Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2012)
Τα λουκέτα με μακρύ λαιμό που τα χρησιμοποιείς;2 με μακρύ λαιμό Φτανουν;
Για το όπλο, όταν το τοποθετείς στον οπλοβαστό.
Αν θές βάζεις και στον φοριαμό τέτοιο, αλλά καλύτερα πάρε μικρότερο.
Αν θές βάζεις και στον φοριαμό τέτοιο, αλλά καλύτερα πάρε μικρότερο.
Γεια Σας! Την δευτέρα παρουσιάζομαι Σπάρτη Και ετοιμάζομαι! Έχω Τις Εξής Απορίες :
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απαντήσεις!
Για το #1
3) Ναι, απλά να προσέχεις γιατί δεν είναι και ο καλύτερος υγειονομικά χώρος. Καλό θα ήταν να συνηθίσεις με γυαλιά καθόλη τη διάρκεια της θητείας σου.
4) Φυσικά και δεν είναι ανάγκη, μην πάρεις βέβαια τίποτα με τρελά σχέδια.
2), έχε τα για τη μετάθεση, εκεί ίσως σου χρειαστούν.Λουκέτα (1 όπλου με μακρύ λαιμό,1 πολύ μικρό για άρβυλα,1 για φοριαμό, για σακίδιο ταξιδίου,1 για το "λουκάνικο")
3) Ναι, απλά να προσέχεις γιατί δεν είναι και ο καλύτερος υγειονομικά χώρος. Καλό θα ήταν να συνηθίσεις με γυαλιά καθόλη τη διάρκεια της θητείας σου.
4) Φυσικά και δεν είναι ανάγκη, μην πάρεις βέβαια τίποτα με τρελά σχέδια.

Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπρελόκ θα ήταν προτιμότερο να πάρω μαζί μου την Πέμπτη που παρουσιάζομαι...
Απλό μπρελόκ και να το έχω σε κάποια τσέπη στο παντελόνι ή στο χιτώνιο (αν το λέω σωστά);
Έχω σκεφτεί για κρίκο ο οποίος θα πιάνεται σε σημείο που περνάει η ζώνη και να έχει μικρή αλυσίδα η οποία θα καταλήγει στην τσέπη του παντελονιού.
Επίσης έχω σκεφτεί να αγοράσω ένα σταυρό με λουράκι για το λαιμό και εκεί να περάσω και τα κλειδιά...
Τι προτείνετε; Όσοι έχετε υπηρετήσει που βάζατε τα κλειδιά σας;
Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπρελόκ θα ήταν προτιμότερο να πάρω μαζί μου την Πέμπτη που παρουσιάζομαι...
Απλό μπρελόκ και να το έχω σε κάποια τσέπη στο παντελόνι ή στο χιτώνιο (αν το λέω σωστά);
Έχω σκεφτεί για κρίκο ο οποίος θα πιάνεται σε σημείο που περνάει η ζώνη και να έχει μικρή αλυσίδα η οποία θα καταλήγει στην τσέπη του παντελονιού.
Επίσης έχω σκεφτεί να αγοράσω ένα σταυρό με λουράκι για το λαιμό και εκεί να περάσω και τα κλειδιά...
Τι προτείνετε; Όσοι έχετε υπηρετήσει που βάζατε τα κλειδιά σας;
Αλυσία με κρίκο και γαντζάκι, φυσικά θα τη κρύβεις στις τσέπες του παντελονιού.
Σαν αυτό:

Σαν αυτό:

OK! Σ΄ευχαριστώ! Να το κρύβω όλο μέσα στην τσέπη ή τον κρίκο να τον πιάνω σε σημείο που περνάει η ζώνη και το υπόλοιπο μέσα;
Ναι, τον κρίκο σε μία από τις θηλειές της ζώνης και το υπόλοιπο κρυμμένο στην αριστερή ή δεξιά τσέπη.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Για να μην την πατήσουν και άλλοι προσέξτε αυτό
http://www.tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/armylandgr.html
http://www.tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/armylandgr.html
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Να ρωτήσω, φανελάκια πρέπει οπωσδήποτε να είναι χρώμα παραλλαγής ή τους κάνουν και τα μονόχρωμα, πχ. Μαύρο, γκρι.
επίσης πειράζει αν πάρω μαζί μου μια γκρι/μαύρη αθλητική φόρμα που έχω, για να την φοράω το βράδυ στον ύπνο μου;
επίσης πειράζει αν πάρω μαζί μου μια γκρι/μαύρη αθλητική φόρμα που έχω, για να την φοράω το βράδυ στον ύπνο μου;
1) Παραλλαγής, δεν επιτρέπεται άλλο χρώμα. Παλαιότερα επιτρεπόταν και το σκέτο φαιοπράσινο.
2) Ναι μπορείς.
2) Ναι μπορείς.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να μου προτείνετε κάνα μαγαζί με στρατιωτικά είδη της προκοπής;
μην πάθω τίποτα όπως αυτό που είδα στο link του tromaktiko.
μην πάθω τίποτα όπως αυτό που είδα στο link του tromaktiko.
- aleksandermp
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Πω πω ρε παιδιά, ώρες ώρες είμαστε τραγικοί εμείς τα ψάρια. ) να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου μια πανχαζη ερώτηση, επειδή είναι σημαντικό το θέμα με τους πάτους για να μπορούμε να περπατάμε σαν άνθρωποι και όχι σαν γκόμενες σε 12ποντο, τι πάτους προτείνετε; Μπορείτε να βγάλετε κάποιον σύνδεσμο από ηλεκτρονικό κατάστημα ; Εγώ για παράδειγμα βρήκα αυτό
http://www.army-market.gr/product_info.php?products_id=730
δεν γράφει καμία πληροφορία
Τι υλικό θα πρέπει να είναι ; Πόσους πάτους πρέπει να έχω μαζί μου;2 ζευγάρια,3 ; Διαφορετικούς το καλοκαίρι διαφορετικούς το Χειμώνα Διάβασα σε προηγούμενο άρθρο
http://www.army-market.gr/product_info.php?products_id=730
δεν γράφει καμία πληροφορία
Τι υλικό θα πρέπει να είναι ; Πόσους πάτους πρέπει να έχω μαζί μου;2 ζευγάρια,3 ; Διαφορετικούς το καλοκαίρι διαφορετικούς το Χειμώνα Διάβασα σε προηγούμενο άρθρο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης