ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Παρουσιαζομαι 9/2... Θα μου χρειαστουν χειμωνιατικες καλτσες;
βασικα πιο πολυ μπορεις να τις παρεις για να μην σε χτυπανε οι αρβυλες στο τελειωμα τους εκει κοντα στην γαμπα... Και μου ειπαν να πω ενα νουμερο μεγαλυτερο στα αρβυλα... Ισχυει;
Φιλε stathis αυτο μου ακουγεται υπερβολικο... Δεν μπορω να φανταστω οτι θα πει καποιος κομπλεξικος κατι τετοιο... Εξαλλου ολοι οι φανταροι περνοθν ρουχα α εξω πριν μπουν στρατο! Αυτα που χορηγει ο στρατος ειναι λιγα και δεν φτανουν σε καμια περιπτωση! Να μην ξεχασεις μονο το βασικοτερο... Να παρεις σακο παραλλαγης για τα ρουχα και τα υπαρχοντα σου... Απο την εσσο του νοεμβριου που μας περασε ο στρατος σταματησε να χορηγει τους σακους!
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Ναι το ξερω αυτο για τις αρβυλες, υπαρχουν ομως και καλτσες που γτανουν μεχρι το γονατο αλλα δεν ειναι τοσο χοντρες οσο οι χειμωνιατικες
Αν πας στον Έβρο η σε νησί πιστεύεις ότι αυτές οι κάλτσες θα αντέχουνε το κρύο; Εγώ μάλλον σε κόβω να γυρνάς από την σκοπιά και να μην νιώθεις τις πατούσες σου
sintoma lokatzis έγραψε:Φιλε stathis αυτο μου ακουγεται υπερβολικο... Δεν μπορω να φανταστω οτι θα πει καποιος κομπλεξικος κατι τετοιο... Εξαλλου ολοι οι φανταροι περνοθν ρουχα α εξω πριν μπουν στρατο! Αυτα που χορηγει ο στρατος ειναι λιγα και δεν φτανουν σε καμια περιπτωση! Να μην ξεχασεις μονο το βασικοτερο... Να παρεις σακο παραλλαγης για τα ρουχα και τα υπαρχοντα σου... Απο την εσσο του νοεμβριου που μας περασε ο στρατος σταματησε να χορηγει τους σακους!
Τελικά επιβεβαιώθηκε... Μα πόσο βλάκες είναι;
Εκτός και αν πρόκειται να δώσουν τα καινούργια με τους ιμάντες για να φοριέται σαν σακίδιο πλάτης (μάλλον ονειρεύομαι).
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Ναι το ξερω αυτο για τις αρβυλες, υπαρχουν ομως και καλτσες που γτανουν μεχρι το γονατο αλλα δεν ειναι τοσο χοντρες οσο οι χειμωνιατικες
εχω ακουσει οτι δεν αφηνουν καλτσα πανω απο την αρβυλα σε μεγεθος... ...