Ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ 8ης Σειράς

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Παιδια καλησπερα. Μου κι εγω υποψηφια για τους Εποπ 8 σειρα αλλα εκανα ενσταση και τωρα περιμενω να δικαιωθω. Αυτο που θα θελα να ρωτησω ειναι Αν υπαρχουν κι αλλα ατομα σαν κι εμενα που περιμενουν να δικαιωθουν. Πιστευω θα ηταν καλο να γνωριστουμε και να ανταλλαξουμε αποψεις πανω σε αυτο...

Α! Και επισης αν υπηρχαν ατομα παλιοτερα που εκαναν ενσταση να μας πουν τελικα τι εγινε στο τελος. Να ξερουμε κι εμεις...
...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλησπέρα Ιωάννα και καλώς ήρθες. Διάβασε το παρακάτω θέμα για να πάρεις μια ιδέα

Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Νασο μου σε ευχαριστω πολυ. Ενταξει τοτε σιγουρα θα μας παρουν αφου θα χουμε δικαστικη αποφαση... Αναμενουμε λοιπον... Ουφ...
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Δε γραφει ομως κανενας αν κινηθηκε δικαστικα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΙΩΑΝΝΑ κινήθηκε δικαστικά η κοπέλα μου.
Την κόψανε στο ύψος για... Μισό πόντο, έκανε ένσταση και το πρώτο δικαστήριο θα λάμβανε χώρα τον σεπτέμβριο εάν δεν αναβαλλόταν για τον Γενάρη.
Τελικά έγινε στις 21 του μηνός (την Παρασκευή που μας πέρασε) στο οποίο της έγινε γνωστό ότι η απόφαση θα βγεί σε 2 μήνες ενώ κατά 99,9% θα δικαιωθεί σίγουρα!
Άν θέλεις κάνε μια εγγραφή στο φόρουμ ώστε να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες μέσω προσωπικών μηνυμάτων εάν και εφόσον επιθυμείς και μια επικοινωνία μαζί της!
Να ξέρεις πάντως ότι δεν είστε μόνες σας.
Υπάρχουν αρκετές κοπέλες που έχουν κινηθεί δικαστικά.Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

KΑι αν δικαιωθούνε θα περιμένουνε να βγει επόμενη προκήρυξη;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι ρε, με το που βγαίνει η απόφαση μετά απο κάποιες μέρες ειδοποιούνται τα παιδιά να παρουσιαστούν σε κάποιο ΚΕΝ ή στην μονάδα τους κατευθείαν απο το ΓΕΣ.
Αυτό το 2μηνο είναι όλη η υπόθεση, μέχρι να βγεί η απόφαση!
Αυτή η αναμονη δηλαδή!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

D.Y.K έγραψε:Όχι ρε, με το που βγαίνει η απόφαση μετά απο κάποιες μέρες ειδοποιούνται τα παιδιά να παρουσιαστούν σε κάποιο ΚΕΝ ή στην μονάδα τους κατευθείαν απο το ΓΕΣ.
Αυτό το 2μηνο είναι όλη η υπόθεση, μέχρι να βγεί η απόφαση!
Αυτή η αναμονη δηλαδή!

Mάλιστα. Μάκαρι να δικαιωθείΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να σαι καλά αγορίνα!Εικόνα
Μακάρι για όλα τα παιδιά!
...
παοκακι

Δημοσίευση από παοκακι »

Παιδες καλη επιτυχια και απο μενα σε ολα τα παιδια που κινηθηκαν ετσι. Εγω δυστυχως δεν προλαβα την ημερομηνια ενστασης με εκοψαν και μενα στο υψος με εβγαλαν 1,63... Αληθεια ποσο καιρο παιρνει μεχρι να γινει το δικαστηριο; ΔΥΚ η κοπελα σου θα μπει σιγουρα; Τι ειδικοτητα εχει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

παοκακι έγραψε:Παιδες καλη επιτυχια και απο μενα σε ολα τα παιδια που κινηθηκαν ετσι. Εγω δυστυχως δεν προλαβα την ημερομηνια ενστασης με εκοψαν και μενα στο υψος με εβγαλαν 1,63... Αληθεια ποσο καιρο παιρνει μεχρι να γινει το δικαστηριο; ΔΥΚ η κοπελα σου θα μπει σιγουρα; Τι ειδικοτητα εχει;

- Το δικαστήριο (μαζί με την πρώτη αναβολή που πήρε) πήρε περίπου 1 χρόνο μέχρι να γίνει.
- Ναι θα μπεί σίγουρα φίλε μου. Κατά 99,9% !
- Είναι 'Πλήρωμα Ερπυστριοφόρων (ΠΖ) '.
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Γεια ςας παιδια... δηλαδη d.y.k. περιμενετε αποφαςη δικαςτηριου; ςας ενημερωςε ο δικηγορος ςας;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΜΑΡΙΑ έγραψε:Γεια ςας παιδια... Δηλαδη d.y.k. Περιμενετε αποφαςη δικαςτηριου; ςας ενημερωςε ο δικηγορος ςας;

Ναι έγινε το δικαστήριο στις 21 του μηνός όπως αναφέρω και πιο πάνω και περιμένουμε πλέον την απόφαση του δικαστηρίου σε 2 μήνες (Τόσο διαρκεί) που κατά 99,9% θα είναι θετική για εμάς.
Και εννοείται πως όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής έχουν γίνει μέσω του δικηγόρου μας!

ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Ποτε περιπου εκανε την ενςταςη η κοπελα ςου d.y.k. ενδιαφερομαι για μια φιλη μου
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΜΑΡΙΑ έγραψε:Ποτε περιπου εκανε την ενςταςη η κοπελα ςου d.y.k. Ενδιαφερομαι για μια φιλη μου

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων!Εικόνα
Άλλωστε η προθεσμία για τις ενστάσεις σύμφωνα με την προκύρηξη είναι 40 μέρες απο την στιγμή που θα ανακοινωθούν.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 6 επισκέπτες