θάνος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά.
Εμένα η αναβολή μου τελειώνει τον Σεπτέμβριο οπότε από ότι γνωρίζω μπαίνω νοέμβριο. Είμαι κάτοχος πτυχιου της Πληροφορικής από ΚΕΜΕ που συνεργάζεται με αγγλικό πανεπιστήμιο. Το μεταπτυχιακό μου θα το διακόψω για να μπω φαντάρος (μένει μόνο η πτυχιακή και τελειώνω από εκεί). Παράλληλα εδώ και τρία χρόνια περίπου εργάζομαι σε εταιρεία πληροφορικής στην Αθήνα που προσφέρει υπηρεσίες σε πελάτες τύπου COSMOTE,OTE κλπ. Αν καταθέσω τα παραπάνω δικαιολογητικά (πτυχίο, μεταπτυχιακό, προυπηρεσία) με έχουν πει ότι θα με πάρουν στο σώμα έρευνας και πληροφορικής. Ισχύει; Αν ναι, που θα παρουσιαστώ;
Επίσης, μετά το κέντρο τι άλλες επιλογές έχω; Που πέρνω μετάθεση; Που αλλού στην Ελλάδα υπάρρχει αντίστοιχο σώμα; Γενικά οποιαδήποτε πληροφορία μου δώσετε θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ.
1. Σημασία δεν έχει που θα παρουσιαστείς αλλά όταν έρθει η μετάθεση σου να έχεις ένδειξη για ΣΕΠ (Σώμα Έρευνας - Πληροφορικής), πάντως με πτυχίο και μεταπτυχιακό πληροφορικής έχεις πολύ πιθανότητες να μείνεις

2. Παντού υπάρχουν στην Ελλάδα μονάδες ΣΕΠ και Έβρο και Νησιά
Παναγιώτης έγραψε:Καλησπέρα παιδια.
Μπαίνω Σεπτέμβρη του 12 και έχω καταταγεί στο ερευνας πληροφορικης χωρις βυσμα... Εχω πτυχιο μαθηματικων και μεταπτυχιακο στατιστικης... Υπαρχει πιθανοτητα να με κρατησουνε μετα το περας της βασικης εκπαιδευσης; Και αν δεν με κρατησουνε που μπορουν να με στειλουνε μετα;
1. Χλωμό να σε κρατήσουν από την στιγμή που δεν έχει πτυχίο πληροφορικής (ΤΕΙ-ΑΤΕΙ), οπότε με βύσμα ίσως κάτι κάνεις
2. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ για το που θα σε στείλουν, οπουδήποτε, πεζικό-τεθωρακισμένα-διαβιβάσεις κλπ