than_ έγραψε:Να ρωτησω. Τα λουκετακια τα πολυ μικρα μου προτειναν εμενα απο το κλειδαραδικο. Αυτα κανουν ή να μεσαιου μεγεθους καλυτερα;και να υποθεσω χρειαζομαστε και μακρυλαιμα για το οπλο ε;
τα λουκέτα τα επιλέγεις εσύ. Αν ταιριάζουνε στον σάκο σου. Πάρε ότι μέγεθος θέλεις. Για το όπλο σου δίνουνε λουκέτο. Αλλά πάρε και άλλο ένα για καβάτζα. Λουκέτο θες και για το λουκάνικο. Εγώ πάντως ειδικά στο κέντρο έβαζα και στα αρβυλά μου λουκέτο.
Σορρυ για το πρηξιμο δυο ερωτησεις ακομα να παρουμε και καμια πιτζαμα δικια μας αν ναι και αυτη χακι; Επισης καποιος μου ειπε για ενα λιπος φωκιας για τις αρβυλες αυτο τι λεει αξιζει η να αρκεστουμε Στην κρεμα δωρεα το Ε. Σ.
billysst έγραψε:Σορρυ για το πρηξιμο δυο ερωτησεις ακομα να παρουμε και καμια πιτζαμα δικια μας αν ναι και αυτη χακι; Επισης καποιος μου ειπε για ενα λιπος φωκιας για τις αρβυλες αυτο τι λεει αξιζει η να αρκεστουμε Στην κρεμα δωρεα το Ε. Σ.
πάρε δικιά σου. Εγώ με το σορτσάκι του στρατού κοιμόμουνα... :P 2. Τι είναι αυτό; Σε τι σε βοηθάει; Που λες για τις αρβύλες
Απο οτι μου ειπανε για μαλακωμα και αδιαβροχοποιηση ! Απο κει και περα δεν ξερω περισσοτερα, αλλα για να μην το εχεις ακουσει και μαλλον ψιλοαχρηστο το κοβω
billysst έγραψε:Απο οτι μου ειπανε για μαλακωμα και αδιαβροχοποιηση ! Απο κει και περα δεν ξερω περισσοτερα, αλλα για να μην το εχεις ακουσει και μαλλον ψιλοαχρηστο το κοβω
για μαλάκωμα εγώ έκαιγα το camel και τις περνούσα μετά έτσι. Όταν ορκιστείς θα πάρεις τις αρβύλες σπίτι και τις βάλεις κάτω από κάτι βαρύ για να σπάσουνε :P
Y. Γ δεν ξέρω αν είναι άχρηστο απλλα δεν έτυχε να το ακούσω
Για μαλάκωμα αρβυλών ή καίς το camel για 5 δευτερόλεπτα και μετά το απλώνεις στα άρβυλα ή, αν υπάρχει η δυνατότητα, τα βάζει μέσα σε λεκάνη με βραστό νερό.
Να ξέρετε ότι το λίπος, είτε φώκιας είτε απλό, ναι μεν αδιαβροχοποιεί, αλλά κλείνει τους πόρους στο δέρμα του αρβύλου. ...
billysst έγραψε:Απο οτι μου ειπανε για μαλακωμα και αδιαβροχοποιηση ! Απο κει και περα δεν ξερω περισσοτερα, αλλα για να μην το εχεις ακουσει και μαλλον ψιλοαχρηστο το κοβω
Καθόλου άχρηστο. Ίσα-ίσα για 100% δερμάτινα άρβυλα (φυσικό δέρμα πάντα) είναι το καλύτερο. Άσχετα αν ηχεί κάπως άσχημα.
Οκ ναι αυτο το εχω ακουσει η κλασικη μεθοδος ! Απο οτι ξερω ομως με αυτο δεν γυαλιζουνε ετσι; Για να γυαλισουν τις περνας με αυτογυαλιστο σπογγο ή κανεις τιποτα αλλο ή απλα τις αφηνεις με το καμελ και ολα καλα;
Θέλει λίγη προσοχή το κάμελ, γιατί νομίζω ότι οι αρβύλες μετά από κάμποσο καιρό χρήσης, ανοίγουν! Από ότι κατάλαβα, το καλύτερο γυαλιστικό είναι αυτό που σου δίνει ο στρατός !
Ναι μεν δεν είναι και ό, τι πιο πρακτικό, αλλά κάνει δουλειά.