Ξέρει κανείς τι παίζει μ' αυτήν την ειδικότητα;
Τι ακριβώς κάνει κάποιος σ' αυτήν την ειδικότητα;
Επίσης ένας του Πυροβολικού τι σχολεία μπορεί να περάσει;
Τεχνικός Βοηθός Παρατηρητή ΠΒ
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
http://www.army.gr/files/File/EPOP/KATHIKONTA.pdf πιστευω να σε βοηθεισω φιλε! Τωρα για τα σχολεια δεν ξερω...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Θυμάμαι από τη φίλη μου που μου έλεγε ότι είναι σε γραφείο κα μέσω υπολογιστή ρυθμίζει πού ακριβώς θα γίνει η βολή, θεωρώ ότι είναι αρκετά υπεύθυνο πόστο διότι πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός κ σαφής με τα στοιχεία που δίνεις... Κ οδηγεί φυσικά κ διάφορα αυτοκίονητα... Πολύ καλή ειδικότητα είναι
Dum spiro spero
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Νομιζω εισαι σε ειδικα διαμορφωμενο θαλαμο στο πισω μερος φορτηγου... Νομιζω! Τωρα τι κανεις την ωρα της υπηρεσιας στο στρατοπεδο... Δεν ξερω!
Υπολογισμούς συντεταγμένων για τα πυροβόλα όπλα του πυροβολικού!! Αυτό κάνει ο ΤΕΒΠΑΡ!! συνήθως είναι σε καμουφλαρισμένο όχημα μακριά από τα πυροβόλα, με οπτική επαφή με τον εχθρό!!
Καλησπέρα! Η φίλη μου ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη ειδικότητα. Θεωρείται ότι είναι καλή ειδηκότητα για κοπέλα; Επίσης οι ειδικότητες του πυροβολικού περίπου καθε ποτέ παίρνουν μεταθέσεις; Και κάτι τελευταίο. Η φίλη μου που είναι απο νησί του βόρειου Αιγαίου θα την στείλουν στο νησί της ή μεταθέσεις σε διάφορες περιοχες; Ευχαριστώ και συγγνώμη για τα πολλα ερωτήματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες