ΣΜΥ απο θεωρητικη κατευθυνση

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kellykg
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kellykg »

Καλησπέρααα! Μόλις γραφτηκα στο φορουμ και Βλεπω οτι οι περισσοτεροι εχετε ηδη μπει σε καποια στρατιωτικη σχολη. Ωστοσο δεν ξερω αν εκανα καλα που γραφτηκα εδω, διοτι πάω δευτέρα λυκείου ακομα, ενδιαφέρομαι παααρα πολυ να περασω ΣΜΥ του χρόνου και θεωρω πως στο φορουμ αυτο, θα μου λυθουν οι περισσοτερες αποριες Εικόνα. Λοιπον, επέλεξα την θεωρητικη κατευθυνση φετος, μιας και το είχα σίγουρο οτι και από εδώ μπαίνω ΣΜΥ (είτε όπλα, είτε σώματα). Αν και χανω κάποια μόρια από 2ο και 4ο πεδίο, ωστόσο οι βάσεις δεν ξεπερνούν τις 17000 και ετσι πιστευω οτι θα καταφερω να περασω. Παρ'ολα αυτα πριν λιγες μερες μου ειπαν οτι ειναι σχεδον αδυνατο να μπω ΣΜΥ Απο θεωρητικη επειδη θα επηρεασει το βαθμο μου Η απωλεια μοριων και να εχω κατα νου μονο την ΣΜΥΝ. Αν καποιος-α απο εσας εχει μπει ΣΜΥ απο την θεωρητικη κατευθυνση ας μου πει τελικα τι γινεται και πως ειναι τα πραγματα. Συγνωμη αν οι αποριες μου ακουγονται χαζες αλλα ακουω οοοτι να ναι και εχω χασει τον μπουσουλα Εικόνα ευχαριστω εκ των προτερων Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν έψαχνες το φόρουμ σίγουρα θα κέρδιζες χρόνο και δεν θα έγραφες όλο αυτό το κατεβατό.

Θεωρητική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές

kellykg

Δημοσίευση από kellykg »

Ευχαριςτω πολυ!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες