Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς Υπαλλήλους (2011)
Καλησπερα ξερει κανεις αμα βγει προκυρηξη για φυλακες φυλακων για το 2011... Περιμενω απαντηση...
99% οχι. Και κανεις δε ξερει να σου πει με σιγουρια
Οχι φιλε μου δεν θα παρουν ατομα φετος εχει κανει το υπουργειο οικονομικων αιτημα για προσληψη αλλα αποριφθηκε οπως το ιδιο εγινε και περυσι παμε λογικα για του χρονου πιστευω θα παρουν του χρονου, για πιες φυλακες ενδιαφερεσαι?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
καλα θα ηταν αλλα... Δεν παιζει να βγει... [:^ (]ηλιασ έγραψε: Καλησπερα ξερει κανεις αμα βγει προκυρηξη για φυλακες φυλακων για το 2011... Περιμενω απαντηση...
Παιδια εχω ακουσει οτι παιρνεις μορια απο το ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας με 12μηνης μονο φοιτησης ισχυει?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Παιδια εχω ακουσει οτι παιρνεις μορια απο το ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας με 12μηνης μονο φοιτησης ισχυει;
Δίπλωμα μεταδευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης του ΟΕΕΚ δωδεκάμηνης τουλάχιστον φοίτησης στην ειδικότητα «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας» (3 μονάδες)
Οποτε αν εχεις φοιτησει ενα χρονο σε αυτο το ιεκ παιρνεις τα μορια ετσι γκρηκ αρμυ?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αφου σου ειπε ναι, μην σε πιανει αγχος [;) ]
Δημητρη εσυ για πιες φυλακες ενδιαφερεσαι?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν θα κανω τα χαρτια μου... Ενδιαφέρομαι για άλλη προκήρυξη, αν όμως τα έκανα θα ηταν για Γρεβενα εσυ;
Εγω για σερρες, ξερεις μηπως οταν πηρανε ατομα στα γρεββενα με ποσα μορια περασε ο τελευταιοσ?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Θα σε γελασω Βασιλη δεν θυμαμαι καθολου...
Με 14.5 απολυτηριο,entopiothta, ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας, ειδικες δυναμεις, αγγληκα, γ"εππαγγελματικο διπλωμα, πιστευεις εχω ελπιδεσ?
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Με 14.5 απολυτηριο,entopiothta, ιεκ στελεχος υπηρεσιων ασφαλειας, ειδικες δυναμεις, αγγληκα, γ"εππαγγελματικο διπλωμα, πιστευεις εχω ελπιδεσ;
Αδερφέ ελπίδες έχουν όλοι σε τέτοιου είδους προκυρήξεις και κανένας (συνήθως παίρνει πολύ λίγα άτομα) και ακόμη πιο σπάνια βγαίνουν προκυρήξεις για σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Μακάρι φυσικά να είσαι τυχερός.
ΥΓ: Να σημειώσω ότι οι υποψήφιοι παιρνάνε και απο την διαδικασία της συνέντευξης.(οπότε πάρε και κατάλαβε τι γίνεται και εκεί.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες