Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

Greek Army καλησπερα,θα ηθελα μια προσωπικη σου εκτιμης η για τη βαση των 600 πολιτών στην πυροσβεστική με τνέο νομο.

Ας πουμε 27-28 μορια;

ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

handballer έγραψε:Greek Army καλησπερα,θα ηθελα μια προσωπικη σου εκτιμης η για τη βαση των 600 πολιτών στην πυροσβεστική με τνέο νομο.

Ας πουμε 27-28 μορια;

ευχαριστω

Kαλησπέρα φίλε μου δυστηχώς δεν έχω καμία σχέση με την πυροσβεστική οπότε θα περιμένω και εγώ με την σειρά μου τα παιδιά που είναι μέσα στο σώμα η έχουνε εμπειρία από προηγούμενη προκήρυξηΕικόνα
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

Σε ευχαριστώ πολυ.Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να κάνει κάποια εκτίμηση πιστεύεις;

Που μπορώ Να πάρω πληροφορίες γι αυτο το θέμα;

Θα είναι αξιοκρατικά τα κριτήρια πιστεύεισ;

Kωστας Χανια

Δημοσίευση από Kωστας Χανια »

XΑιρετιζω το φορουμ και γω με τη σειρα μου.Παιδια, ειμαι 24αρων ετων, και εδω και πολλα χρονια ειχα στο μυαλο μου να μπω στο σωμα. Τωρα θα κανω την πρωτη μου αποπειρα με την ευκαιρια της πολυαναμενομενης προκυρηξης, οταν και αν τελικα βγει.

Τα "χαρτια" μου ειναι

Απολυτηριο Λυκειου, γυρω στο 14

Proficiency στα Αγγλικα

Zertificat στα Γερμανικα (αν και αποτι ειδα παει απατο, στην προκυρηξη εχουν σαν αποδεκτο ενα αλλο που δεν εχω ακουσει ξανα)

Διπλωμα Μηχανης

Τεκνο τριτεκνων

Σπουδαζω στη Σχολη Δασολογιας στο ΑΠΘ, αλλα μιας και χρωσταω ενα μαθημα για πτυχιο, θα δωσω στην προλκυρηξη σαν αποφοιτος λυκειου.

Τι λετε ρε παιδια; Εχω καμια ελπιδα αν υποθεσουμε οτι η επιλογη γινεται αξιοκρατικα; Οχι οτι δεν θα κανω την προσπαθεια μου αλλα ετσι να μου πειτε και σεις τι παιζει μιας και ειστε πιο εμπειροι.

Μακαρι να γινει κανα θαυμα!

been there...

Δημοσίευση από been there... »

KΩστας Χανια, προσωπικά μου φαίνονται λίγα. Σκέψου μόνο πόσοι από αυτούς που θα κάνουν αίτηση θα Έχουν μεγαλύτερο απολυτήριο, διπλώματα, ΔΕΑ, ΕΔ, εθελοντικά κλπ. Πληροφοριακά στην τελευταία προκήρυξη για 1.260 θέσεις έιχαν γίνει 19.000 περίπου αιτήσεις, δλδ 1/15. Με την ίδια λογική τώρα περιμένω να κάνουν 9-10.000 τουλάχιστον για τις 600. Δε χάνεις τίποτα πάντως να κάνεις τα χαρτιά.
Κωστας Χανια

Δημοσίευση από Κωστας Χανια »

EΙδα στην προηγουμενη προκυρηξη αυτο

για τη Γερμανική γλώσσα πιστοποιητικό γλωσσομάθειας του Ινστιτούτου Γκαίτε ή πτυχίο

GROSSES DEUTSCES SPRACHDIPLOM (GDS) του Πανεπιστημίου Ludwig-Maximilian του Μονάχου

Εχω το zertificat, που ειναι του goethe, αλλα το grosses που λεει ειναι αρκετα ανωτερο.

Μηπως εχει γινει καποιο λαθος, η μετραει κανονικα και το zertificat στην προκυρηξη; Ξερει κανεις;

Ευχαριστω!

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από toro »

Δεν παιζει σημασια βρε παιδια ο βαθμος του απολυτηριου. Αλλα τι εχεις τελειωσει. Αποφοιτοι λυκειου παιρνουν 5 μοναδες... Γενικα.

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

• Ο βαθμός τους τίτλου σπουδών δεν θα αποτελεί κριτήριο μοριοδότησης. Ωστόσο, μόρια θα δίδονται ανάλογα με τον τύπο του τίτλου σπουδών και συγκεκριμένα:5 μόρια το απολυτήριο λυκείου,3 το απολυτήριο γυμνασίου και 2 το απολυτήριο δημοτικού.
  • Οι υπηρετήσαντες στις ειδικές δυνάμεις,5ετείς, εργατοτεχνίτες κλπ θα λαμβάνουν επιπλέον 3 μόρια.
  • toro
    Συνταγματάρχης
    Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

handballer έγραψε:Greek Army καλησπερα, θα ηθελα μια προσωπικη σου εκτιμης η για τη βαση των 600 πολιτών στην πυροσβεστική με τνέο νομο.

Ας πουμε 27-28 μορια;

ευχαριστω

οποιος εχει τοσα μορια στην κατηγορια των 600 θεωρω οτι ειναι σιγουρα μεσα!
    ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Δεκανέας - Έφεδρος
    Δεκανέας - Έφεδρος
    Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Παιδια η προκυρηξη θα ειναι πολυ βισματικη 1000%
    D.Y.K
    Α/ΓΕΝ
    Α/ΓΕΝ
    Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αδερφέ θα είναι υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ οπότε... Δύσκολα! Εικόνα
    Άβαταρ μέλους
    greko_27
    Υποστράτηγος
    Υποστράτηγος
    Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greko_27 »

Για την πρόσληψη του προσωπικού αυτού συγκροτείται με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη τριμελής επιτροπή, που αποτελείται από ένα αντιπρόεδρο ή νομικό σύμβουλο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, που ορίζεται από τον πρόεδρο αυτού,έναν εκπρόσωπο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (AΣΕΠ) ,που κληρώνεται μεταξύ των Συμβούλων αυτού και έναν Διευθυντή Διεύθυνσης των Κλάδων του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, που κληρώνεται μεταξύ των Διευθυντών των εν λόγω Διευθύνσεων. Οι συνεδριάσεις της επιτροπής γίνονται στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και ως γραμματέας ορίζεται αξιωματικός του εν λόγω Σώματος. Η Επιτροπή καταρτίζει τους πίνακες επιτυχόντων ανά κατηγορία υποψηφίων με βάση τον αριθμό των μορίων κάθε υποψηφίου.

Άβαταρ μέλους
    greko_27
    Υποστράτηγος
    Υποστράτηγος
    Posts in topic: 2

Δημοσίευση από greko_27 »

Δυσκολοι οι καιροι για βυσματα. Παντως οσοι ψαχτουν με βυσμα στην επερχομενη προκηρυξη καλυτερα να το ξεχασουν. Τους προτεινω μαλιστα να δωσουν για τη θεση των εποχικων οδοκαθαριστων στο δημο αττικης. Μεγαλυτερες πιθανοτητες εχουν να περασουν παρα στην πυροσβεστικη.Εικόνα (για να προλαβω παρεξηγησεις δεν εχω τιποτα με την συγκεκριμενη δουλεια των οδοκαθαριστων, αλλα λιγο καζουρα στους κλασσικους μακακες που προσπαθουν παντα να μπουν στο δημοσιο απο την πισω πορτα πρεπει να γινεται)
    giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Μην ξεχνάτε ότι αν προκηρύξουν 600 θέσεις τελικά για τους πολίτες, οι θέσεις αυτές θα επιμερίζονται σε επιμέρους κατηγορίες π. Χ Α) Απόφοιτοι λυκείου

Β) Πτυχιούχοι

Γ) Εθελοντές

Δ) Δίπλωμα γ' κατηγορίας

Ε) Τρίτεκνοι

κλπ

Οπότε μην ψάχνετε να βρείτε μόρια συνολικά για τους 600, αλλά για την κάθε κατηγορία πολιτών ξεχωριστά

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
    Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης