Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Εννοειται αυτο 

Παιδια απλα αν μπορειτε απαντηστε μου σε αυτο. Αν την σπασω και φαινεται οτι δν βγαζει φωτογραφιες, θα μ πουν κατι; Ευχαριστω
Μιχάλη, εφόσον λένε οτι δεν Επιτρεπονται κινητά με κάμερα οτι και να το κανεις νομίζω θα στο πάρουν...
Σε γνωστό μου το έσπασαν το κινητό... Αρα παίρνεις ενα αλλο.
και στην τελική 15 μερες ειναι μπορεις να ζήσεις και χωρις νετ. Τοσα χρόνια πως ζουσες;
Σε γνωστό μου το έσπασαν το κινητό... Αρα παίρνεις ενα αλλο.
και στην τελική 15 μερες ειναι μπορεις να ζήσεις και χωρις νετ. Τοσα χρόνια πως ζουσες;
Απλα ρε φιλε ηθελα νετ... Δηλαδη αν την σπασω, και τους πω οτι δν ειχα λεφτα να παρω αλλο και εσπασα την καμερα... Και εννοειται να την εχω οντως σπασμενη... Θα μου πουν λες ε?
Νομιζω ναι. Την φραση εκει "εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο στρατός" τν ξε; Χααχαχα
δωσε 30 ευρω και παρε αλλο ή δανεισου απο καποιον γνωστό σου.
δωσε 30 ευρω και παρε αλλο ή δανεισου απο καποιον γνωστό σου.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Σε προηγούμενη σειρά πάντως όσους είχαν κινητό με κάμερα τους έθεταν το δίλημμα ή να κρατηθεί μέχρι την πρώτη άδεια ή να σπάσουν την κάμερα μπροστά τους.Μιχάλης έγραψε:Απλα ρε φιλε ηθελα νετ... Δηλαδη αν την σπασω, και τους πω οτι δν ειχα λεφτα να παρω αλλο και εσπασα την καμερα... Και εννοειται να την εχω οντως σπασμενη... Θα μου πουν λες ε;
ioannis-georgios έγραψε:Σε προηγούμενη σειρά πάντως όσους είχαν κινητό με κάμερα τους έθεταν το δίλημμα ή να κρατηθεί μέχρι την πρώτη άδεια ή να σπάσουν την κάμερα μπροστά τους.Μιχάλης έγραψε:Απλα ρε φιλε ηθελα νετ... Δηλαδη αν την σπασω, και τους πω οτι δν ειχα λεφτα να παρω αλλο και εσπασα την καμερα... Και εννοειται να την εχω οντως σπασμενη... Θα μου πουν λες ε;
προσωπικα πιστευω οτι ειναι τελειως βλακεία και αυτο το δίλημμα. Θα πρεπει να μαθουμαι να ζουμε με κανονες.
ολοι εχουμε κινητα με καμερες. Αλλα δεν θα εμπαινα στο τριπακι σπαστε μου την καμερα για Να το παρω Μεσα μαζι...
Αρα παιδια αν η καμερα φαινετε οτι ειναι σπασμενη, δν υπαρχει προβλημα...
Υπαρχει, λογικα δε θα σε αφησουν, δεν τους νοιαζει αν ειναι σπασμενη η οχι, απλα δε θελουν να εχει καμερα! Δε θα βγαλεις ακρη οτι και να τους πεις!
Και τζαμπα θα μπεις στο ματι τους, λογο αυτου του θεματος.
Παιδιά να ρωτήσω, το κινητό το κρύβουμε πάνω μας ή μέσα σε καμιά κάλτσα στο σάκο, τον φορτιστή με τον ίδιο τρόπο τον κρύβουμε ή δεν πειράζει και να τον δουν?
Δεν πιστεύω μέσα στον σάκο γιατί τον ελέγχουν.
Τώρα δεν ξέρω αν σου κάνουν και σωματικό έλεγχο.
Αν κάποιος γνωρίζει, ας απαντήσει γιατί έχω την ίδια απορία.
Τώρα δεν ξέρω αν σου κάνουν και σωματικό έλεγχο.
Αν κάποιος γνωρίζει, ας απαντήσει γιατί έχω την ίδια απορία.
Αν δεν εχει καμερα δεν εχεις προβλημα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Σωματικό έλεγχο δεν σου κάνουν γιατί απαγορεύεται, τώρα αν βρουν στο σάκο 2 φορτιστές κινητών με διαφορετικά βύσματα θα νομίζουν ότι τους περνάς για χαζούς 
υπόψιν εγώ όταν είχα παρουσιαστεί στο κινητό η κάμερα δεν δούλευε είχε χαλάσει, όταν τους το έδειξα μου είπανε ότι θα μου το κρατήσουνε επειδή έχει πάνω του κάμερα άσχετο που δεν λειτουργούσε

υπόψιν εγώ όταν είχα παρουσιαστεί στο κινητό η κάμερα δεν δούλευε είχε χαλάσει, όταν τους το έδειξα μου είπανε ότι θα μου το κρατήσουνε επειδή έχει πάνω του κάμερα άσχετο που δεν λειτουργούσε
panos_ath έγραψε:Αν δεν εχει καμερα δεν εχεις προβλημα.
Ευχαριστώ φιλε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης