Αντισυνταγματικά τα αθλήματα των ΕΠΟΠ;
Καλα μερικοι δε τη παλευετε ειλικρινα! Πρωτον γιατι μεταφερατε ακυρα μηνυματα που αφορουν για τις ενστασεις. Δευτερον εγω ειπα για τα αθληματα τα αντισυνταγματικα και δεν εννοουσα ολα αλλα τη σφαιρα οπως ειπε πολυ σωστα η Λινα και με το αρθρο που εβαλε... Και ρε ζηλιαρηδες πειτε καλη επιτυχια στα παιδια που δικεκδικουν τη θεση τους αντι να τους κρινετε και να τους επιτιθεστε. Ακου κει πως θα αντικρισουν τους συναδελφους... ; Τι ***** ειναι αυτες... Γιατι σκοτωσαν κανεναν; Τι να πω ρε...
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Mary έγραψε:επειδή έχω διαβάσει πολλές ηλιθιότητες το γεγονός ότι οι πρωταθλητές γυναίκες-άντρες έχουν διαφορετικά ρεκόρ τα λέει όλα! Σε ότι αφορά που πιπιλάτε για την ισότητα υπάρχει ανισότητα λόγω διαφορετικής δύναμη, δλδ δν μπορώ να ανταγωνιστώ τον Μήτσο, Σάκη, Τάκη αλλά την Κούλα, Τούλα, Λίτσα διότι είναι στ μέτρα μου. Έπρεπε να υπήρχαν αντρικά όρια κ γυναικεία όρια, αυτό είναι ισότητα! Κ όταν ζήτησαν ισότητα εννοούσαν ισότητα στη διεκδίκηση των θέσεων! Σιγά μην το παίζετε κ πολύ κομμάντα, θα πάθετε τίποτα!
και γω γυναικα ειμαι και ουσα υπερμαχος της παρουσιας των γυναικων στο στρατό εχω να σου πω σχετικά με τα αθλήματα πως δεν ειναι δυσκολο να επιτυχεις τους χρόνους. Με σοβαρη προπόνηση όλα είναι δυνατά... Επίσης εαν κάτι το θες βάζεις τα δυνατά σου να το πετύχεις! Εξαλλου αγαθά κόποις κτωνται που έλεγαν και οι αρχαίοι ημων πρόγονοι!
- evi85
- Ταγματάρχης
evi85 έγραψε:Mary έγραψε:επειδή έχω διαβάσει πολλές ηλιθιότητες το γεγονός ότι οι πρωταθλητές γυναίκες-άντρες έχουν διαφορετικά ρεκόρ τα λέει όλα! Σε ότι αφορά που πιπιλάτε για την ισότητα υπάρχει ανισότητα λόγω διαφορετικής δύναμη, δλδ δν μπορώ να ανταγωνιστώ τον Μήτσο, Σάκη, Τάκη αλλά την Κούλα, Τούλα, Λίτσα διότι είναι στ μέτρα μου. Έπρεπε να υπήρχαν αντρικά όρια κ γυναικεία όρια, αυτό είναι ισότητα! Κ όταν ζήτησαν ισότητα εννοούσαν ισότητα στη διεκδίκηση των θέσεων! Σιγά μην το παίζετε κ πολύ κομμάντα, θα πάθετε τίποτα!
και γω γυναικα ειμαι και ουσα υπερμαχος της παρουσιας των γυναικων στο στρατό εχω να σου πω σχετικά με τα αθλήματα πως δεν ειναι δυσκολο να επιτυχεις τους χρόνους. Με σοβαρη προπόνηση όλα είναι δυνατά... Επίσης εαν κάτι το θες βάζεις τα δυνατά σου να το πετύχεις! Εξαλλου αγαθά κόποις κτωνται που έλεγαν και οι αρχαίοι ημων πρόγονοι!
και κατι αλλο, το ανταγωνιστεις γυναίκες δεν ειναι πάντα εύκολο γιατι μπορεί και εκείνες να είναι αθλήτριες ή να εκαναν πολύ προπόνηση! Ρε παιδια υπαρχει ανταγωνισμός πως το λένε...
Lina_83 άλλα γράφω εγώ και εσύ ακόμα τα δικά σου λές πάλι.
Ξεκόλλα λίγο το μυαλό σου και ΒΛΕΠΕ τι γράφω.
Το τι έχεις σπουδάσει δεν μας ενδιαφέρει, εδώ λέμε ότι τα όρια ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να είναι κοινά για όλους με βάση την επιθυμία ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ (μιας και μου θέλατε ισότητα σε όλα τα επίπεδα) , μπορείτε να την λουστείτε τώρα!
Τώρα όσον αφορά το άρθρο που μας ανέβασες εντάξει το είδαμε, το διαβάσαμε και το κατανοήσαμε, γιατί επιμένεις να μας το επαναλαμβάνεις σε κάθε post σου;
Εάν νομίζετε όσοι διαβάζετε ότι έχουμε κανά κόλλημα ή ότι δήθεν δεν θέλουμε εμείς πρώτοι να δικαιωθείτε τότε απλά άλλα γράφουμε, άλλα διαβάζουμε και άλλα κατανοούμε.
Το τι έχεις σπουδάσει δεν μας ενδιαφέρει, εδώ λέμε ότι τα όρια ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να είναι κοινά για όλους με βάση την επιθυμία ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ (μιας και μου θέλατε ισότητα σε όλα τα επίπεδα) , μπορείτε να την λουστείτε τώρα!
Τώρα όσον αφορά το άρθρο που μας ανέβασες εντάξει το είδαμε, το διαβάσαμε και το κατανοήσαμε, γιατί επιμένεις να μας το επαναλαμβάνεις σε κάθε post σου;
Εάν νομίζετε όσοι διαβάζετε ότι έχουμε κανά κόλλημα ή ότι δήθεν δεν θέλουμε εμείς πρώτοι να δικαιωθείτε τότε απλά άλλα γράφουμε, άλλα διαβάζουμε και άλλα κατανοούμε.
- evi85
- Ταγματάρχης
D.Y.K έγραψε:Lina_83 άλλα γράφω εγώ και εσύ ακόμα τα δικά σου λές πάλι.

- evi85
- Ταγματάρχης
Κοριτσια πρεπει να ζοριζόμαστε και λίγο... Η ζωή ειναι δύσκολη και θέλει προσπάθεια για πετύχεις! Τπτ δεν ερχεται χωρις κόπο, επιμονή και υπομονή.
φιλικά! Καλη σας επιτυχια
φιλικά! Καλη σας επιτυχια
- evi85
- Ταγματάρχης
Mary έγραψε:επειδή έχω διαβάσει πολλές ηλιθιότητες το γεγονός ότι οι πρωταθλητές γυναίκες-άντρες έχουν διαφορετικά ρεκόρ τα λέει όλα! Σε ότι αφορά που πιπιλάτε για την ισότητα υπάρχει ανισότητα λόγω διαφορετικής δύναμη, δλδ δν μπορώ να ανταγωνιστώ τον Μήτσο, Σάκη, Τάκη αλλά την Κούλα, Τούλα, Λίτσα διότι είναι στ μέτρα μου. Έπρεπε να υπήρχαν αντρικά όρια κ γυναικεία όρια, αυτό είναι ισότητα!να σου πω κάτι; Για να υπαρχει ισότητα στη διεκδίκηση των θέσεων ισορρόπησαν τα όρια ώστε ένας μέσος άνθρωπος να πετυχει, δε ζητανε αθλητές αλλά άτομα με κάποια φυσική κατάσταση. Επίσης κάτι παρεμφερες εγινε και με την καταργηση της διακρισης γυναικων-αντρων στις στρατιωτικες σχολες. Κάποτε βλέπεις μπαίνανε με διαφορετικά μόρια. Επίσης όταν ζητατε ισότητα να ξέρετε πως θα την έχετε και στη δουλειά. Όχι να κοιτατε μόνο να βολευτείτε αλλά να ανταπεξέρχεστε και στις ασκήσεις (χωρίς να βρίσκετε φτηνες δικαιολογίες) ! Κ όταν ζήτησαν ισότητα εννοούσαν ισότητα στη διεκδίκηση των θέσεων! Σιγά μην το παίζετε κ πολύ κομμάντα, θα πάθετε τίποτα!
Καλά άσε evi85 τι γίνεται όταν μπούνε μέσα είναι μια άλλη ιστορία που άν θέλεις την συζητάμε σε κάποιο άλλο θέμα για να μην ξεφεύγουμε κιόλας!
Εκεί ξαφνικά καταρρίπτεται η ισότητα και θυμούνται ότι είναι γυναίκες.
Εκεί ξαφνικά καταρρίπτεται η ισότητα και θυμούνται ότι είναι γυναίκες.

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
- Επάγγελμα: ΤΕΦΑΑ
Ευακι μου το παοκακι ειχε αναφερει σε αλλο θεμα για μια κοπελα που ειχε κανει ενσταση για τη σφαιρα! Τονιζω μονο σε αυτο το αθλημα! Και αναρτησαμε και το συγκεκριμενο αρθρο για να μην λενε οτι τα βγαζουμε απο το μυαλο μας. Και απλα ειπαμε οτι οντως ισχυει αυτο και εγω που ασχολουμαι με τον αθλητισμο ξερω οτι η σφαιρα ακομα και στυς αντρες ειναι γυρω στα 6 κιλα και οχι 7. Δεν ειπαμε ποτε οτι δεν μπορει μια κοπελα να βγαλει τα αθληματα ελεοςςςςς πια και μαλλον εσυ εχεις το κολλημα ΔΥΚ γιατι δεν θα το συνεχιζες. Ειπε κατι το παοκακι το συζητησαμε στο αλλο τοπικ και εσεις φτιαξατε κι αλλο θεμα και το συνεχιζετε. Μαλλον εσυ δε καταλαβαινεις. Το αρθρο σχολιασαμε και τελος. Το θεμα μας δεν ειναι η σφαιρα ουτε τα αθληματα. Ειναι οι ενστασεις με νομιμες διαδικασιες. Αυτο! Αντε καταλαβε το πια!
Ευακι μου σε ευχαριστουμε πολυ για την καλη επιτυχια εκ μερους ολων των παιδιων που μαστε αρκετοι... !
Ευακι μου σε ευχαριστουμε πολυ για την καλη επιτυχια εκ μερους ολων των παιδιων που μαστε αρκετοι... !

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Και ξαναλεω εμεις οταν δικαιωθουμε θα δωσουμε αθληματα και θα μπουμε με την αξια μας οχι οπως μερικοι μερικοι που βαζουν βυσματακια στα αθληματα και μετα μεσα στην υπηρεσια... Αυτο γιατι μερικοι νομιζουν οτι οσοι εκαναν ενσταση δεν αξιζουν να μπουν μεσα.
- evi85
- Ταγματάρχης
Lina_83 έγραψε:Και ξαναλεω εμεις οταν δικαιωθουμε θα δωσουμε αθληματα και θα μπουμε με την αξια μας οχι οπως μερικοι μερικοι που βαζουν βυσματακια στα αθληματα και μετα μεσα στην υπηρεσια... Αυτο γιατι μερικοι νομιζουν οτι οσοι εκαναν ενσταση δεν αξιζουν να μπουν μεσα.
τιμη σας και καμαρι σας να λετε οτι δεν εχετε βυσμα. Να ξερες ποσες δουλειες εχω χασει λόγω έλλειψης βύσματος! Πάντως εγω μίλησα για τα αθλήματα και για την ισότητα με τους ανδρες... Και πάλι καλη σας επιτυχια
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ναι Ευακι μου το καταλαβα γι αυτο σου εξηγησα πως εχει η κατασταση γιατι αυτα τα μηνυματα ειναι απο αλλο τοπικ. Και δεν ειναι το προβλημα μας τα αθληματα εννοειται πως βγαινουν πως προπονηση δεν ειναι δυσκολα απλα αναφερθηκαμε στη κοπελα που εδινε τοτε για την Αστυνομια! Και το θεμα "ενστασεις 8η σειρας εποπ" εγινε για να ενημερωθουν και τα υπολοιπα παιδια τι παιζει με τα δικαστηρια. Οπως εσυ λες οτι σου εφαγαν τη θεση βυσματα δεν νιωθεις αδικια; Αν γινοταν θα πηγαινες κι εσυ δικαστικα για να βρεις το δικιο σου... Και παλι σε ευχαριστουμε παρα πολυυυυυυ !

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Εγώ άνοιξα το θέμα και δεν καταλαβαίνω γιατί μου ζαλίζετε τον έρωτα. Σας πείραξε που άνοιξα θέμα; Πρώτη φορά ακούω αυτό για τα αθλήματα και θέλω να ακούσω κι'αλλες γνώμες από παιδιά που δώσανε πέρσι αλλά και τις προηγούμενες φορές για να δώ αν έχουνε ακούσει κάτι τέτοιο. Η αν έχει δικαιωθεί καμία κοπέλα για τα αθλήματα.
Εύη κανείς δν είπε οτι είναι ακατόρθωτο να βγουν τα αθλήματα, αλλά όπως και να το κάνουμε οι άντρες έχουμε άλλη αντοχή κ δύναμη από εμάς κ προτιμώ να ανταγωνιστώ μια γυναίκα γυμνάστρια πχ παρά έναν άντρα διότι ο αγώνας είναι άνισος. Το θέμα δεν ήταν τα όρια αλλά η ίση διεκδίκηση των θέσεων αλλά όχι και να εξισορροπούν τη γυναικεία δύναμη με την αντρική, είναι άνισο κ άκυρο! Εδώ οι προπονητές λένε ότι τα όρια είναι πολύ δύσκολα για τις γυναίκες! Όλα γίνονται για να μην μπαίνουν πολλές γυναίκες
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Οταν δεν μπορειτε να κανετε κατι, ξαφνικα θυμαστε οτι εισται γυναικες! Εκει η ισοτιτα καταριπτεται... ! Το βυσμα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει. Το πιο χειροτερο ομως ειναι να βρισκεις φθηνες δικαιολογιες του τυπου οτι ειμαι γυναικα! ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ... ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ... ! Αν εγω σαν ΔΗΜΗΤΡΗΣ αν δεν μπορω να ριξω την σφαιρα η δεν μπορω να κανω κατι αλλο και θελω να μπω στον στρατο, δεν κανω θεμα οτι και καλα τα αθληματα ειναι αντισυνταγματικα αλλα ειναι δικο μου προβλημα που πρεπει να κατσω και να το λυσω... ! Τα υπολοιπα ειναι φθηνες δικαιολογιες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες