Φύλλο πορείας
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Φύλλο πορείας
Γεια σας παιδιά, έχω μία απορία και θέλω γρήγορη απάντηση αμα γίνεται. Αν το Φύλλο πορείας που πήρα δεν λέει ώρα που πρέπει να παρουσιαστώ μπορώ να πάω το βράδυ; Το έχω επαναλάβει αυτό αλλά ίσως απλά να το παραβλέψανε, μάλλον όχι και για δεύτερη φορα. Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
Φύλλο πορείας
Δεν λένε ώρα. Ούτε εμένα έλεγε. Πρέπει να είσαι στην πρωινή αναφορά στο στρατόπεδο.
-
- Στρατιώτης
Φύλλο πορείας
Απλά έχω ξανα πάρει φύλλο πορείας άλλες δυο φορές και έχω πάει την μία πρωί κανονικά αν και όχι στην ώρα μου, και την άλλη το βράδυ χωρίς συνέπειες. Είμαι σειρά απολύσεως, λέτε να δώσουν τόσο πολύ σημασία; Στο 575 Τ Π/Ν πάω στην αυλώνα, πήρα την μετάθεση καθ' εξαίρεση 1,5 μήνα πριν απολυθώ. Τρομερή εξυπηρέτηση το ΓΕΣ. 

-
- Στρατηγός
Φύλλο πορείας
Κοίταξε είναι που θα πέσεις. Αν πέσεις σε περίεργο τύπο. Παίζει να σε βγάλει Α/Α, πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους. Σιγά.
Φύλλο πορείας
Καλύτερα πήγαινε πρωϊ. Και εγώ Αυλώνα Τεθωρακισμένα πρωϊ πήγα.
-
- Στρατιώτης
Φύλλο πορείας
Θα το ρισκάρω γιατί δεν είμαι πολύ καλά κιόλας, τουλάχιστον να είχα λίγο πυρετό να πήγενα για 401. Αν τους πειράξει πιστέυω θα πέσει τηλέφωνο αλλιώς κράξιμο αργότερα στην μονάδα.
Φύλλο πορείας
Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο καλύτερα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Φύλλο πορείας
Καλησπέρα θελω να ρωτησω κατι, ξερει κανεις οταν σου γραφουν στο φυλλο πορειας Ημερα Παρουσιασης στη μοναδα 18 του μηνα αυτο σημαινει οτι πρεπει να εισαι στις 18 το πρωι μαζι με το εγερτηριο 6:30 μεσα ή εως το βραδυ?
Φύλλο πορείας
Καλησπέρα. Όπως λέει και ο Greek_Army, πρέπει να είσαι στην πρωϊνή αναφορά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Φύλλο πορείας
Τεσπα μαλλον χαζη ερωτηση αλλα το ειχα ξεχασει και εκλεισα λαθος εισητηριο.:/
Φύλλο πορείας
Καλησπερα, ειναι το πιο σχετικο post που βρηκα και γι'αυτο γραφω εδω χωρις να ειμαι σιγουρος για το αν πρεπει να το γραψω εδω. Οταν μετα την αδεια ορκομοσίας παρω το φυλλο πορειας για τη μοναδα, ποσο χρονικο διαστημα εχω μεχρι να παρουσιαστω στη μοναδα; Θα μπω νεοσυλλεκτος στο Μεσολογγι και σκεφτομαι οτι αν μου βαλουν μεταθεση σε νησι δεν μου εγγυαται κανεις οτι θα ειμαι εγκαιρα την Επομενη μερα στο στρατοπεδο (αν π. Χ. Με στειλουν στην Κω που ειναι μεγαλο ταξιδι). Το χρονικο διαστημα δινεται αναλογα με τον προορισμο;
---ξερω οτι ειναι νωρις να με απασχολει αλλα ειμαι αγχωδης τύπος! Ευχαριστώ!---
---ξερω οτι ειναι νωρις να με απασχολει αλλα ειμαι αγχωδης τύπος! Ευχαριστώ!---
Φύλλο πορείας
Συνήθως δίνουν περιθώριο 2-3 ημέρες.
-
- Στρατηγός
Φύλλο πορείας
Βασικά μετά την άδεια ορκωμοσίας φεύγετε με ομαδικό φύλλο πορείας, από το στρατόπεδο κατευθείαν για μονάδες.
Φύλλο πορείας
Να ξεκαθαρίσω ότι στη μονάδα πήγα με ατομικό φύλλο πορείας και μου έδωσαν περιθώριο 2 ημερών.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες