Αντισυνταγματικά τα αθλήματα των ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αααα ναι εχεις δικιο! Η σφαιρα δεν ειναι στα αθληματα! Ελεος!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Lina_83 έγραψε:Ρε σεις δεν ειπαμε ποτε οτι επειδη ειμαστε γυναικες δεν θα πηγαινουμε σε ασκησεις.(δε ξερετε και τι ειδ. Διαλεξαμε αλλες ειναι πζ αλλες ειδικες δυναμεις) απλα επειδη μπλεξαμε με τα δικαστηρια εχουμε μαθει καποια πραγματα παρα πανω και απλα σας λεμε τι οριζει ο νομος! Οχι τι θελουμε εμεις και ο καθενας. Μονο τι ισχυει απο τον νομο! Ολοι εχουμε δει αντρες και γυναικες που δεν αξιζουν και το αντιθετο. Μην τα ξαναλεμε γιατι τα εχετε συζητησει σε αλλα τοπικ! Μην λεμε τα ιδια. Και το θεμα ρε Δημητρη ειναι οτι εχεις μεταφερει μερικα μηνυματα που αφορουν μονο για τις ενστασεις και δεν αφορουν τα αθληματα! Σου ειπα μπορεις να κανεις θεμα καινουριο αλλα μην μεταφερεις ακυρα μηνυματα. Καταλαβες; Απλα μην σχολιαζετε εμας ειρωνικα γιατι δεν τα λεμε εμεις αλλα οι δικαστες!

Να σου πω... Εγώ αποφασίζω τι μεταφέρω και τι όχι. Οπότε μην με πρήζεις. Το θέμα ξεκινάει από το μήνυμα του παοκάκι που λέει για τα αθλήματα. Οπότε δεν καταλαβαίνω τον λόγο που ταράζεσαι. Και με ζαλίζεις άδικα
Lina_83
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επάγγελμα: ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Lina_83 »

Το τριτο μηνυμα και τα υπολοιπα μαζι με το αρθρο για τους εποπ δεν αφορουν τα αθληματα... Απλα παρατηρηση καναμε γιατι διαμαρτυρηθηκε και μια αλλη κοπελα ππου πηγαν τα μηνυματα της. Και δεν καναμε ενσταση για τα αθληματα αντε παλι απο την αρχη. Καναμε για τα ορια υψους! Η σφαιρα ειναι αθλημα αλλα ειναι 1 αθλημα δεν ειναι πολλα! Και δηλαδη τι θες να πεις; Οτι εγω που ειμαι γυμναστρια δεν μπορω να τρεξω; Δεν εχω κανει προπονησεις; Εχετε ξεφυγει. Διαβαστε ρε σεις λιγο τι λεμε διαβαστε το τιτλο του θεματος και μην λετε αλλα. Θα γραφουμε συνεχεια και τελειωμο δεν θα χει!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Lina_83 έγραψε:Και ξαναλεω εμεις οταν δικαιωθουμε θα δωσουμε αθληματα και θα μπουμε με την αξια μας οχι οπως μερικοι μερικοι που βαζουν βυσματακια στα αθληματα και μετα μεσα στην υπηρεσια... Αυτο γιατι μερικοι νομιζουν οτι οσοι εκαναν ενσταση δεν αξιζουν να μπουν μεσα.

Μόλις μας έπεισες!Εικόνα
Μην λές μεγάλες κουβέντες διότι εδώ είμαστε (και ειδικά εγώ) και γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας το άν θα χρησιμοποιήσεις κάποιον ή όχι!
Κράτα καλύτερα χαμηλούς τόνους και μακάρι να μπείς με την αξία σου.

Μary

Δημοσίευση από Μary »

Γιατί όλοι εσείς που μπήκατε μπήκατε με την αξία σας χωρίς βοήθεια από κανέναν; κ ξέρουμε πόσο ελαστική είναι η επιτροπή με τις γυναίκες στα αθλήματα, καμία δεν θα έβγαλε τις έλξεις κ αυτές τώρα είναι μέσα κ υπηρετούν! Σε ότι αφορά τις έλξεις ούτε εγώ μπορώ να τις βγάλω, θέλει πολλή δύναμη κ πολύ γυμνασμένα χέρια, μπράτσα, ραχαίους για να τις βγάλεις κάτι που το έχουν πολύ χαλαρά οι άντρες, είναι πολύ εύκολες οι έλξεις για αυτούς, λιγάκι δύσκολο μόνο στους πολύ ψηλούς διότι δεν βοηθάει το σώμα τους
παοκακι

Δημοσίευση από παοκακι »

Αστο ΔΥΚ βυσμα δεν χωραει στα αθληματα δεν μπορεις να βαλεις... Παντως τι να πω... Εδω υπαρχουν ατομα που θελουν να σας διαφωτισουν οτι μπορειτε να κινηθειτε νομικα να διεκδικησετε τη θεση σας και να μπειτε κι εσεις αρπαζεστε. Αντι να το εχετε στο νου σας. Παντως αγορια και κοριτσια μην μασατε καλη επιτυχια και πανω τους ;)
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

παοκακι έγραψε:Αστο ΔΥΚ βυσμα δεν χωραει στα αθληματα δεν μπορεις να βαλεις...

Με αυτό και μόνο που γράφεις τώρα με βάζεις αναγκαστικά στο τρυπάκι να σε ρωτήσω: Έχεις δώσει ποτέ για ΕΠΟΠ;
Διότι είμαι σίγουρος ότι μου κάνεις πλάκα, εάν πάλι μιλάς σοβαρά τότε έχουμε πρόβλημα!Εικόνα
Όχι απλά χωράει βύσμα, αλλά έχω δεί με τα μάτια μου κοπέλα να έχει κοπεί σε 3 αθληματα και να κάνει τα γλυκά μάτια στον Συνταγματάρχη που συντόνιζε την κατάσταση (τι μου θυμιζει τι μου θυμίζει; ) και να υπηρετούμε αυτή την στιγμή μαζί κανονικότατα!
Εδώ δεν είμαστε σίγουροι για το εάν είναι αδιάβλητο το σύστημα των Πανελληνίων, στους ΕΠΟΠ θα κωλόσουμε;Εικόνα Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι δεν χωράει βύσμα στις αθλητικές δοκιμασίες. Όλοι με την αξία τους. Ειδικά κάτι ανθρωπάκια που κάνουνε τα 100 μέτρα σε 5 ώρες Εικόνα
παοκακι

Δημοσίευση από παοκακι »

Ρε εξυπνε οταν το πας νομικα δεν χωραει βυσμα... Τι βυσμα να βαλεις; Μονος σου εισαι. Δεν εχεις κανεναν να σου φαει τη θεση...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι μόνος σου είσαι και άλλοι 300 που έχουν κάνει και αυτοί ένσταση.
Εσύ νομίζεις ότι θα πάς και θα τρέξεις στο παρκάκι της γειτονιάς σου και θα υπάρχουν και άλλοι 2 να σε χρονομετρούν (έτσι για το χαβαλέ).
Άει καλά!
Mary

Δημοσίευση από Mary »

Ακριβώς παοκάκι, ήταν μια κίνηση ενημέρωσης για τους άλλους κάτι που εγώ προσωπικά δεν το γνώριζα! Κ ήταν πάλι σαφές ότι εννοούσε στην περίπτωση της ένστασης ότι δν χωράει βύσμα! Να σε ρωτήσω κάτι Δυκ; Αυτή εσύ που την είδες; Διότι εγώ ξέρω ότι άλλες μέρες δίνουν οι γυναίκες κ άλλες οι άντρες εκτός κ αν ήταν καμιά που για κάποιους λόγους άργησε να δώσει αθλήματα
παοκακι

Δημοσίευση από παοκακι »

Ειλικρινα καλα σε ειπα κομπλεξικο. Ρε ΔΥΚ εισαι ασχετος και επιμενεις... Ετσι δεν θα πας μπροστα. Δεν εχεις μαθει να ακους και αυτο δε θα σε βοηθησει στο στρατο μεσα. Και με 300 αλλα ατομα να δωσεις δεν σου κλεβει κανεις τη θεση... Εισαι μονος σου. Δεν ειναιι οπως στη προκρυξη 20,000 ατομα για 2,000 θεσεις. Ειναι 35 ατομα για 35 θεσεις. Τελος! Απλο να το καταλαβεις! Και απ τη στιγμη που δεν εκανες ενσταση ασε να γνωριζουμε κατι παραπανω μην κανετε τους παντογνωστες.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

παοκακι έγραψε:Ειλικρινα καλα σε ειπα κομπλεξικο. Ρε ΔΥΚ εισαι ασχετος και επιμενεις... Ετσι δεν θα πας μπροστα. Δεν εχεις μαθει να ακους και αυτο δε θα σε βοηθησει στο στρατο μεσα. Και με 300 αλλα ατομα να δωσεις δεν σου κλεβει κανεις τη θεση... Εισαι μονος σου. Δεν ειναιι οπως στη προκρυξη 20,000 ατομα για 2,000 θεσεις.Ειναι 35 ατομα για 35 θεσεις. Τελος! Απλο να το καταλαβεις! Και απ τη στιγμη που δεν εκανες ενσταση ασε να γνωριζουμε κατι παραπανω μην κανετε τους παντογνωστες.

Μπορούνε άνετα να σε κόψουνε πάλι στα αθλήματα. Αυτό τουλάχιστον το γνωρίζεις;

παοκακι

Δημοσίευση από παοκακι »

Μα και βεβαια... Αλλα απ τη στιγμη που εχεις κανει ενσταση κανεις και μια προπονηση δεν πας ετσι... Απλα δε μπορω να καταλαβω την επιθεση του ΔΥΚ στα παιδια που απλα ηθελαν να ενημερωσουν εσας οτι μπορειτε να βρειτε το δικιο σας στα δικαστηρια. Και οι περισσοτεροι δεν τα ξερατε αυτα... Ειναι τοσο απλο. Και ο αλλος αρχισε να λεει διαφορα. Ε ρε greek army δικιο δεν εχω; Καλα εκανες και τα εσβησες απο δω. Ετσι να κραταμε μονο ενημερωσεις για το συγκεκριμενο θεμα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δε γνωρίζει τίποτα και αυτό θα το φάει το συγκεκριμένο άτομο, η πολύ σιγουριά!
Τελευταία φορά που με αποκαλείς 'Κομπλεξικό' και 'Ασχετο'
Την επόμενη απλά δεν ξαναποστάρεις εδώ μέσα!
Στο υπόσχομαι.
Και τα δεν θα περασεις καλα εσυ στο Στρατο και δεν εχεις μαθει να ακους αυτα να πας να τα πεις αλλου, διοτι οταν εγω ημουν ΟΒΑ στο ΕΤΑ εσυ ακομα ρωτουσες τα δικηγορακια πως και με ποιο τροπο κανουμε ενσταση!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες