Ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ 8ης Σειράς

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Lina_83
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επάγγελμα: ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Lina_83 »

Ζουζουνα μου οχι δεν υπαρχει περιπτωση να μην δικαιωθουμε και ποσο μαλλον να μην μας παρουν λογω κρισης και ΔΝΤ... Γι αυτο μην αγχωνεσαι τζαμπα!Εικόνα Και η ολη διαδικασια παιρνει το πολυ 1 χρονο! Θελει υπομονη. Κι εμενα το δικαστηριο ηταν να γινει περσι το Σεπτ. Αλλα πηρε αναβολη και εγινε Γεναρη. Κι εσενα στο υψος σε κοψανε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας πάρουν όχι!
Απλά είναι λίγο χρονοβόρο το ζήτημα και εξαρτάται κατά πολύ απο την ειδικότητα που έχετε επιλέξει και την πληρότητά της!(Και άς σας λένε παπαντζιλίκια οι Δικηγόροι) Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

zuzuna έγραψε:Παιδιά, καλησπέρα και από εμένα, παθούσα όπως οι υπόλοιπες και περιμένω και εγώ αποτελέσματα μέσω ένστασης. Γνωρίζει κανείς σίγουρα αν θα μας πάρουν ή όχι (λόγω ΔΝΤ κτλ) ;Οχι, δεν έχει να κάνει με το ΔΝΤ, άν δικαιωθείς θα σε πάρουνε! Επειδή ο δικηγόρος μου όλο το τρενάρει το θέμα (Ουσιαστικά δεν στο τρενάρει ο δικηγόρος σου αλλά το ίδιο το Υπουργείο / Κράτος) , είναι αλήθεια ότι παίρνει τόσο χρόνο το δικαστήριο ή θα φάμε όλες μας ήττα πανηγυρική στο τέλος;Κι όμως ανάλογα με το τι ειδικότητα είχες επιλέξει είναι πιθανό δυστυχώς να φάς και ήττα Εικόνα Τι ειδικότητα είχες επιλέξει; Άν είχες επιλέξει Πεζικό ή κάποιο άλλο Όπλο τότε είσαι χαλαρουίτα μέσα! Παιχνίδι κάνει το Υπουργείο πάντως να το γνωρίζεται αυτό. Εικόνα
zuzuna
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από zuzuna »

Είχα διαλέξει Υγειονομικό με ειδικότητα Προγραμματιστη Η/Υ. Τώρα αυτό που είπατε για τα Όπλα με φόβισε, λέτε να μη με δεχτούν επειδή δήλωσα Σώμα; Πάντως, όταν βγήκαν τα μόρια, περνούσα τον 1ο που πήραν στην ειδικότητά μου κατα 150 περιπου μόρια. Κρίμα θα είναι και αδικία μεγάλη, τόσος κόπος! Όσο για το δικαστήριο ήταν να γίνει το Γενάρη αλλά τώρα πάει για Μάρτη μάλλον, κάηκαν και τα πρωτοδικία, όλα χάλια πάνε. Οσο για το που κόπηκα, ναι στο ύψος για 1 πόντο!

Lina_83
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επάγγελμα: ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Lina_83 »

Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με την ειδικοτητα σου φτανει να εχεις τα μορια... Ο δικηγορος σου τι σου λεει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

zuzuna έγραψε:Είχα διαλέξει Υγειονομικό με ειδικότητα Προγραμματιστη Η/Υ. Τώρα αυτό που είπατε για τα Όπλα με φόβισε, λέτε να μη με δεχτούν επειδή δήλωσα Σώμα; Πάντως, όταν βγήκαν τα μόρια, περνούσα τον 1ο που πήραν στην ειδικότητά μου κατα 150 περιπου μόρια. Κρίμα θα είναι και αδικία μεγάλη, τόσος κόπος! Όσο για το δικαστήριο ήταν να γίνει το Γενάρη αλλά τώρα πάει για Μάρτη μάλλον, κάηκαν και τα πρωτοδικία, όλα χάλια πάνε.Οσο για το που κόπηκα, ναι στο ύψος για 1 πόντο!

Μην απελπίζεσαι, όλα είναι πιθανά.
Σίγουρα είναι πιο δύσκολο καθώς έπαιρνε μόνο 10 άτομα η συγκεκριμένη ειδικότητα και εννοείται πως είναι πάρα πολύ καλή.
Πέρασε μια φίλη μου με την 8η σειρά σε αυτήν και υπηρετεί στο 401 τώρα!

zuzuna
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από zuzuna »

Όποιος/όποια έχει νεότερα για την εξέλιξη των ενστάσεων, παρακαλώ να το κοινοποιεί άμεσα για να χαρεί το χειλάκι μας λίγο... :)

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δείτε και αυτό το post ενός φίλου ο οποίος είχε κάνει ένσταση και αυτός για το Λιμενικό Σώμα!
Ίσως βρείτε κάποια κοινά στοιχεια που να σας ενδιαφέρουν!Εικόνα

SISTROS έγραψε:Έτσι για την απορία... Μιας και έχω τραβήξει απίστευτη στεναχώρια επί αυτού έχω αδικηθεί και έκανα προσβολή της απόφασης του τότε υπουργού εμπ. Ναυτ. Και του αργηγου του λιμενικού σώματος μιας και είχα (μπορεί και ΜΟΝΟ εγώ) τα προσόντα ξοδεύοντας 6 ολόκληρα χρόνια αναμονής (+ 4 χιλ ευρώ) τελικά βγήκε η απόφαση που με δικαίωνε απο το διοικητικό εφετείο πειραια ΑΛΛΑ και παλι η απόφαση δεν έγινε δεκτή για άγνωστους λόγους απο το Λ. Σ. Όποτε έπρεπε να ξαναπεριμένω άλλα 4-5 χρόνια στο ΣτΕ και μετά ΑΝ πάλι οχι στα ευρωπαϊκά + έξοδα Και δεν σημαζευεται. Οπότε άδικος κόπος χωρίς βύσμα και ας έχεις όχι απλά τα μόρια αλλά το φλος ρουαγιαλ στα πτυχία και μεταπτυχιακά
Υ. Γ. Τώρα το μόνο που περιμένω και εγώ είναι μια ευκαιρία να πάρω το ΟΠΛΟ και να κατέβω μαζί με άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ να καθαρίσουμε απο τα σκατά την χώρα μας και αν στο δρόμο μας βρεθεί κανένας με στολή δεν θα το σκεφτώ και πολύ, γιατι 1.) 98% με βυσμά σε κάποιου αλλού την πλάτη θα μπήκε...2.) ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...

Επαναλαμβάνω ότι το παιδί είχε κάνει ένσταση για τα αποτελέσματα προκύρηξης για το Λιμενικό Σώμα!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

παοκακι έγραψε:ΔΥΚ αποκλειεται να μην δεχτηκαν την ενσταση...

Μα δεν την δέχτηκε το Ανωτατο Συμβουλιο του Λιμενικου Σωματος, αυτο εγραψε ο φιλος πιο πανω αν παρατηρησεις!
Γι'αυτο ταλαιπωρηθηκε τοσα χρονια με επιπλεον δικαστηρια και φυσικα πολλα εξοδα.
Και εννοειται οτι αυτο που λες σε οτι αφορα τα αθληματα δεν ισχυει!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν τα σβήνω δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Διότι δεν περιέχουνε υβριστικό περιεχόμενο. Απλά θα τα μετάφερω στο ΚΨΜ.
kalaxan
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kalaxan »

D.Y.K έγραψε:
παοκακι έγραψε:Και περα απ αυτο ειναι οι θεσεις τους αν δεν ειχανε κοπει στο υψος θα ειχανε μπει και τωρα θα υπηρετουσαν κανονικα. Τοτε ο νομος οριζε 1,55 για τις γυναικες και 1,60 για τους αντρες οχι 1,65! Τωρα το αλλαξε ο σταρτος και το εκανε 1,60. Ολα αυτα χωρις να βασιζονται στο νομο! Απλα για να κοψουν ατομα...

Έτσι ακριβώς.

Και όπως έγραψα και σε 'ενα άλλο θεματάκι, αλλού φαίνονται τα προτερήματα και οι αρετες.

Όχι στο υψος!

To κριτήριο του ύψους στις προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας δεν είναι τυχαίο. Έχει κάποιο νόημα.
Ούτε για να κόψουν έχει μπει ούτε φυσικά έχει να κάνει με προτερήματα και αρετές.

Απλά τα πράγματα. Στα σώματα ασφαλείας που έχεις να κάνεις με κόσμο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρέπει να "ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ" ε κακά τα ψέμματα αλλιώς αντιμετωπίζεις Έναν άντρα 1,95 και αλλιώς ένα άλλον 1,55. Δεν είναι απόλυτο αλλά σε συνδυασμό και με τα αθλήματα νομίζω οτι υπάρχει διαφορά (όταν φυσικά τηρούνται τα όρια πράγμα το οποίο δυστυχώς δε συμβαίνει πάντα... ).

Τυχαίο που στην αστυνομία ζητάνε 1,70 ύψος από άντρες και γυναίκες;
Εδώ στη Δημοτική αστυνομία ζητάνε από κοπέλες να είναι 1,67 και τους άντρες 1,70.

kalaxan
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kalaxan »

* Και των ενόπλων δυνάμεων* (ξέχασα να γράψω.)
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από REPAINER »

Σωστος ο παιχτης, ακριβως ετσι ειναι Εικόνα
MIXALHS

Δημοσίευση από MIXALHS »

Ναι αλλα στο στρατο δεν σημαινει οτι πρεπει να εισαι ειναι 1.70... Καποια κοπελα ειπε για τον βρετανικο στρατο που ειναι ο καλυτερος και οντως εκει ειναι ολοι κοντοι. Αλλα για τα σωματα ασφαλειας σαφως και χρειαζεται το υψος και ειναι νομιμο το 1,70! Εγω ευχομαι καλη επιτυχια στα παιδια που εκαναν ενσταση και να μπουν με το καλο στο στρατο.
Mary

Δημοσίευση από Mary »

Aκριβώς έτσι Μιχάλη, δεν αποτελεί απαραίτητο προσόν το ύψος κ τρανή απόδειξη ο βρετανικός στρατός! κ εγώ απο δω ενημερώθηκα ότι κάνανε προσφυγές για να δικαιωθούν κ μακάρι όλα τα παιδιά να δικαιωθούν και να περάσουν, άλλωστε ζητάνε κάτι με νόμιμες διαδικασίες! Καλή επιτυχία παιδιά
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες