Τα οδοιπορικα απο ποσες ημερες αδειας και πανω δινονται;
Η δεν εχει σημασια η διαρκεια της αδειας;
Οδοιπορικά
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Οδοιπορικά
G47 έγραψε:Τα οδοιπορικα απο ποσες ημερες αδειας και πανω δινονται;
Δεν παίζουνε ρόλο οι μέρες. Και 2 μέρες άδεια να πάρεις είναι θέμα διοικητή αν σου δώσει.
Οδοιπορικά
κανονικα βαση κανονισμου, διδονται απο 5 ημερες ΚΑ (κανονικης αδειας) κ πανω. Απλα ειναι θεμα Δκτη, κ ο κανονισμος ουσιαστικα προσαρμοζεται στις ορεξεις του εκαστοτε Δκτη. Το νοημα του μηνυματος μου ειναι να καταλαβεις οτι υπαρχει σχετικος κανονισμος για αυτο, στο στρατο τιποτα δεν ειναι στη τυχη.Για παράδειγμα αν ένας στρατιώτης χρειάζεται δύο ημέρες να πάει στο σπίτι του, η κανονική άδεια του διμήνου θα είναι 7 ημέρες. Δύο για να πάει ο στρατευμένος στο σπίτι του, τρεις η κανονική άδεια και δύο για να επιστρέψει στη μονάδα.Tώρα σε διάφορες μονάδες έξω και πέρα από τις διαταγές υπάρχουν καθεστώτα αδειών που έχουν ένα ενδιαφέρον να το ξέρει ο στρατευμένος.Aυτό έχει γίνει γιατί δεν είναι δυνατόν να δικαιούται την ίδια άδεια ο στρατιώτης που υπηρετεί στην πατρίδα του με το στρατιώτη που υπηρετεί μακριά από το σπίτι του.Tο ίδιο ισχύει και για κάποιες απομακρυσμένες μονάδες και φυλάκια όπου σε κάποια από αυτά οι στρατιώτες είναι 20 ημέρες υπηρεσία και 10 ή 15 ημέρες άδεια.G47 έγραψε:Τα οδοιπορικα απο ποσες ημερες αδειας και πανω δινονται;
...
Οδοιπορικά
Στο δικο μας στρατοπαιδο τις αδειες τις κθνηγαμε με το g3! και για οδοιπορικα ουτε λογος! ειμαι 700 χλμ μακρια απο το σπιτι μου και δεν μου δινει ουτε μια μερα οδοιπορικα! μπορς να ωρς εναν νομο που να μου λεει οτι τα δικαιουμε... ! τελος για τις υπηρεσιες ουτε λογοσ... δεν παφτουμε κατς απο 25 υπηρεσιες τον μηνα!
Οδοιπορικά
Να κάνω μια επιπλέον ερώτηση. Όταν παίρνεις άδεια (κανονική ή ΤΑΠ) δικαιούσαι και επιπλέον ημέρες για να φτάσεις στον τόπο κατοικίας σου; Είναι δυνατόν να δικαιούται ίδιες μέρες ένας που μένει δίπλα στη μονάδα και ένας που μένει 500 χλμ μακριά και χάνει 2 μέρες κάθε φορά μόνο στο πάνε-έλα; Κάτι άκουσα για οδοιπορικά, αλλά δε βλέπω κάτι συγκεκριμένο πουθενά!
-
- Στρατηγός
Οδοιπορικά
Ναι είναι δυνατόν γιατί από 0 μέχρι 500 χιλιόμετρα όλοι παίρνουν 2 ημέρες από 501 και άνω παίρνουν παραπάνω, τα οδοιπορικά είναι η προαναχώρηση που παίρνουν όλοι, η άδεια σου ξεκινάει από δευτέρα και φεύγεις κυριακή και ου το καθεξής
Οδοιπορικά
Τα οδοιπορικά για μετάθεση υπολογίζονται βάση χιλιομετρικής απόστασης ανάμεσα στις δυο μονάδες ή είναι στην κρίση του διοικητή/1ου γραφείου; Π. Χ. Για πάνω από 200 χλμ. Δικαιούσαι μέρα;
-
- Στρατηγός
Οδοιπορικά
Καλά το από πάνω μήνυμα δεν το διάβασες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες