Όριο ύψους για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Greek_Army »

nikakiniii έγραψε:ελευθερια μου ειμαι 1,69 κ θελω οπωσδηποτε ενα ποντο σε 8 μηνες! θα παω αν ειναι κι εγω σε παθολογο για να δω τι θα πει κι αυτος!κατα ποσο να στεκει το βυσμα στο υψος; αφου 2 φορες γινεται η μετρηση...

δεν στέκει πολύ απλά
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από asimike »

Greek_Army έγραψε:
nikakiniii έγραψε:ελευθερια μου ειμαι 1,69 κ θελω οπωσδηποτε ενα ποντο σε 8 μηνες! θα παω αν ειναι κι εγω σε παθολογο για να δω τι θα πει κι αυτος!κατα ποσο να στεκει το βυσμα στο υψος; αφου 2 φορες γινεται η μετρηση...

δεν στέκει πολύ απλά
αν ομως και τους 2 που σε μετρησουν τους ξερει ο μπαμπακας(και ο μπαμπακας μετραει στην κοινωνια) και παρει ενα τηλ... μαλλον κατι θα γινει... αποψη μ παντα
ΕΛΛΑΣ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

asimike έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

δεν στέκει πολύ απλά
αν ομως και τους 2 που σε μετρησουν τους ξερει ο μπαμπακας(και ο μπαμπακας μετραει στην κοινωνια) και παρει ενα τηλ... μαλλον κατι θα γινει... αποψη μ παντα

μπα δύσκολο από το τμήμα ίσως περάσει αλλά από την επιτροπή(που δεν αποτελείται από ένα άτομο) δεν περνάει κανένας
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από asimike »

Greek_Army έγραψε:
asimike έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

δεν στέκει πολύ απλά

μπα δύσκολο από το τμήμα ίσως περάσει αλλά από την επιτροπή(που δεν αποτελείται από ένα άτομο) δεν περνάει κανένας
μακαρι να ειναι ετσι ρε Greek...
ΕΛΛΑΣ
geo

Δημοσίευση από geo »

Γεια σας, δεν εχω ξανακανει ερωτηση εδω περα, εχω διαβασει πολλα απο αυτα που εχετε γραψει αλλα και παλι δεν εχω καταλαβει καποια πραγαματα. Εγω ειμαι 1,7 καθε πρωι μολις σηκωθω απο το κρεβατι μου οσο περναει η μερα και καμια ωρα αφου εχω σηκωθει το υψος μου ειναι 1,68 και για το υπολοιπο της μερας. Αυτο σημαινει οτι θα μπορουσα να μπω στην αστυφυλακων Χωρις να με κοψουν για το υψος ; Κανοντας ενσταση αφου με μετρησουν και στη συνεχεια θα δικαιωθω Ή απο την στιγμη που θα με μετρησουν στην Αθηνα και θα με βγαλουν 1,68 θα τελειωσουν ολα Εκει ; Σας παρακαλω απαντηστε μου. Περιμενω με αγωνια. Ευχαριστω πολυ...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από REPAINER »

Τη στιγμη που θα σε μετρησουν, αν δεν εχεις το απαιτουμενο υψος θα κοπεις. Ασχετα με το πως σηκωνεσαι το πρωι. Τωρα αν το πας δικαστικως επειτα, δε ξερω τι γινεται, στις προηγουμενες σελιδες υπαρχουν πολλες πληροφοριες
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

geo έγραψε: Γεια σας, δεν εχω ξανακανει ερωτηση εδω περα, εχω διαβασει πολλα απο αυτα που εχετε γραψει αλλα και παλι δεν εχω καταλαβει καποια πραγαματα. Εγω ειμαι 1,7 καθε πρωι μολις σηκωθω απο το κρεβατι μου οσο περναει η μερα και καμια ωρα αφου εχω σηκωθει το υψος μου ειναι 1,68 και για το υπολοιπο της μερας. Αυτο σημαινει οτι θα μπορουσα να μπω στην αστυφυλακων Χωρις να με κοψουν για το υψος ; Κανοντας ενσταση αφου με μετρησουν και στη συνεχεια θα δικαιωθω Ή απο την στιγμη που θα με μετρησουν στην Αθηνα και θα με βγαλουν 1,68 θα τελειωσουν ολα Εκει ; Σας παρακαλω απαντηστε μου. Περιμενω με αγωνια. Ευχαριστω πολυ...
θα σε κοψουν και στην συνεχεια αν εχεις 1η επιλογη αστυφυλακων και περνας με τα μορια κανεις ενσταση υπαρχει δεδικασμενο και θα δικαιωθεις. Καλο θα ειναι να επικοινωνήσεις με κάποιον δικηγόρο που ασχολείται με θεματα τέτοιου ειδους. Επισης θα σε συμβούλευα να το κανεις σύντομα και να μην περιμένεις τελευταία στιγμή.[;) ]
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Δημήτρη 82 για ποιό δεδικασμένο αναφέρεσαι; Επειδή με ενδιαφέρει γιά την περίπτωση που μνημονεύω στο [[Βύσματα στα Σώματα Ασφαλείας ]] σελίδα 26, και στην προσφυγή που κατετέθη εναντίον, η Ενδιαφερόμενη έλαβε τελεσίδικη αρνητική απάντηση από το Υπουργείο, σε παρακαλώ δώσε μου περισσότερα στοιχεία.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Νικο το είχα διαβάσει πριν αρκετό καιρό κάπου δεν θυμάμαι όμως που ακριβώς. Λοιπόν έλεγε πως το σώμα του ανθρώπου αυξομειώνετε την νύχτα κατά 3 πόντους πάνω κατω. Πάτησαν λοιπόν σαυτην την επιστημονική έρευνα και έγινε δικαστήριο δικαιώνοντας την κοπέλα που το εκανε. Αν θυμάμαι καλα πρεπει να ηταν σε προκήρυξη της δημοτικής αστυνομίας.
nikol

Δημοσίευση από nikol »

Ειμαι 1.65 μπορω να περασω αστυνομια; Σχολη αστυφυλακων; Ποιο ειναι τ οριο; Και αν ξερετε μπορει να αλλαξει;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikol έγραψε:Ειμαι 1.65 μπορω να περασω αστυνομια; Σχολη αστυφυλακων; Ποιο ειναι τ οριο; Και αν ξερετε μπορει να αλλαξει;

To όριο είναι 1.70 για φέτος δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε για του χρόνου (προσωπική γνώμη)
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης