Αντισυνταγματικά τα αθλήματα των ΕΠΟΠ;
ΔΥΚ αποκλειεται να μην δεχτηκαν την ενσταση... Οταν εχεις παρει θετικη αποφαση και εχει επεμβει ο νομος ο αλλος δε μπορει να σου κανει τιποτα. Και δε γινεται να σου πουν δε σε δεχομαι χωρις να σου εξηγησουν τους λογους. Στο στρατο οσοι δικαιωθηκαν δε γυρισε κανενας απ το σταρτο να τους πει δε σε δεχομαι... Δεν ισχυει κατι τετοιο και αυτο λενε και οι δικηγοροι... Αμα εχεις τα μορια και περασεις και τα αθληματα περνας εποπ η οπουδηποτε αλλου... Μεχρι και στα αθληματα μπορει μια κοπελα να προσβαλλει τα ορια γιατι ειναι αντισυνταγματικα. Κι ομως κι ομως... Αλλα αυτο βεβαια θα κοστισει κατι παραπανω... Τα ξερω αυτα γιατι κι εγω πηγα σε δικηγορο και μου τα εξηγησε ολα. Απλα ειχε τελειωσει η προθεσμια για να κανω ενσταση...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
παοκακι έγραψε:ΔΥΚ αποκλειεται να μην δεχτηκαν την ενσταση... Οταν εχεις παρει θετικη αποφαση και εχει επεμβει ο νομος ο αλλος δε μπορει να σου κανει τιποτα. Και δε γινεται να σου πουν δε σε δεχομαι χωρις να σου εξηγησουν τους λογους. Στο στρατο οσοι δικαιωθηκαν δε γυρισε κανενας απ το σταρτο να τους πει δε σε δεχομαι... Δεν ισχυει κατι τετοιο και αυτο λενε και οι δικηγοροι... Αμα εχεις τα μορια και περασεις και τα αθληματα περνας εποπ η οπουδηποτε αλλου... Μεχρι και στα αθληματα μπορει μια κοπελα να προσβαλλει τα ορια γιατι ειναι αντισυνταγματικα. Κι ομως κι ομως... Αλλα αυτο βεβαια θα κοστισει κατι παραπανω... Τα ξερω αυτα γιατι κι εγω πηγα σε δικηγορο και μου τα εξηγησε ολα. Απλα ειχε τελειωσει η προθεσμια για να κανω ενσταση...
Βρες μου τον νόμο που γράφει ότι τα αθλήματα είναι αντισυνταγματικά και μετά πες ότι θέλεις. Μην γράφουμε κάτι τόσο σημαντικό χωρίς αποδείξεις
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
- Επάγγελμα: ΤΕΦΑΑ
Αυτο για τα αθληματα ισχυει γιατι αλλα ειναι τα ορια για τις γυναικες... Μου το ειπε και σε μενα ο δικηγορος αυτο... Εχει δικιο το παοκακι... Αμα ημουν δικηγορος army μου θα σου δειχνα τις αποδειξεις αλλα δε μπορω.
Ρε δυκ μη λες εννοειται για κατι που δεν ξερεις. Δεν πηγες εσυ για ενσταση αλλα τα υπολοιπα παιδια εδω. Οριστε μεχρι και η λινα το λεει (οχι η ιδια ο δικηγορος της) παρε οποιονδηποτε δικηγορο και ρωτα.
Το Ότι είναι αντισυνταγματικά τα αθλήματα Δν ισχύει και Έχει απόλυτο δίκιο ο ΔΥΚ και ο αρμυ.. Τα όρια είναι ίδια για όλους και Αυτο είναι το δίκαιο απο την στιγμη που διεκδικείται θέσεις στα όπλα! Εγώ Είχα κάνει ένσταση βγήκε η απόφαση και Ήταν αρνητική για μένα παρ´ οτι και ο δικηγόρος μου με καθησυχαζε Ότι θα δικαιωθω! Μην δενετε τπτ κομπο... Είναι πολυ πιθανόν να μην σας παρουν
Παοκακι εγώ θα αντι-πρότεινα όταν εσύ δεν γνωρίζεις κάτι καλύτερα να μασάς παρά να ποστάρεις (χωρίς παρεξήγηση) , ποιός σου είπε ρε καλέ μου άνθρωπε εσένα ότι τα όρια για τα αθληματα θεωρούνται αντισυνταγματικά; Πάτε καλά; Τα όρια όπως γράφει και ο φίλος/η πιο πάνω θα πρέπει να θεωρούνται ακριβοδίκαια και για τα 2 φύλα απο την στιγμή που αποφασίζεις να υπηρετήσεις στο Πεζικό για παράδειγμα!
Δηλαδή τι με νοιάζει εμένα άν εσύ είσαι κοπέλα για παράδειγμα και δεν μπορείς να τρέξεις ένα μίλι επειδή σε πιάνει το στομαχάκι σου;
Και τι θα κάνεις; Θα τα προσβάλλεις;
Μου φαίνεται σας έχουν νυχτώσει τόσο βαθειά οι δικηγόροι σας για να τα τσεπώσουν που δεν ξέρουν και τι ψέμμα να πρωτοπούν μπάς και το χάψετε...
Εντάξει είπαμε να κάνετε ένσταση, αλλά να γνωρίζουμε που πάμε και τι κάνουμε!
Ψάξτο λίγο καλύτερα!
Θα πάθεις πολιτισμικό σόκ με το τι ισχύει πραγματικα!
Μακάρι να δικαιωθούν όλα τα παιδια.
Δηλαδή τι με νοιάζει εμένα άν εσύ είσαι κοπέλα για παράδειγμα και δεν μπορείς να τρέξεις ένα μίλι επειδή σε πιάνει το στομαχάκι σου;
Και τι θα κάνεις; Θα τα προσβάλλεις;
Μου φαίνεται σας έχουν νυχτώσει τόσο βαθειά οι δικηγόροι σας για να τα τσεπώσουν που δεν ξέρουν και τι ψέμμα να πρωτοπούν μπάς και το χάψετε...
Εντάξει είπαμε να κάνετε ένσταση, αλλά να γνωρίζουμε που πάμε και τι κάνουμε!
Ψάξτο λίγο καλύτερα!
Θα πάθεις πολιτισμικό σόκ με το τι ισχύει πραγματικα!
Μακάρι να δικαιωθούν όλα τα παιδια.
Δυκ αν δεν ξερω κατι δεν μιλαω. Εγω θα μιλησω με το δικηγορο να μου πει που το υποστηριζει αυτο και θα το αναφερω εδω για να μην λες τις εξυπναδες σου μετα. Και σαφως δεν ειναι τιποτα σιγουρο. Ειναι ολα 50-50 αλλα γι αυτο γινεται ενσταση. Και οχι δεν λεμε να σε πιανει το στομαχακι σου αλλα η σφαιρα για πχ για τις γυναικες ειναι 6,30 κιλα. Απλα εκαναν τα ορια κοινα γι ανδρες κ γυναικες. Βαλε στο google και ψαξ το να το δεις.
Και δε μιλαω για μενα γιατι εγω δεν προλαβα να κανω ενσταση. Και δε γινεται να λενε ολοι οι δικηγοροι το ιδιο ψεμα. Αν ηταν ετσι δυκ θα μου λεγε και μενα οτι μπορω να κανω ενσταση και να μου παρει τα λεφτα... Δεν εινα ετσι.DAMIEN θες να μας πεις τι εγινε στη περιπτωση σου; Γιατι δε σε πηραν;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
damien για ποιο λογο εκανες ενσταση; Ενταξει και σε μενα ο δικηγορος μου δεν ειπε οτι ειναι 100% σιγουρο... Αλλα εχω πολλες πιθανοτητες. Εξλλου γι αυτο καναμε Την ενσταση δεν εχουμε να χασουμε τιποτα
οσο για τα αθληματα παιδια υπαρχουν συγκεκριμενα ορια και ισχυει το ξερω γιατι ειμαι απο τεφαα αλλα οχι για ολα τα αθληματα ειναι 2-3... Θα βρω ενα σχετικο αρθρο και θα σας το δειξω... 

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ααα και οσο για τα δικαστηρια που κερδιθηκαν περσι που ειχαν γινει για το Στρατο Ξηρας απ τις 57 υποθεσεις κερδιθηκαν οι 56... !
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Λοιπόν εδω εχω το σχετικο αρθρο με τους εποπ και τα ορια υψους... Στην αρχη που λεει οτι δικαιωθηκαν εννοει εμας που δικαιωθηκαμε απο το Δ. Σ. Και τωρα περιμενουμε την τυπικη αποφαση... http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/05/blog-post_8893.html
http://media2.feed.gr/pegasus/Multimedia/pdf/ethnos/2010/01/28/ETH_2801_018_CMYK.pdf Λοιπον ΔΥΚ εξακολουθεις να επιμενεις και να εισαι τοσο σιγουρος;
http://media2.feed.gr/pegasus/Multimedia/pdf/ethnos/2010/01/28/ETH_2801_018_CMYK.pdf Λοιπον ΔΥΚ εξακολουθεις να επιμενεις και να εισαι τοσο σιγουρος;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Επειδή το κουράσαμε το θέμα. Τα αθλήματα σε όλες τις προκηρύξεις ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας είναι τα ίδια και για τα 2 φύλλα γιατί διεκδικούνε τις ίδιες θέσεις και τα παραδείγματα είναι πολλά. Λιμενικό-ειδικοί φρουροί-επαγγελματίες οπλίτες, όπως και στις πανελλήνιες είναι ίδια. Απλά αλλάζουνε τα αθλήματα και τα όρια στα σώματα η στα όπλα.Μην δίνεται τζάμπα λεφτά σε δικηγόρους είναι κρίμα. Φιλικά
Μόλις διαπίστωσα ότι δεν έχετε καταλάβει κάν σε τι πράγμα αναφέρομαι και είναι λογικό (μιάς και σας το έχουνε κάψει οι δικηγόροι)
Στα αθλήματα δεν θα επεκταθώ διότι 1ον με κάλυψε ο Greek_Army και 2ον θα ξεφύγουμε απο το θέμα και θα αναγκαστούμε πάλι να διαγράφουμε μηνύματα.
Η ουσία είναι ότι πολύ δεδομένα τα θεωρείτε μερικά πράγματα και μπορεί να εκπλαγείτε (μακάρι όχι πάντως) !
Γι'αυτό ανέβασα και το σχετικό post του φίλου περί Λιμενικού Σώματος για να έχετε μια ιδέα και για τυχόν αναποδιές.
Τα αθλήματα είναι κοινά για όλους είτε σας αρέσει είτε όχι.
Άν δεν σας αρέσει μην μπαίνετε στον κόπο!

Στα αθλήματα δεν θα επεκταθώ διότι 1ον με κάλυψε ο Greek_Army και 2ον θα ξεφύγουμε απο το θέμα και θα αναγκαστούμε πάλι να διαγράφουμε μηνύματα.
Η ουσία είναι ότι πολύ δεδομένα τα θεωρείτε μερικά πράγματα και μπορεί να εκπλαγείτε (μακάρι όχι πάντως) !
Γι'αυτό ανέβασα και το σχετικό post του φίλου περί Λιμενικού Σώματος για να έχετε μια ιδέα και για τυχόν αναποδιές.
Τα αθλήματα είναι κοινά για όλους είτε σας αρέσει είτε όχι.
Άν δεν σας αρέσει μην μπαίνετε στον κόπο!

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
http://media2.feed.gr/pegasus/Multimedia/pdf/ethnos/2010/01/28/ETH_2801_018_CMYK.pdf ΔΥΚ η σιγουρια σου θα σε φαει. Διαβασε λιγο και μετα λες για τους δικηγορους...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Και δεν μιλησε κανεις για ολα τα αθληματα για 1-2 με αθλματα οπως ειναι η σφαιρα... Ασε καποιον αλλον να γνωριζει κατι παραπανω και μην κανεις τον παντογνωστη. Δες και το αρθρο και μετα σχολιαζεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες