Μυωπία, πρεσβυωπία και άλλα προβλήματα (2010)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
και οταν λεει στην ξηρα 10/10 με διορθωση ή χωρις διορθωση εννοει το laser ή και τα γυαλια;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
billaras έγραψε:και οταν λεει στην ξηρα 10/10 με διορθωση ή χωρις διορθωση εννοει το laser ή και τα γυαλια;
και τα δύο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
ακριβως ετσι μπονιτο!!! να μην ξεπερναει τους βαθμους που γραφεις... κ μην κανετε το λαθος να πατε με τους φακους, διοτι οταν θα σας εξετασουν τα καταλαβουν οτι εχετε μυωπια κ ειναι καλυτερα να το πειτε εξ'αρχης... κ φυσικα θα σας πουν να τους βγαλετε-κ μετα να τρεχετε να βρειτε υγρο να τους απολυμανετε- για να εξετασουν τα ματια σας!!! οποτε πατε με τα γυαλακια σας να ειστε ησυχοιbonito έγραψε:λεει απλα δεν το ειδες.10/10 η οπτικη οξυτητα με η χωρις βοηθημα, δηλαδη η με γυαλια ή δεν θα εχεις μυωπια και ΑΝ ΕΧΕΙΣ (μυωπια) Να μην υπερβαινει τις 4.5 διοπτριες για καθε ματι. Και 5 για αστυγματισμο. Μονο αν κανεις λειζερ λειζερ μπαινεις εχω την εντυπωση γιατι αν σε πανε στο οφλαλμολογικο καταλαβαινουν οτι φορας φακους.savvas έγραψε:Παιδιά έχω 10 μυωπία στο κάθε μάτι. Η προκύρηξη δεν έλεγε για όρια μυωπίας, μόνο ότι θέλει τέλεια όραση με/χωρίς διόρθωση. Αν πάω με φακούς επαφής, με τους οποίους βλέπω μια χαρά, θα υπάρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ.
...
...
Dum spiro spero
george12 έγραψε:δηλαδη με γυαλια ή φακους με 5,5 κ 6 μυωπια μπαινω σσε οπλα;Athan έγραψε:10/10 με γυαλια σε ολες τις σχολες πλην ικαρων που θελει 20/20 χωρις διορθωση.
george12 έγραψε:δηλαδη με 5,5 κ 6 που εχω εγω μπαινω ευελπιδων; Πεζικο πας με τετοιους βαθμους;eleni sti έγραψε:Για τη Σχολη Ικαρων νομιζω οτι δεν πρεπει να εχεις καθολου μυωπια οσο για τις υπολοιπες δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα
Παιδια αν μου απαντησετε θα το εκτιμισω αφανταστα. Με 5,5 κ 6 βαθμους μυωπια και φορωντας
φακους ή γυαλια μπαινω σσε οπλα; ...
-
- Στρατηγός
Διάβασε την προκήρυξη και θα τα καταλάβεις όλα. Μην τα θέλετε όλα στο χέρι
κανενα link παιζει; Σορρυ αν γινομαι κουραστικοςGreek_Army έγραψε:Διάβασε την προκήρυξη και θα τα καταλάβεις όλα. Μην τα θέλετε όλα στο χέρι
-
- Στρατηγός
Ελικρινα σε ευχαριστω παρα πολυ
Δυστυχως λογω ορασης μενω εκτος ευεπλιδων πολυ προωρα... Κριμα... Ηταν μεγαλο ονειρο...
Δηλαδη τι εννοεις λογω ορασης γιατι απο οτι ξερω και αλλα ατομα με μιοπια εχουν περασει... Αμα θελεις απαντας ειναι προσωπικο το θεμαgeorge12 έγραψε:Δυστυχως λογω ορασης μενω εκτος ευεπλιδων πολυ προωρα... Κριμα... Ηταν μεγαλο ονειρο...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης