Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις
Κάτι που πρόσεξα στο site του ΓΕΣ στο φυλλάδιο ενημέρωσης για αυτούς που θέλουν Ειδικές Δυνάμεις: Θα ξεχωρίσεις απ' όλους τους φίλους σου...
Κύριοι, δεν πάμε ΕΔ για να κάνουμε τους καμπόσους στους φίλους μας. Γενικά το φυλλάδιο για εμένα είναι απαράδεκτο.
Κύριοι, δεν πάμε ΕΔ για να κάνουμε τους καμπόσους στους φίλους μας. Γενικά το φυλλάδιο για εμένα είναι απαράδεκτο.
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
+1 στον shev
Και τι εννοει ο ποιητης του φυλλαδιου οτι εχει αμφιβιους στην Αθηνα; Τη Ζ ΜΑΚ εννοεί; Γιατι αν ειναι ετσι οι τυποι ειναι τοσο ασχετοι που ενα πιτσιρικι που απλα ψαχνεται στα σχετικα forum να αφηναν να περιγραψει τι παιζει, καλυτερα θα τα λεγε.
Καλησπέρα παιδιά.
Πείγα πέρασα περιοδεύων και δήλωσα ειδικές δυνάμεις.
Θα πάω καταδρομείς και έχω ακούσει οτι υπάρχει μια κατηγορία που πας απο νησί σε νησί βραχωνισήδες ξερωνήσια και τέτοια πράγματα.
Θέλω να μάθω πως λέγετε αυτή η κατηγορία και εάν αξίζει να πάω εκεί ή να πάω απλά ειδικές δυνάμεις καταδρομέας.
Εκτός απο αυτό πόσα είναι τα μόρια που παίρνω;
Συγώμη για τα διορθωτικά μου λάθοι
περιμενω απαντήσεις
Θα πάω καταδρομείς και έχω ακούσει οτι υπάρχει μια κατηγορία που πας απο νησί σε νησί βραχωνισήδες ξερωνήσια και τέτοια πράγματα.
Θέλω να μάθω πως λέγετε αυτή η κατηγορία και εάν αξίζει να πάω εκεί ή να πάω απλά ειδικές δυνάμεις καταδρομέας.
περιμενω απαντήσεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 89
Τάσοσ έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.
περιμενω απαντήσεις
Αμφίβιοι Καταδρομείς: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις
Μεχρι πιο βαθμο φτάνουν οσοι υπηρετούν ΕΔ; Μπορέι να γίνει κάποιος λοχίας;
-
- Στρατηγός
στ έγραψε:Μεχρι πιο βαθμο φτάνουν οσοι υπηρετούν ΕΔ; Μπορέι να γίνει κάποιος λοχίας;
Μέχρι δεκανέας
Ο λοχίας μας έχει αφήσει εδώ και μερικά χρόνια
Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Τι εννουμε οταν λεμε να παει καποιος ειδικες δυναμεις εθελοντης ; Δηλαδη να τον καλεσουν αμεσως μολις κλεισει τα 18 ;
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
-
- Στρατηγός
bodybuilder625 έγραψε:Τι εννουμε οταν λεμε να παει καποιος ειδικες δυναμεις εθελοντης ; Δηλαδη να τον καλεσουν αμεσως μολις κλεισει τα 18 ;
Στις ειδικές δυνάμεις πηγαίνεις έτσι κι'αλλιώς εθελοντικά (μένει όποιος θέλει)
Αυτό που λες με την ηλικία αφορά γενικά την εθελοντική κατάταξη
Παιδια καλησπερα... Εχω καποιες αποριες, καποια ισως φανουν κ χαζα... Σημερα πηγα και εκοψα την αναβολη μου αλλα σε ΚΕΠ εκει ομως στο χαρτι που μου δωσανε δεν αναφερει πουθενα σε πιο σωμα θελω να καταταγω, οποτε ρωτησα και μου ειπανε οτι απλα αν θελω το γραφω απο μονος μου, προσωπικα θελω ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτιστων το οποιο και σημειωσα. Η ερωτηση μου ειναι αν οντως θα το λαβουν υποψην τους ετσι η πρεπει να παω στα κεντρικα να το αλλαξω; Γιατι περνω στα τηλεφωνα και δεν το σηκωνει κανεις... Οσο αναφορα για τις ειδικες δυναμεις εγω εχω ενα ταττουαζ πισω στην πλατη κ 2 τρυπες απο σκουλαρικια αυτα παιζουν ρολο; Γιατι ειχα ακουσει οτι μπορει να σε κοψουν απο κατι τετοιο... Και το αλλο που ηθελα να μαθω ειναι τι απαραιτητο ζητανε για να "περασεις" τις ειδικες δυναμεις σαν πρωτο τεστ ας πουμε... Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει κυριως για το πρωτο θεμα αν δηλαδη πρεπει να παω να αλλαξω απο κοντα στο που θελω να καταταγω... (οταν ειχα παρει την αναβολη μου για σπουδες η επιλογη μου τοτε ηταν ουδετερο). Ευχαριστω.

Το επίσημο φυλλάδιο το έχετε δει; Δεν είναι πολύ γελοίο ή μόνο ς' εμένα φαίνεται έτσι;Τα παρουσιάζει λες και πας διακοπές. Εκτός κι αν εγώ το έχω πολύ σοβαρά στο μυαλό μου και αγχώνομαι χωρίς λόγο.
Χαχα, εκπληκτικό. Ποια δεκαετία το έφτιαξαν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες