Εμπορικό Ναυτικό: Τρόποι Επικοινωνίας
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Θαλασσα
- Επάγγελμα: Μαθητής
Στο πλοιο εχει συνδεση για internet; Δεν ειναι απαραιτητο απλα ρωταω...
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 3
ναι εχει αλλα κυριως ομως για να την επικοινωνια του πλοιου με την ιδιοκτητρια ναυτιλιακη εταιρειαMare έγραψε:Στο πλοιο εχει συνδεση για internet; Δεν ειναι απαραιτητο απλα ρωταω...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Θαλασσα
- Επάγγελμα: Μαθητής
Βασικα τα βραδυα τι γινεται πιανει το καραβι καπου;
- greko_27
- Υποστράτηγος
Mare έγραψε:Βασικα τα βραδυα τι γινεται πιανει το καραβι καπου;
μπορει να βρισκεσαι στη μεση του ωκεανου

Καλησπερα σας... Εχω διαβασει ολη τη συζητηση γιατι ενδιαφερομαι να μπω εμποροπλοιαρχων. Ειμαι 20 χρονων και θα κανω τα χαρτια μου με το 10%. Μια ερωτηση μονο θα ηθελα να κανω. Στα 2 πρακτικα εξαμηνα, θα μπορουμε να εχουμε επικοινωνια με τους δικους μας; Και αν ναι τι ειδους; Ρωταω γιατι μολις εγινα μητερα, και θα ηθελα για το διαστημα που θα λειπω να μαθαινω νεα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση, καθως και για οσα με βοηθησατε να μαθω μεσα απο το φορουμ.
- greko_27
- Υποστράτηγος
olga έγραψε:Καλησπερα σας... Εχω διαβασει ολη τη συζητηση γιατι ενδιαφερομαι να μπω εμποροπλοιαρχων. Ειμαι 20 χρονων και θα κανω τα χαρτια μου με το 10%. Μια ερωτηση μονο θα ηθελα να κανω. Στα 2 πρακτικα εξαμηνα, θα μπορουμε να εχουμε επικοινωνια με τους δικους μας; Και αν ναι τι ειδους; Ρωταω γιατι μολις εγινα μητερα, και θα ηθελα για το διαστημα που θα λειπω να μαθαινω νεα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση, καθως και για οσα με βοηθησατε να μαθω μεσα απο το φορουμ.
Σαφως και μπορεις να επικοινωνεις με τους δικους σου μεσω δορυφορικου τηλεφωνου. Καθε μηνα θα ζητας απο τον ανθυποπλοιαρχο εναν συγκεκριμενο αριθμο προπληρωμενων τηλ καρτων (paycard). Το κοστος της καρτας αυτης ξεκιναι απο τα 50 δολαρια.
Καλησπερα,εψαξα παντου κι ομως δεν βρηκα τον τροπο με τον οποιο μπορει ενας ναυτικος να επικοινωνησει με τους δικους του. Εμαθα οτι δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ. Με ποιο τροπο λοιπον; Υπαρχουν χρεωσεις και αν ναι ειναι πολυ μεγαλες; Ποσο συχνα επισης μπορει να επικοινωνει με την οικογενεια του;
ευχαριστω
ευχαριστω
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Μέσω δορυφορικών τηλεφώνων, τα οποία έχουν πολυ μεγάλη χρέωση
ή με συμβατικά κινητά όταν είναι κοντά σε κάποιο λιμάνι
ή με συμβατικά κινητά όταν είναι κοντά σε κάποιο λιμάνι
Οταν λες μεγαλες χρεωσεις?
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Δεν γνωρίζω ακριβώς το ποσό, αλλά σίγουρα πολύ μεγαλύτερες από του συμβατικού κινητού
Οκ ευχαριστω
MΠορείς να πας στην γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας κόκκινου σήματος να ζητήσεις αν υπάρχει κάποιο ειδικό πακέτο επικοινωνίας με κόστος που να μην ξεπερνάει τα 150euro το μήνα. Μπορούν να σας κάνουν 2 συνδέσεις, αριθμούς να μιλάς με τους γονείς σου. Τώρα αναλόγως στην γνώση των υπαλλήλων. Κάτι υπάρχει. Αναλόγως τα καράβια και την εταιρεία στην οποία είσαι είναι το internet.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης