Ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ 8ης Σειράς

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από D.Y.K »

MARIA XANTHI έγραψε:Περιπου ενα χρονο διαρκρει ολη η διαδικασια;

Μαρία σου έχω στείλει ένα προσωπικό μήνυμα διότι η κοπέλα μου θα επιθυμούσε να γνωρίσει την φίλη σου που έκανε ένσταση και αυτή και περιμένει Να δικαιωθεί ωστέ να γνωριστούνε καλύτερα και να ανταλλάξουνε και απόψεις πάνω στο θέμα.

Άν μπορείς και θέλεις με την πρώτη ευκαιρία επικοινώνησε μαζί μου ωστέ να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες. Εικόνα

Σ'ευχαριστώ πολύ.

MARIA XANTHI
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από MARIA XANTHI »

Καλημερα d.y.k. ςτειλε μου ςε προςωπικο μηνυμα το ονομα τις φιλης ςου η το δικο ςου ςτο facebook
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μόλις στα έστειλα, μπές online και δές!
ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΤΗΙ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΤΗΙ »

ok απο τις φιλης μου σε εκανα να ξερεισ

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitris mak »

Δεν μπορω να καταλαβω κατι! Οκ βγαινει η εκδηκαση και το δικαστηριο κρινει οτι το ατομο πρεπει να μπει... ! Χωρις προκυρηξη χωρις τιποτα; Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο... Δλδ οποιος κοβετε λογο υψους πχ μετα το δικαστηριο να μπαινει και να μην διοχνουν κανεναν απο τους αλλους που ειναι μεσα απο την ιδια προκυρηξη; Αφου τα ατομα ειναι σιγκεκριμενα σε καθε προκυρηξη...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

dimitris mak έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω κατι! Οκ βγαινει η εκδηκαση και το δικαστηριο κρινει οτι το ατομο πρεπει να μπει... ! Χωρις προκυρηξη χωρις τιποτα;Συμμετείχε κανονικότατα στην προηγούμενη προκύρηξη και την κόψανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στο ύψος ενώ ο νόμος όριζε ότι θα έπρεπε να είναι 1.60 το όριο. Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο... Δλδ οποιος κοβετε λογο υψους πχ μετα το δικαστηριο να μπαινει και να μην διοχνουν κανεναν απο τους αλλους που ειναι μεσα απο την ιδια προκυρηξη;Γιατί να διώξουν; Δεν διώχνουν κανέναν αδερφέ, συμπληρώνουν απλά τις θέσεις που στην τελική μείνανε κενές ...
παοκακι

Δημοσίευση από παοκακι »

Και περα απ αυτο ειναι οι θεσεις τους αν δεν ειχανε κοπει στο υψος θα ειχανε μπει και τωρα θα υπηρετουσαν κανονικα. Τοτε ο νομος οριζε 1,55 για τις γυναικες και 1,60 για τους αντρες οχι 1,65! Τωρα το αλλαξε ο σταρτος και το εκανε 1,60. Ολα αυτα χωρις να βασιζονται στο νομο! Απλα για να κοψουν ατομα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

παοκακι έγραψε:Και περα απ αυτο ειναι οι θεσεις τους αν δεν ειχανε κοπει στο υψος θα ειχανε μπει και τωρα θα υπηρετουσαν κανονικα. Τοτε ο νομος οριζε 1,55 για τις γυναικες και 1,60 για τους αντρες οχι 1,65! Τωρα το αλλαξε ο σταρτος και το εκανε 1,60. Ολα αυτα χωρις να βασιζονται στο νομο! Απλα για να κοψουν ατομα...

Έτσι ακριβώς.

Και όπως έγραψα και σε 'ενα άλλο θεματάκι, αλλού φαίνονται τα προτερήματα και οι αρετες.

Όχι στο υψος!

παοκακι

Δημοσίευση από παοκακι »

Παιδια τι εγινε εχουμε κανενα νεο με τα δικαστηρια; Βγηκε καμια αποφαση; Ποτε δινουν τα παιδια αθληματα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι, δεν υπάρχει κανένα νεότερο.

k egw m apo ta idia!

Δημοσίευση από k egw m apo ta idia! »

Καλημερα σας
λοιπον και εγω αντιμετωπιζω σχεδον το ιδιο προβλημα με εσας.
ενω ειχα περισοτερα μορια απο τον τελευταιο που μπηκε στην ειδικοτητα
μ, και περασα και τα αθληματα. Δεν ημουν στους επιτυχοντες... Ετσι κατεληξα σε δικιγορο
και περιμενω να γινει το δικαστιριο.
ξερετε τ πιθανοτιτες εχουμε να το κερδισουμε;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από illy »

k egw m apo ta idia! έγραψε:Καλημερα σας
λοιπον και εγω αντιμετωπιζω σχεδον το ιδιο προβλημα με εσας.
ενω ειχα περισοτερα μορια απο τον τελευταιο που μπηκε στην ειδικοτητα
μ, και περασα και τα αθληματα. Δεν ημουν στους επιτυχοντες... Ετσι κατεληξα σε δικιγορο
και περιμενω να γινει το δικαστιριο.
ξερετε τ πιθανοτιτες εχουμε να το κερδισουμε;
για ποιο λογο ακριβως δεν σε πηραν ενω ειχες παραπανω μορια; Σε ρωταω διοτι το ιδιο συνεβη με ενα φιλο μου που ενω ειχε παραπανω μορια δεν τον πηραν, ηταν επιλαχων... Οταν ζητησε τον λογο του ειπαν οτι ενω η ειδικοτητα του ηταν Ι1 αυτος ειχε βγει Ι2, οποτε γι'αυτο ηταν επιλαχων... Μηπως κ στη δικη σου περιπτωση ηταν κατι τετοιο; Τι σου ειπε ο δικηγορος σου οταν εκανε τις διαδικασιες; Τι ανακαλυψε?
Dum spiro spero
παοκακι

Δημοσίευση από παοκακι »

Θα το κερδισετε το δικαστηριο οπωσδηποτε... Επικοινωνησε με τα παιδια να κρατησεις μια επικοινωνια και να τα λετε καλυτερα... Τι ειδικοτητα εισαι;
zuzuna
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από zuzuna »

Παιδιά, καλησπέρα και από εμένα, παθούσα όπως οι υπόλοιπες και περιμένω και εγώ αποτελέσματα μέσω ένστασης. Γνωρίζει κανείς σίγουρα αν θα μας πάρουν ή όχι (λόγω ΔΝΤ κτλ); Επειδή ο δικηγόρος μου όλο το τρενάρει το θέμα, είναι αλήθεια ότι παίρνει τόσο χρόνο το δικαστήριο ή θα φάμε όλες μας ήττα πανηγυρική στο τέλος?
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Καλησπερα ζουζουνα, εσυ για ποιο λογο εκανες ενσταση; Το δικαστηριο σου εχει γινει κ περιμενεις την αποφαση η ακομη δεν εγινε; Τι σου λεει ο δικηγορος σου γενικοτερα?
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες