Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2011)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Hyper »

stathisvas έγραψε:Αααα μαλιστα...
δηλαδη δεν μπορω να παρω εναν δικο μου εε; Πρεπει να παρουσιαστω με αυτον τον σακο τον στρατιωτικο;
Κανονικο παρε δεν θα σου πει κανεις τιποτα
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Hyper »

sintoma lokatzis έγραψε:Φιλε ειμαι 100% σιγουρος οτι ισχυει... Ο αδερφος παρουσιαστηκε τωρα το νοεμβριο και δεν εδειναν σακους επρεπε να εχεις παρει εσυ! Αν και κατι βυσματα ειχαν σακους κανονικους οχι παραλλαγης αλλα δεν τους ειπαν τιποτα... Εντωμεταξυ ο σακος παραλλαγης πρεπει να χει γυρω στα 30 ευρω! Χαχαχα μας χρεωκοπησε ο στρατος!
Φιλε σε παρακαλω μη λες οτιναναι χωρις να ξερεις δηλαδη εγω και αλλα 500 ατομα που μπηκαμε στο πευκο με πολιτικο σακο ειμασταν βυσματα και δεν μας ειπε κανεις τιποτα; Οσοι ειχαν σακο ειχαν απο αδερφια και απο συγγενεις σε πληροφορω λιγοι ειχαν αγορασει απεξω
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από stathisvas »

Μαλιστα... Νταξει και αναγκαστικο να ηταν ενα 20ρικο κανει... Αλλα αφου δεν χρειαζετε ολα καλα... Ουτως η αλλος πρασινος θα ειναι προς το λαδι αυτος που θα φερω. Και που ξερεις ισως μας δωσουν και τους καινουργιους με τους ιμαντες μεσα... ΕικόναΕικόναΕικόνα ...
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Σταθης οπως βλεπεις οι αποψεις διαφερουν! Εγω σου ανεφερα ενα περιστατικο που σηνεβη στο πυροβολικο στη θηβα οπου παρουσιαστηκε ο αδερφος μου και ο hyper σου ανεφερε κι αυτος ενα περιστατικο που σηνεβη στο μεγαλο πευκο! Απο κει και περα κανε οτι νομιζεις!
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας

Ναι φιλος κανενα προβλημα... Εικόνα
ikskarda
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ikskarda »

Αρχισα και εγω να φτιαχνω τη βαλιτσα μου (με ροδακιαΕικόνα) για τις 10/02 και εβαλα τα εξης

3 T-shirt παραλλαγης
1 φουτερ παραλλαγης
1 ισοθερμικο σετ παντελονι φουτερ
5 πρασινες καλτσες
5 σκουρα εσωρουχα (μαυρα, γκρι)
1 ζευγαρι γαντια πρασινα και κασκολ πρασινο (για τα κρυα της σκοπιαςΕικόνα)
1 πρασινη πιτζαμα Εικόνα (παντελονι φουτερ)
1 πρασινη πετσετα που γραφει Ε. Σ
1 sleeping bag
1 ζευγαρι πατους σιλικονης
1 νεσεσερ με αφρο, ξυριστικη, ξυραφακια, οδοντοκρεμα, οδοντοφουρτσα, νημα για τα δοντια, νυχοκοπτι, ψαλιδακι, σαμπουν 2σε1 (σωμα μαλλια), αποσμητικο,after shave.

στριμωξα 4 γαντια ιατρικα, μωρομαντηλα, μαντηλακια απολυμαντικα και ενα χαρτι υγειας. Απο εκει και περα 2 λουκετα και 1 μακρυλαιμο λουκετα, φακο τσεπης και τα χαρτια που ζητανε σε φωτοτυπιες.

το κινητο με τον φορτιστη στο μπυφαν και θα φυγω με φορμα και αθλητικα παπουτσια.

αν πιστευετε οτι ειναι υπερβολικα (πχ πιτζαμα, γαντια, κασκολ) πειτε μου τι να βγαλω η αντιθετως αν πιστευετε οτι χρειαζεται κατι αλλο.

φανελες ρε παιδες δε φοραμε; Ασπρα φανελακια μινερβα δηλαδη να παρω η οχι; Μαυρα; Η απαγορευεται και φορας μονο το t-shirt παραλλαγης;

... ...
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας

Μονο εσυ ξερεις τις αναγκες σου και παιρνεις οτι νομιζεις εσυ...
τωρα για τα φανελακια νομιζω αντι για τα μινερβα θα φοραμε τα παραλαγης... Για αυτο αλλωστε μας τα δινουν...
...
ikskarda
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ikskarda »

Οποτε καλα εκανα και πηρα τα t-shirt παραλλαγης. Απλα ρωτησα για να μην μου πουν που πας ρε μεγαλε; Ολο το σπιτι εφερες και γινω ρομπαΕικόνα
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας

ikskarda έγραψε:Οποτε καλα εκανα και πηρα τα t-shirt παραλλαγης. Απλα ρωτησα για να μην μου πουν που πας ρε μεγαλε; Ολο το σπιτι εφερες και γινω ρομπαΕικόνα

καλα εκανες... Εικόνα
... ...
klainmain_gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από klainmain_gr »

Μπορεί να έχει ξανά έχει γίνει αυτή η ερώτηση που θα σας κάνω (διάβασα κάμποσες σελίδες και δεν βρήκα κάτι) ξυριστική μηχανή επιτρέπεται να πάρεις?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Greek_Army »

klainmain_gr έγραψε:Μπορεί να έχει ξανά έχει γίνει αυτή η ερώτηση που θα σας κάνω (διάβασα κάμποσες σελίδες και δεν βρήκα κάτι) ξυριστική μηχανή επιτρέπεται να πάρεις;

Nαι
Γρηγόρης

Δημοσίευση από Γρηγόρης »

Ρε παίδες τελικα δν καταλήξαμε. Εκτός απο τον σάκο που θα παρουμε μαζι με τα πραγματα μας να παρουμε κ αλο σακο γ τα απλυτα και για αυτα που θα μας δωσουν;
nikaji
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikaji »

Γρηγόρης έγραψε:Ρε παίδες τελικα δν καταλήξαμε. Εκτός απο τον σάκο που θα παρουμε μαζι με τα πραγματα μας να παρουμε κ αλο σακο γ τα απλυτα και για αυτα που θα μας δωσουν;

Ότι σε βολεύει. Λογικά θα θες να ξεφορτωθείς άπλυτα και ορισμένα από αυτά που σου δίνουν στο επισκεπτήριο οπότε χρειάζεσαι κάτι να τα βάλεις για να τα δώσεις.

Προσωπικά προτείνω μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών για αυτή τη δουλειά που δεν πιάνουν και χώρο.
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας

Σωστα... Αντε τωρα να κουβαλας 2 σακους κ να εχεις το νου σου μην σου κλεψουν απ την μια τα καθαρα και απ την αλλη τα βρομικα... ΕικόναΕικόνα
stathisvas
Λοχίας
Λοχίας

klainmain_gr έγραψε:Μπορεί να έχει ξανά έχει γίνει αυτή η ερώτηση που θα σας κάνω (διάβασα κάμποσες σελίδες και δεν βρήκα κάτι) ξυριστική μηχανή επιτρέπεται να πάρεις;

αν εννοεις τυπου gillete, τοτε ναι...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες