Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SWIMMER

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από SWIMMER »

Καλημέρα ρε παιδιά

μια ερώτηση... Με μας ΕΜΘ Τ-96 ξέρει κανείς με το θέμα της μονιμοποίησης τι παίζει; Τι πρέπει να κάνουμε;

Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από Lxias »

Καλησπέρα στους συνάδελφους ΕΜΘ που μονιμοποιήθηκαν χθές, Φ. Ε. Κ Γ' 220 5 Απριλίου 2011. Μπόρει κάποιος απο τους πρώην Ε. Μ. Θ να μου πεί τι σημαίνει το Α. Μ. Ο (Μήπως αριθμός μονίμου οπλίτη); Που διάβασα στο Φ. Ε. Κ γιατί εμείς οι ΕΠ. ΟΠ είμαστε απόφοιτοι Λυκείου και δεν καταλαβαίνουμε πολλά. Το είχα πει εγώ οτι θα πέσει πολύ γέλιο δεν με άκουγε κανένας. Έρχεται βόμβα και απο τους μονιμοποιηθέντες Επαγγελματίες οπλίτες.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από Nassos »

Μάλλον Αριθμός Μητρώου Οπλίτη σημαίνει.
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από Lxias »

Nassos έγραψε: Μάλλον Αριθμός Μητρώου Οπλίτη σημαίνει.
Νάσο καλησπέρα, εγώ ξέρω τι σημαίνει άστο μην απαντάς ασέ έναν ΕΜΘ να απαντήσει.10 χρόνια μου σπάσανε τα α... Α! Οτι είμαι οπλίτης και αυτοί μόνιμοι υπαξιωματικοί! Και να φανταστείς είχα μονιμοποιηθεί κιόλας και αυτοί οχι. Να τους λέω οτι ο 20-1 λέει οτι οπλίτης είναι αυτός που φέρει τον βαθμό του στρατιώτη μέχρι και Αρχιλοχία, τίποτα αυτοί τον χαβά τους.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από yandr »

μόνιμος υπξκός

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από μόνιμος υπξκός »

Αγαπητέ συνάδελφε αν γνωρίζεις (που μάλλον δεν γνωρίζεις) το ΑΜΟ ειναι ο αριθμός μητρώου των ΠΡΩΗΝ ΕΜΘ. Που από ότι είδες στο ΦΕΚ με την προαγωγή τους σε ανθστες εχουν ΑΜ. Ακόμα σε παρακαλώ πρόσεξε οτί η μονιμοποίησή τους έγινε με βάση το ΝΔ 445/74 που αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία διότι θεωρούνται εθελοντές που μονιμοποιούνται. Αν διαβάσεις το νόμο που σου λέω τότε θα δεις πολλά πράγματα διαφορετικά από αυτά που ισχύουν σε κάποιον ΕΠΟΠ. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν με αυτά που γράφω αλλά αξίζει και να παρατηρήσεις οτι οι ανθστές προερχόμενοι από εμθ έχουν ΑΜ που ακολουθεί πίσω από τις παραγωγικές σχολές.
Lxias
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από Lxias »

μόνιμος υπξκός έγραψε: Αγαπητέ συνάδελφε αν γνωρίζεις (που μάλλον δεν γνωρίζεις) το ΑΜΟ ειναι ο αριθμός μητρώου των ΠΡΩΗΝ ΕΜΘ. Που από ότι είδες στο ΦΕΚ με την προαγωγή τους σε ανθστες εχουν ΑΜ. Ακόμα σε παρακαλώ πρόσεξε οτί η μονιμοποίησή τους έγινε με βάση το ΝΔ 445/74 που αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία διότι θεωρούνται εθελοντές που μονιμοποιούνται. Αν διαβάσεις το νόμο που σου λέω τότε θα δεις πολλά πράγματα διαφορετικά από αυτά που ισχύουν σε κάποιον ΕΠΟΠ. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν με αυτά που γράφω αλλά αξίζει και να παρατηρήσεις οτι οι ανθστές προερχόμενοι από εμθ έχουν ΑΜ που ακολουθεί πίσω από τις παραγωγικές σχολές.
Συνάδελφε καλησπέρα, εγω μίλησα μόνο για οπλίτες δηλαδή μέχρι τον βαθμό του Αρχιλοχία, ο αριθμός μητρώου παραμένει ο ίδιος εγω δεν είπα το αντίθετο, είπα οτι υπάρχει πλέον η λέξη Α. Μ. Ο και οχι το ΕΘ. Ο όπως λέει το φύλλο της μισθοδοσίας σου η δεν έτσι όπως τα λέω! 'Ολες οι κρίσεις των ΕΠ. ΟΠ για προαγωγή και μονιμοποίηση αναφέρουν το ΝΔ 445/74, τον Ν.2936/2001 που κατατάσονται ως Μόνιμοι Οπλίτες και μονιμοποιούνται. Απο τον βαθμό του Λοχία μεταξύ ομιοβάθμων μη παραγωγικής σχολής δεν υπάρχει απολύτως καμμία διαφορά μεταξύ μας τουλάχιστον νομικά. Γιά αυτόν τον λόγο μονιμοποιηθέντες Ε. Μ. Θ και μονιμοποιηθέντες ΕΠ. ΟΠ μέχρι τον βαθμό του Αρχιλοχία αλλάζει η ονομασία τους. Τους θερμούς μου χαιρετισμούς Μόνιμε Υπαξιωματικέ μη παραγωγικής σχολής.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
μόνιμος υπξκός

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από μόνιμος υπξκός »

Καλά τα λές αγαπητέ συνάδελφε αλλά πρέπει να καταλάβεις οτί τα στελέχη στις εδ μοιράζονται σε κατηγορίες και εσείς δεν είσαστε ίδια κατηγορία με τους εμθ όσο και να μοιάζουν τα διακρητικά σας μέχρι τουλάχιστον τον βαθμό που φτάνετε εσείς οι εποπ γιατί από ότι ξέρω και ξέρετε οι εμθ παίρνουν τουλάχιστον ένα βαθμό πάνω από εσάς και άρα δεν είσαστε το ίδιο. Να ξέρεις πάντος οτί τους εμθ πια, τους πιάνει ο νόμος των μονίμων εθελοντών. Τι σημαίνει μόνιμος εθελοντής μπορείς να μάθεις.
πάντος όλοι μας μέχρι το βαθμό του αλχία λεγόμαστε οπλίτες αλλά οι των σχολών έχουν ΑΜ, οι πρώην εμθ είχαν ΑΜΟ, και εσείς αν δεν κάνω λάθος έχετε ΕΠΟ... (και μια μεγάλη σειρά αριθμών) άρα και εδώ βλέπεις μια διαφορά ακόμα και στους αριθμούς μητρώων. Αν κάνω λάθος σου ζητάω συγνώμη άλλα. Δεν κάνω λάθος!
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από laios »

μόνιμος υπξκός έγραψε:Καλά τα λές αγαπητέ συνάδελφε αλλά πρέπει να καταλάβεις οτί τα στελέχη στις εδ μοιράζονται σε κατηγορίες και εσείς δεν είσαστε ίδια κατηγορία με τους εμθ όσο και να μοιάζουν τα διακρητικά σας μέχρι τουλάχιστον τον βαθμό που φτάνετε εσείς οι εποπ γιατί από ότι ξέρω και ξέρετε οι εμθ παίρνουν τουλάχιστον ένα βαθμό πάνω από εσάς και άρα δεν είσαστε το ίδιο. Να ξέρεις πάντος οτί τους εμθ πια, τους πιάνει ο νόμος των μονίμων εθελοντών. Τι σημαίνει μόνιμος εθελοντής μπορείς να μάθεις.
πάντος όλοι μας μέχρι το βαθμό του αλχία λεγόμαστε οπλίτες αλλά οι των σχολών έχουν ΑΜ, οι πρώην εμθ είχαν ΑΜΟ, και εσείς αν δεν κάνω λάθος έχετε ΕΠΟ... (και μια μεγάλη σειρά αριθμών) άρα και εδώ βλέπεις μια διαφορά ακόμα και στους αριθμούς μητρώων. Αν κάνω λάθος σου ζητάω συγνώμη άλλα. Δεν κάνω λάθος!
ναι εχεις δικιο. Συμφωνα με το ΝΣΚ και τις γνωματευσεις του 448/2006 και 469/2005 αναφερει για τον θεσμο τον ΕΠΟΠ "Στις διαταξεις περι ΕΠΟΠ οριζεται οτι προκειται περι μονιμου στρατιωτικου προσωπικου... Θα αντικαταστησει τον θεσμο των εθελοντων πενταετους υπηρεσιας και εθελοντες μακρας θητειας (ΕΠΥ-ΕΜΘ), Ο οποιος λογω και της περιορισμενης εκπαιδευσεως δεν ανταποκρινεται πλεον στις νεες απαιτησεις... "ναι εχεις δικιο δεν ειμαστε το ιδιο.
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από REPAINER »

Τα ιδια ειστε ρε κομαντα. Τι κοντρα ειναι αυτη δε καταλαβαινω. Στο ιδιο καζανι βραζετεΕικόνα
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από laios »

REPAINER έγραψε: Τα ιδια ειστε ρε κομαντα. Τι κοντρα ειναι αυτη δε καταλαβαινω. Στο ιδιο καζανι βραζετεΕικόνα
ολοι μας στο ιδιο καζανι βραζουμε.
Tasos

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από Tasos »

laios έγραψε:
μόνιμος υπξκός έγραψε:Καλά τα λές αγαπητέ συνάδελφε αλλά πρέπει να καταλάβεις οτί τα στελέχη στις εδ μοιράζονται σε κατηγορίες και εσείς δεν είσαστε ίδια κατηγορία με τους εμθ όσο και να μοιάζουν τα διακρητικά σας μέχρι τουλάχιστον τον βαθμό που φτάνετε εσείς οι εποπ γιατί από ότι ξέρω και ξέρετε οι εμθ παίρνουν τουλάχιστον ένα βαθμό πάνω από εσάς και άρα δεν είσαστε το ίδιο. Να ξέρεις πάντος οτί τους εμθ πια, τους πιάνει ο νόμος των μονίμων εθελοντών. Τι σημαίνει μόνιμος εθελοντής μπορείς να μάθεις.
ναι εχεις δικιο. Συμφωνα με το ΝΣΚ και τις γνωματευσεις του 448/2006 και 469/2005 αναφερει για τον θεσμο τον ΕΠΟΠ "Στις διαταξεις περι ΕΠΟΠ οριζεται οτι προκειται περι μονιμου στρατιωτικου προσωπικου... Θα αντικαταστησει τον θεσμο των εθελοντων πενταετους υπηρεσιας και εθελοντες μακρας θητειας (ΕΠΥ-ΕΜΘ), Ο οποιος λογω και της περιορισμενης εκπαιδευσεως δεν ανταποκρινεται πλεον στις νεες απαιτησεις... "ναι εχεις δικιο δεν ειμαστε το ιδιο.

Πως να εισαι το ιδιο κ. ΕΠΟΠ; Οταν ο ΕΜΘ ΑΛχιας ηταν στο ορυγμα, εσυ κουνουσες σημαιακια στις παρελασεις... Ειναι δυνατον να θελεις να εισαι το ιδιο; Ειναι δυνατον να φτασεις την εμπειρια ενος ΕΜΘ 15+ χρονων; ΕΛΕΟΣ δηλαδη; Ακομη και οι Δκτες τους (Απο την παραγωγικη σχολη... Ξερεις εσυ!) ζητουν την γνωμη αυτων των ανθρωπων και στηριζονται στην εμπειρια τους. Για χαλαρωσε σε παρακαλω.
ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από ΑΡΧΙΚΕΛΕΥΣΤΗΣ »

Μηπως γνωριζει κανεις συναδελφος ποτε θα ολοκληρωθει η μονιμοποιηση των ε. μ. θ στο π. ν ;
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από laios »

Tasos έγραψε:
laios έγραψε:

Πως να εισαι το ιδιο κ. ΕΠΟΠ; Οταν ο ΕΜΘ ΑΛχιας ηταν στο ορυγμα, εσυ κουνουσες σημαιακια στις παρελασεις... Ειναι δυνατον να θελεις να εισαι το ιδιο; Ειναι δυνατον να φτασεις την εμπειρια ενος ΕΜΘ 15+ χρονων; ΕΛΕΟΣ δηλαδη; Ακομη και οι Δκτες τους (Απο την παραγωγικη σχολη... Ξερεις εσυ!) ζητουν την γνωμη αυτων των ανθρωπων και στηριζονται στην εμπειρια τους. Για χαλαρωσε σε παρακαλω.
εγραψα κατι διαφορετικο; Εγραψα πως δεν ειμαστε το ιδιο, οποτε για χαλαρωσε σε παρακαλω κ. Ε. Μ. Θ.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Μονιμοποίηση ΕΜΘ

Δημοσίευση από laios »

Επισης Tasos, τι εννοεις στην παρενθεση (Απο παραγωγικη σχολη... Ξερεις εσυ!) ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης