Κόψιμο από τις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ,50-50 είναι μπορεί να πάει σε νησί μπορεί να πάει και έβρο
g3
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από g3 »

Καλημερα παιδια ειμαι πυροβολικο και ηρ8ε μια επιτροπη στο στρατοπεδο και μας ειπε ποιοι θελουν να πανε ειδηκες δυναμεις, εγω δηλωσα και Εκανα καποια αθληματα και με πηραν στα λοκ. Τωρα εχω Αλαξει γνωμη τη κανω;

teolok
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από teolok »

Πως ξερεις οτι σε πηραν ΛΟΚ απο τωρα, μηπως εννοεις οτι σε πηραν στο Πευκο γενικοτερα; Γιατι ξερω οτι το τι θα πας (ΛΟΚ, αφμιβιος, αλεξιπτωτιστης) το επιλεγεις στο Πευκο στην συνεχεια...
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

Παιδια και κατι αλλο που εχω απορια αν ξερετε, εφοσων παρουσιαστω Μ. Πευκο που λεει και το χαρτι μου και τους πω οτι δεν επιθυμω να υπηρετησω Ε. Δ. Μετα απο ποσο καιρο φευγω απο Πευκο; Καθομαι μεχρι την ορκομωσια εκει; Και μετα την ορκομωσια παω αλλου η απο εκεινο το κεντρο με στελνουν σε καποιο αλλο κεντρο πχ πεζικου; Ευχαριστω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Giannis έγραψε:Παιδια και κατι αλλο που εχω απορια αν ξερετε, εφοσων παρουσιαστω Μ. Πευκο που λεει και το χαρτι μου και τους πω οτι δεν επιθυμω να υπηρετησω Ε. Δ. Μετα απο ποσο καιρο φευγω απο Πευκο; Καθομαι μεχρι την ορκομωσια εκει; Και μετα την ορκομωσια παω αλλου η απο εκεινο το κεντρο με στελνουν σε καποιο αλλο κεντρο πχ πεζικου; Ευχαριστω

Ναι θα ορκιστείς στο Μ. Πεύκο και μετά θα φύγεις με μετάθεση σε μονάδα Πεζικού.
Giannis

Δημοσίευση από Giannis »

D.Y.K έγραψε:
Giannis έγραψε:Παιδια και κατι αλλο που εχω απορια αν ξερετε, εφοσων παρουσιαστω Μ. Πευκο που λεει και το χαρτι μου και τους πω οτι δεν επιθυμω να υπηρετησω Ε. Δ. Μετα απο ποσο καιρο φευγω απο Πευκο; Καθομαι μεχρι την ορκομωσια εκει; Και μετα την ορκομωσια παω αλλου η απο εκεινο το κεντρο με στελνουν σε καποιο αλλο κεντρο πχ πεζικου; Ευχαριστω

Ναι θα ορκιστείς στο Μ. Πεύκο και μετά θα φύγεις με μετάθεση σε μονάδα Πεζικού.
Ευχαριστω

TASOS

Δημοσίευση από TASOS »

Μπηκα πεζικο... Μετα δηλωσα ελεξιπτωτιστης... Με πειρανε... Αλλα με στειλαν για ειδικοτητα... Και μετα θα παω 1μαλ... Εκει αν με κοψουν... Παω ειδικες δυναμεις παλι η πεζικο; Και αν παο πεζικο... Ως ανεπιθημιτος η κανονικα; Θα αλλαξει το γιωτα; Θα ηθελα μια σαφεις απαντηση!

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από pantzos4 »

TASOS έγραψε:Μπηκα πεζικο... Μετα δηλωσα ελεξιπτωτιστης... Με πειρανε... Αλλα με στειλαν για ειδικοτητα... Και μετα θα παω 1μαλ... Εκει αν με κοψουν... Παω ειδικες δυναμεις παλι η πεζικο; Και αν παο πεζικο... Ως ανεπιθημιτος η κανονικα; Θα αλλαξει το γιωτα; Θα ηθελα μια σαφεις απαντηση!

Το γιωτα δεν αλάζει.

Κανονικα θα πας οχι σαν ανεπιθημιτος εκτος αν σε κόψουν για κάτι που έκανες ΣΟΒΑΡΟ! Χτυπισες κανεναν κτλ

Το αν σε κόψουν απο ελαξιπτοτα και πας πεζικο δεν το ξέρω με σιγουρία... Πάντος έχω μια υπόνια οτι ναι πας παίζικο γιατι σε κοβουν απο ΕΔ οχι απλα απο αλεξίπτοτα

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
nik

Δημοσίευση από nik »

Ο Αδελφός μου υπηρετεί σε ένα ΕΤΕΘ έχει ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΕ τούς είπαν λοιπόν ότι στο τέλος του μήνα θα περάσουν αθλητικά και όποιος δέν πιάσει τα νούμερα θα του κάνουν αναφορά και θα τον κόψουν, είναι αλήθεια αυτό ή παραμύθι;

Μιά υπεύθυνη απάντηση παρακαλώ, ευχαριστώ.

master

Δημοσίευση από master »

Φιλε μου Νικ να μην ψαρωνει ο αδερφος σου οταν περνει το πασινο μπερε δεν προκειτε να τον κοψει.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gate4hooligans
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από gate4hooligans »

Καλησπερα παιδια!

Μου ηρθε περιοδευων και σκεφτομαι να δηλωσω ΛΟΚ.
Τι παιζει, σε περιπτωση που τα βρεις σκουρα μπορεις να την κανεις για αλλο σωμα; Καπου ακουσα οτι οι ειδικες δυναμεις ειναι εθελοντικες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

gate4hooligans έγραψε:Καλησπερα παιδια!

Μου ηρθε περιοδευων και σκεφτομαι να δηλωσω ΛΟΚ.
Τι παιζει, σε περιπτωση που τα βρεις σκουρα μπορεις να την κανεις για αλλο σωμα; Καπου ακουσα οτι οι ειδικες δυναμεις ειναι εθελοντικες.

η θητεία είναι εθελοντική αλλά αν μπεις δύσκολα κόβεσαι, μπορείς να διαβάσεις και αυτό το θέμα

tinaaki

Δημοσίευση από tinaaki »

Παιδια ο δικος μου μπηκε ειδικες δυναμεις αλλα τελικα τον κοψανε λογω θυρεοειδη και θα πει κανονικα πεζικο, ξερετε μηπως γτ σε κοβουν απο ειδικες δυναμεις για κατι τετοιο; Θελω να πω οτι τον εχει ρυθμισμενο τον θυρεοειδη με χαπι. Ποιος ο λογος να σε κοψουν; Μπορει να παθεις τπτ απο αυτο και αν ναι τι;Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Πολλοί άνθρωποι που έχουν θυρεοειδή συνήθως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την πίεση τους, είτε τους ανεβαίνει πολύ, είτε τους κατεβαίνει πολύ, επίσης στις ειδικές δυνάμεις απαγορεύεται η λήψη χαπιών, άρα ο δικός σου φυσιολογικά κόπηκε, θα μπορούσε βέβαια να μην πει τίποτα και να συνεχίσει αλλά καλά έκανε και το είπε, δεν παίζουμε με θέματα υγείας
Άβαταρ μέλους
Αετός ЭЄ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Αετός ЭЄ »

Εγώ έχω θυρεοειδή χασιμότο (ανήκει στα αυτοάνοσα, δεν είναι τόσο σοβαρό όσο άλλες πτυχές υποθυρεοειδησμού) αλλά δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα εν ώρα γυμναστικής κλπ. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι : Κάνουν εξετάσεις αίματος και για θυρεοειδή; Ή μπορώ απλά να μη το αναφέρω, να το κρύψω και να παίρνω "κρυφά" το χάπι κάθε μέρα;
ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες