξαναγυρισεις παρε αυτο με την καμερα που δε θα σε ψαξουν τοσο πολυ οσο την πρωτη φορα. Δε θα παθεις και τιποτα 10 μερες αν δεν εχεις κινητο με καμερα!
ΡΕ φιλε τι βλακεις γραφεται σοβαρα τωρα, ο αλλος λεει του σπασανε το κινητο επειδη ειχε καμερα, κατι τετοιο ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, στο περνουνε κ στο επιστρεφουνε μολις παρεις την μεταθεση, οπως επισης κ ηλεκτρικες ξυριστικες μηχανες περνουνε. παρτε ενα μπουφανακι με τσεπουλες χωστε μεσα σε αθορυβο παντα, σε μια αλλη τσεπουλα τον φορτιστη κ ειστε ετοιμοι. Μην γραφετε πραγματα τα οποια δεν εχετε ζησει κ γινεται ραδιο αρβυλα, κριμα ειναι να πανικοβαλλονται μερικα ατομα ετσι, κρυφτε το κ το βγαζετε οταν θα ειστε καπου που ξερετε οτι μπορειτε να μιλησετε, και ναι μπορεις να στελνεις σμς αν δεν σε παιρνει ο υπνος, και τα παντα...
Εγω στην ελδυκ στο 2ο ταγμα οταν πηγα την πρωτη μερα μας ρωτησαν εχεις κινητο με καμερα αν ναι απλος το δηλωνεις οταν περασεις απ τη συνεντευξη του λοχαγου και το κρατας
Αυτο το κινητο θα μου το παρουν στην καταταξη; Ρωταω γιατι εχει ραδιο, δεν εχει καμερα. Συγνωμη για τη "διαφημιση" του site, απλα γραφει αναλυτικα τι εχει...
Παιδιά ακούω άτομα να λένε ότι καλύτερα να το βάλω στο τζίν το κινητό και όχι στο σακίδιο γιατί θα μου το πάρουν. Ισχύει; Δεν έχει κάμερα, είναι ένα πολύ απλό κινητό.
Powarz έγραψε:Παιδιά ακούω άτομα να λένε ότι καλύτερα να το βάλω στο τζίν το κινητό και όχι στο σακίδιο γιατί θα μου το πάρουν. Ισχύει; Δεν έχει κάμερα, είναι ένα πολύ απλό κινητό.
Οπου και να το βαλεις θα σε ρωτησουν το κινητο σου αν εχει καμερα θα το δειξεις και αν δεν εχει εισαι κομπλε τι αγχωνεστε τοσο με αυτο το θεμα; Αραξε