Προκήρυξη για ΣΑΕΑ (2011)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπερα
ειμαι νεος στο forum και 8α ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις...
θελω να δωσω με 10% για να μπω στην σχολη αξιωματικων της αστυνομιας τελευταια φορα εδωσα πανελλαδικες το 2004 δεν υπαρχει καποιος περιορισμος σωστα;
και κατι ακομα ειμαι ηδη σε ΑΕΙ θα υπαρξει προβλημα; Εννοω ξερω οτι πρεπει να διαγραφω αλλα εχουν βρει ποτε κανεναν; Και εαν ναι τι εγινε;
εαν τα κανω ολα νομιμα την διαγραφη ποτε την παμε... Ηξερα απο την ΣΣΕ οτι πρεπει να την πας μεχρι την ορκομοσια
ευχαριστω
ειμαι νεος στο forum και 8α ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις...
θελω να δωσω με 10% για να μπω στην σχολη αξιωματικων της αστυνομιας τελευταια φορα εδωσα πανελλαδικες το 2004 δεν υπαρχει καποιος περιορισμος σωστα;
και κατι ακομα ειμαι ηδη σε ΑΕΙ θα υπαρξει προβλημα; Εννοω ξερω οτι πρεπει να διαγραφω αλλα εχουν βρει ποτε κανεναν; Και εαν ναι τι εγινε;
εαν τα κανω ολα νομιμα την διαγραφη ποτε την παμε... Ηξερα απο την ΣΣΕ οτι πρεπει να την πας μεχρι την ορκομοσια
ευχαριστω
Δυστυχώς φίλε απο πέρυσι πλέον δικαίωμα συμμετοχης στις Πανελλαδικές με το 10% έχουν μόνο όσοι είναι κάτοχοι βεβαίωσης πρόσβασης μέχρι και δύο χρόνια πριν την εξεταζόμενη χρονολογία. Δηλαδή φέτος δικαίωμα έχουν οι κάτοχοι βεβαίωσης πρόσβασης του 2009 κ 2010...
-
- Στρατιώτης
Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση σου.
ειναι βεβαιο; Γιατι εριξα μια γρηγορη ματια στην προκυρηξη που εβγαλαν το 2010 και δεν εχει καπου τετοι περιορισμο
εκτος εαν σε κοβουν οταν πας να δωσεις μηχανογραφικο
ειναι βεβαιο; Γιατι εριξα μια γρηγορη ματια στην προκυρηξη που εβγαλαν το 2010 και δεν εχει καπου τετοι περιορισμο
Ναι ειναι σιγουρο! Οταν πας στο σχολειο για να κανεις την αιτηση θα σου το ελεγαν! Ασε που κιολας μεχρι χθες ηταν η προθεσμια να κανουν τις αιτησεις στα σχολεια!xristos1987 έγραψε:Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση σου.
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστω!
παντως εχουν αλλαξει τα πραγματα
εγω πριν 3 χρονια που ειχα ξανακανει 10% ουτε να το δηλωσεις ηθελε ουτε τιποτα εκανες τα χαρτια σου για οπου ηθελες και απλα εδινες το μηχανογραφικο
εγω πριν 3 χρονια που ειχα ξανακανει 10% ουτε να το δηλωσεις ηθελε ουτε τιποτα εκανες τα χαρτια σου για οπου ηθελες και απλα εδινες το μηχανογραφικο
το ξερω φιλε οτι ηταν ετσι πριν. Απο το 2008 νομιζω αλλαξε (δυστυχως η ευτυχως) το συστημα με το 10%!xristos1987 έγραψε:Ευχαριστω!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Πολυ ανετους σας βλεπω εσας που ενδιαφερεστε για σαεα! Τοσο ευκολα τα εχετε τα 18.500 μορια και η μονη σας εννοια ειναι το ποσους θα παρει; Και για να απαντησω κιολας στο παλικαρι, οχι! Δεν ξερει κανεις γτ ακομα δεν εχει βγει η προκηρυξη. Μονο προβλεψεις του αερα μπορουν να γινουν. Στρωθειτε στο διαβασμα κ αφηστε τα forums. Φιλικα.
Ευχαριστω! Η προκυρηξη ξερετε Ποτε βγαινει; Δεν ειμαι ανετος αλλα οσα λιγοτερα ατομα παρει τοσο περισσοτερο θα ανεβει η βαση
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Παλι παιζεται. Αν περσι δεν εβγαινε τελη ιουνιου (αν δε με απατα η μνημη μου, τοτε βγηκε), θα σου ελεγα οτι βγαινει περιπου αρχες με μεσα μαιου. Κοιτα φιλε, διαβασε εσυ και οταν βγει, θα το μαθεις. Το μυαλο σας να το εχετε στα μαθηματα που εξεταζεστε. Ειδικα οσοι εχετε τοσους μεγαλους στοχους οπως η σαεα.
Οντως η σαεα αξιζει και γι'αυτο θελει και τοσα μορια οπως και οι υπολοιπες στρατιωτικες σχολες! Ευχαριω για τις απαντησεις
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Παιδια το ποσους θα παρει ειναι πολυ αβεβαιο. Μπορει να παρει περισσοτερους μπορει και λιγοτερουσ... Κανεις δεν ξερει. Μακαρι να μην παρει λιγους πρωτοετεισ Γιατι θα χρειαστει να κανουν σκοπιες και οι δευτεροετεισ... 

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες