US Army
US Army
Ειμαι Ελληνας με Ελληνικη υπηκοοτητα αλλα εχω Αμερικανικο διαβατηριο. Προσφατα εκανα ανανεωση του διαβατηριου και μου ηρθε ενα χαρτι απο το Selective Service System που λεει οτι πρεπει να τους στειλω το Social Security Number αλλιως θα μου βαλουν προστιμο $250.000 η θα με βαλουν φυλακη για 5 χρονια η και τα δυο.
Για ποιο λογο ομως το ζητανε αφου θα υπηρετησω στον Ελληνικο Στρατο;(εχω αναβολη)
Μπορουν να μου πουνε στα καλα καθουμενα σε χρειαζομαστε στο Ιρακ;
Για ποιο λογο ομως το ζητανε αφου θα υπηρετησω στον Ελληνικο Στρατο;(εχω αναβολη)
Μπορουν να μου πουνε στα καλα καθουμενα σε χρειαζομαστε στο Ιρακ;
US Army
Επικοινώνησε με την Ελληνική Πρεσβεία. Νόμιζα αυτό το είχαν σταματήσει με το τέλος του πολέμου στο Βιετνάμ.
US Army
Δεν εχω σχεση με τον στρατο τους απλα οταν εκανα ανανεωση νομιζω με γραψαν σαν πολιτη τους στο εξωτερικο η κατι τετοιο αν και στην Αμερικη εχω παει μονο μια φορα για διακοπες. Παντως αν μου ζητησουν να παω στο στρατο τους τι γινετε; Μπορω να το αρνηθω; Προφανως δε μπορω να μη στειλω τον αριθμο μητρωου.
US Army
Ελλάδα μένεις τώρα;
US Army
Ναι δεν εχω καμια σχεση με την Αμερικη μονο η μητερα μου ειναι Ελληνιδα που μεγαλωσε στην Αμερικη και τωρα μενει στην Ελλαδα. Αυτο που δεν καταλαβαινω εξαρχης ειναι πως γινετε να ειμαι Ελληνας με Αμερικανικο διαβατηριο.
US Army
Επικοινώνησε καλύτερα με την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα, μπορεί εκεί να σου εξηγήσουν περισσότερα.
US Army
Επικοινωνησα με την Πρεσβεια και μου ειπαν αφου δεν εχω Social Security Number δε χρειαζεται να τους το στειλω και οτι και να με καλεσουν στο στρατο δεν ειναι υποχρεωτικο να παω. Αυτο που πρεπει να κανω ειναι να διορθωσω τα στοιχεια μου αν πχ αλλαξω τοπο κατοικιας.
Κατι αλλο. Μπορω να κανω την θητεια μου στον Αμερικανικο στρατο αντι για εδω συμφερει; Εχω συγγενεις εκει.
Κατι αλλο. Μπορω να κανω την θητεια μου στον Αμερικανικο στρατο αντι για εδω συμφερει; Εχω συγγενεις εκει.
US Army
Μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ καταργήθηκε η στράτευση στις ΗΠΑ και πλέον είναι επαγγελματικός Στρατός.
Εκτός και αν θές να κάνεις και ταξιδάκια σε Ιράκ, Αφγανιστάν...

US Army
Nassos έγραψε:Μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ καταργήθηκε η στράτευση στις ΗΠΑ και πλέον είναι επαγγελματικός Στρατός.
Αν η θητεια ειναι μικροτερη (περα του οτι θα πληρωνομαι παραπανω) δεν εχω προβλημα να παω καθως θα εχω καλυτερη εκπαιδευση και μεγαλυτερη εμπειρια. Θα γυρισω σαν Veteran και θα μου βγαζετε το καπελο

US Army
Νομίζω είναι 1 χρόνος υποχρεωτικά και 6μηνη τοποθέτηση σε εμπόλεμη ζώνη.
Δες στο http://www.goarmy.com/
Δες στο http://www.goarmy.com/
US Army
Αν συμφέρει λέει; Πως αλλιώς θα έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις εξωτικές χώρες όπως το Αφγανιστάν και το Ιράκ;(αν περιμένεις λίγο μπορεί και το Ιράν)Epag έγραψε:
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες