Mike έγραψε:Το πιο σημαντικο ειναι ισως το να κανεις τα χαρτια σου, οταν συμπληρωσεις τα 7 χρονια εργασιας ή 11 συνολο, ωστε να βγεις μονιμος κατοικος εξωτερικου και να μην εισαι πια ανυποτακτος.
θα συμφωνησω κ εγω.
Mike έγραψε:Το πιο σημαντικο ειναι ισως το να κανεις τα χαρτια σου, οταν συμπληρωσεις τα 7 χρονια εργασιας ή 11 συνολο, ωστε να βγεις μονιμος κατοικος εξωτερικου και να μην εισαι πια ανυποτακτος.
gerry έγραψε:Και εγώ είμαι κάτοικος στο εξωτερικό εδώ και 14 χρονια. Δουλεύω, έχω παντρευτεί ιταλίδα (μένω στην ιταλία) και περιμένω και παιδί αλλα δεν έχω ακόμη πάει φαντάρος.
Από το στρατολογικό γραφείο έχω πάρει ένα χαρτί που να λέει πως είμαι ανυπότακτος, Έχω πάρει πρόσφατα διαβατήριο μέσο προξενείου, αλλα παραμένει το γεγονός πως ίσως τώρα τα πράγματα αλλάξουν. Τi μπορώ να κάνω; Υπολογίζοντας πως δεν μπορώ να αφήσω την δουλειά για να έρθω να υπηρετήσω, ούτε δυο μήνες την φορα, και δεν ξέρω αν μπορώ να την εξαγοράσω και ποσο μπορεί να κοστίσει. Έχετε πληροφορίες που μπορούν να μου είναι χρήσιμες; Λυπάμαι για τα greeklish αλλα δεν μπορώ να γράψω διαφορετικά... Ζεράρ
Μέσω του pc μου δεν μπορώ να γράψω διαφορετικά.
...
Γιαννης έγραψε:Παιδια εγω ειμαι αυστραλος γεννηθικα στην αυστραλια αλλα απο τα 5 μου χρονια μεχρι τα 17 ημουν στην ελλαδα μετα πηγα αυστραλια να μεινω μονιμα. Και το 2009 ερχετε το χαρτι εγω ειχα φυγει απο το 2007 αλλα δεν ηρθα στην ελλαδα γιατι ημουν στην μεση της σχολικης χρονιας και μετα ηρθα στην ελλαδα τον απριλιο του 2010 και μπηκα στον στρατο τον αυγουστο του 2010 αλλα με ειχαν βγαλει ανυποτακτο τωρα κοντευω να τελειωσω την θητεια στις 16 μαιου το προστιμο ηταν 6 μηνες προσθετη θητεια με καλεσαν στρατοδικειο στις 3 μαιου τι θα γινει να εχω φοβο; Εχω πολυ αγχος! Σας παρακαλω αμα ξερετε κατι! Ευχαριστω!
Δεν ισχύει... Επειδή το ερώτημά σου είναι ιδιαίτερα απλό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις την αναβολή να λήξει. Δες και το άρθρο " Κάτοικοι εξωτερικού "noarmypls έγραψε:αυτή τη στιγμή δε ξέρω αν θα έπρεπε να διακόψω την αναβολή μου πριν φύγω (κάτι που πρόσφατα μου είπαν ότι είμαι υποχρεωμένος να κάνω από τη στιγμή που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και ορκίστηκα) ή αν με συμφέρει να μη διακόψω και να περιμένω να λήξει
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης