Ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ 8ης Σειράς

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kalaxan
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kalaxan »

Μιχάλη ναι έχεις ένα δίκιο. Στις ένοπλες δυνάμεις δεν είναι τόσο σημαντικό το ύψος και γενικότερα η σωματική διάπλαση όσο στα σώματα ασφαλείας για αυτό και είναι και σωστά Χαμηλότερο το όριο.
Εγώ υποστηρίζω απλά ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει κάποιο όριο και το αιτιολόγησα. Γιατί ειπώθηκε οτι τα όποια όρια μπαίνουν/μπήκαν στην προκύρηξη για να κόψουν κόσμο.

Εγώ με τη σειρά μου εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που έκαναν ένσταση και ΑΞΙΖΟΥΝ τη θέση πχ τη χρονιά που δώσανε όριζε ύψος 1,65 και αυτός/αυτή ήταν πάνω απο 1,65 αλλά δεν τη/τον Μετρήσαν σωστά. Είναι δηλαδή βάσιμη-σωστή η ένσταση τους και όχι σε όποιον απλά έκανε ένσταση ενώ δεν είχε τα όρια που ζητούσε η προκύρηξη.

Θα πω 2-3 παραδειγματάκια. Όταν έδινα για αστυφυλάκων κάποια παλικάρια δεν μπορούσαν να βγάλουν το 1000ρι, δεν τερμάτισαν καν. Η πρώτη κουβέντα που είπαν ήταν ένσταση δεν ξερω και γω για ποιο λογο πχ ντεμεκ οτι Στραμπούληξαν/τους έσπρωξε ο διπλανός κτλ...
Άλλο παλικάρι μετρήθηκε και έβγαινε 1-2 πόντους κάτω απο το όριο ύψους, έκανε μονόζυγο ξαναμετρήθηκε ξανά και ξανά το ίδιο. Ένσταση και αυτός.
Κάτι άλλες κοπέλες στη Δημοτική αστυνομία που έδινα μετά, ένσταση-δικαστήριο για τη συνταγματικότητα των ορίων.

Φυσικά για όλα τα παραπάνω και ειδικά στις επιτροπές των Αθηνών ήταν ήδη αρκετά "ελαστικοί" κοινώς περνούσαν κόσμο που ήταν να κοπεί.

ΥΓ Να θυμίσω οτι παλιότερα που το ύψος και τα αθλήματα ήταν αρκετά χαμηλότερα στις ενοπλες δυνάμεις-σώματα ασφαλείας για τις γυναίκες Υπήρχε η ποσόστωση η οποία κρίθηκε αντισυνταγματική και έχει καταργηθεί
MIXALHS_EL
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από MIXALHS_EL »

ναι συμφωνω κι εγω οτι πρεπει να υπαρχουν καποιες προυποθεσεις. Αλλα αυτο που λενε για τις στρατιωτικες σχολες το υψος το ανεβοκατεβαζουν συνεχεια καθε χρονο ουτε ασανσερ να ηταν. Χαχαχα. Και αυτο με το να κοψουν ατομα το λενε πολλοι μεσα στο πενταγωνο για το λογο οτι οι γυναικες ειχαν περισσοτερες συμμετοχες απο τους αντρες! Δες φιλε μου που φτασαμε. Μας φαγανε οι γυναικες Εικόνα και 1,65 να μην ειναι και να τις κοψανε για 1-2 ποντους να κανουν ενσταση! Ξερεις ποσες κοντες εχω εγω στη μοναδα μου; ασε και εκει κανει μπαμ η διαφορα τη βλεπεις δεν μπορεις να πεις ειναι 1,65 .1,50 με το ζορι... Χαχα... Αλλα στα αθληματα δεν χωραει ενσταση... Συμφωνω κι εγω! Αμα εισαι καλος περνας αν οχι κοβεσαι! Τι σταρμπουληξες ποδι κτλ; Ενταξει ειπαμε σε νορμαλ πλαισια!

MIXALHS_EL
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Και παιδια βγαινουν προκηρυξεις για προσληψεις προσωπικου... Οποτε, λογικα θα σας παρουν δεν επηρεαζεστε απ την οικονομικη κριση... Εικόνα
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Παιδια γεια ςας... θελω να ρωτηςω αν εχουμε κανενο νεο απο οςους κανατε ενςταςεις! και εγω μια απο τα ιδια ειμαι
Lina_83
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επάγγελμα: ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Lina_83 »

Μαρακι μου εννοεις αν βγηκε καμια αποφαση; Τωρα τον μαρτιο περιμενουμε... Εικόνα
MIXALHS_EL
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αντε Λινακι μου καλη επιτυχια σου ευχομαι και να σκισετε παιδια μην τους λυπαστε να παρετε και την αποζημιωση που σας χρωστανεΕικόνα
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Καλημερα παιδια εχουμε κανενα νεο με δικαςτηριο;
παοκακι

Δημοσίευση από παοκακι »

Μπααα τιποτα ακομα οπως φαινεται Μαρια. Λινακι μου και απο μενα καληεπιτυχια... Να βγει να ξεμπερδευεις! Να μας πεις εδω τι εγινε να ενημερωθουμε κι εμεις... Ισως φανουμε τυχερες σε καποια αλλη προκηρυξη.
zuzuna
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από zuzuna »

Τι θα γίνει με αυτές τις απεργίες των δικηγόρων πια; Θα τελειώσουμε καμιά φορά με τις υποθέσεις μας η θα περιμένουμε αιώνια; Αν είναι να καταταγούμε 40 χρονών, καλά κρασιά!
Lina_83
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Lina_83 »

Παοκακι σε ευχαριστω πολυυυΕικόνα ζουζουνα εσυ, ακομα δεν εχει ανακοινωθει ημερομηνια για τη δικη σου; Δε νομιζω να εχουν απεργια δεν ακουσα κατι τετοιο... Αλλα και παλι δεν ειναι θεμα δικηγορου για το ποτε θα οριστει η ημερομηνια! Εξαρταται απ τον εφετη και τον Βενιζελο... Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν κολλάει με το θέμα (που κολλάνε οι ενστάσεις με τις απολύσεις;) Οπότε τα μεταφέρω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από D.Y.K »

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από illy »

Greek_Army έγραψε:Δεν κολλάει με το θέμα (που κολλάνε οι ενστάσεις με τις απολύσεις;) Οπότε τα μεταφέρω
Διαβασα το ποστ της ζουζουνας κ θαρρω οτι θεωρησε πως με το αν θα γινουν απολυσεις συμφωνα με την τροικα ισως να επηρεασουν την αποφαση της δικης που περιμενει να γινει... Εκει θεωρω οτι κολλουσεΕικόνα
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καμία σχέση το ένα με το άλλο
Lina_83
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Lina_83 »

Κολλαει... Γιατι αν γινονται απολυσεις απ το στρατο τοτε αδικα θα καναμε ενσταση γιατι μπορει να μας ελεγαν μετα "δεν σας δεχομαστε". Αλλα τελικα υπαρχει φεκ με το οποιο δεν επηρεαζομαστε ουτε απο ΔΝΤ ουτε απο Τροικα!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες